FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
desni bek koji bi trebao doći je Muamer Nezić, kažu da je mnogo napredovao ove dvije sezone
NY ak ti vodis onaj profil Sloboda Tuzla na fb odgovori mi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A CivicChinaglia je napisao/la:desni bek koji bi trebao doći je Muamer Nezić, kažu da je mnogo napredovao ove dvije sezone
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ne znam, to je pitanje za joksimovicaHeller je napisao/la:A CivicChinaglia je napisao/la:desni bek koji bi trebao doći je Muamer Nezić, kažu da je mnogo napredovao ove dvije sezone
šta je s Borgija, kako mu ide u 7 ligi Njemačke
- tuzlak1987
- Kontakt:
Adnan Likic
Chinaglia je napisao/la:ne znam, to je pitanje za joksimovicaHeller je napisao/la:A CivicChinaglia je napisao/la:desni bek koji bi trebao doći je Muamer Nezić, kažu da je mnogo napredovao ove dvije sezone
šta je s Borgija, kako mu ide u 7 ligi Njemačke
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Povratak Almira Cuklea
Takeshi Miki, Šmigi 5 strijelac II Luksemburske lige Joksimovicu reaguj
Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Znaci odlucio Vugdalic progovoriti insajderima u klubu, sad cekamo opet PP i lupanja.
Benjamin Colic trazi raskid ugovora sa Celikom, odlican desni bek i dovoljan da posalje Efendica na klupu a nama pomogne da izborimo Evropu. Nadam se da Husref prati sva ova desavanja, ima on ovu ligu u malom prstu.
PS. Mislio sam da je ovaj Bobic ipak mladji golman (28) pa da se i zaradi sta na njemu, ali jok, a po TM nas fizioterapeut je skuplji nego ijedan preostali igrac u Velezovom timu jbt.
Benjamin Colic trazi raskid ugovora sa Celikom, odlican desni bek i dovoljan da posalje Efendica na klupu a nama pomogne da izborimo Evropu. Nadam se da Husref prati sva ova desavanja, ima on ovu ligu u malom prstu.
PS. Mislio sam da je ovaj Bobic ipak mladji golman (28) pa da se i zaradi sta na njemu, ali jok, a po TM nas fizioterapeut je skuplji nego ijedan preostali igrac u Velezovom timu jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Znaci odlucio Vugdalic progovoriti insajderima u klubu, sad cekamo opet PP i lupanja.![]()
http://www.sportzdk.ba/nk-celik-bilino- ... na-igraca/
Mozda ti se zelja ostvari za Colica
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Suljo20002
- Kontakt:
Brckalica pod hitno dovesti

-
Agamemnon86
- Kontakt:
A sto sele ovog Ibricica cas u Hajduk,cas u selju,cas u svinjski,
a seljini se raspisali o njemu koda je u marku zapelo,
i vec gotova stvar.a mozda ih hladan tus oblije.
a seljini se raspisali o njemu koda je u marku zapelo,
i vec gotova stvar.a mozda ih hladan tus oblije.
Dolazi jedno veliko pojačanje. Ne mogu više da čekam službenu objavu.
Sloboda je cijeli život moj !
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Ma to lave sta ces cekat objavu,objavi ti licno **** sluzbenu stranicu.uceraj joj.AdmirLav je napisao/la:Dolazi jedno veliko pojačanje. Ne mogu više da čekam službenu objavu.
Oni nas uzinad zajebavaju nece da objave tacno supci.
Zadnja izmjena: Agamemnon86, dana/u 29 dec 2015, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
Munever Krajišnik ili Muresel Kovačević?AdmirLav je napisao/la:Dolazi jedno veliko pojačanje. Ne mogu više da čekam službenu objavu.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Ognjen Đelmić se ne čuje u zadnje vrijeme.Mislim da je postao naš igrač.Čeka se zvanična objava.Vidim i on kao i Veselinović rođen u Zenici.
Ja volim FK Tuzla City
moguće da će se završti Đelmić i ovaj Čolić. Jer to su igrači koji igraju na pozicijama koje nam škripe.
a treba znati da mi nismo jedini koji će ih pokušati dovesti.
Možda će biti lakše sa Čelikom dogovoriti Čolića radi dobrih odnosa 2 kluba, a i mi imamo par igrača, koji
bi sigurno odgovarali Čeliku, a da mi ne računamo na njih, ako bi oni prihvatili to
a treba znati da mi nismo jedini koji će ih pokušati dovesti.
Možda će biti lakše sa Čelikom dogovoriti Čolića radi dobrih odnosa 2 kluba, a i mi imamo par igrača, koji
bi sigurno odgovarali Čeliku, a da mi ne računamo na njih, ako bi oni prihvatili to
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dodju Djelmic, Colic i jos nam treba mozda Admir Adzem, uz Bulenda Biscevica 
- Probisvjet
- Kontakt:
Oce to bre da u nas da dodje Buljent Biscevica?tuzlak1987 je napisao/la:Dodju Djelmic, Colic i jos nam treba mozda Admir Adzem, uz Bulenda Biscevica
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.