FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Prijatelj mog poznanika,ciji je rodjak öd komsije,dobar sa zenom svog poznanika,kaze da je postignut dogovor sa Ibricicem i da ocekujemo ovih dana i zvanicno.
Ovdje se sve i svašta piše za pojacanja,al ništa nema dok Babuka ne dodje njegova je zadnja
Vjerovatno vecina igraca ima ugovor do 31_12_2015, poslije tog datuma ce i biti konkretnih dogovora pa i informacija.
de ba druze jel to skola zavrsila pa dosao vamo smarati ljude ( fakat nije ni smijesno ono vise debilno )Agamemnon86 je napisao/la:Prijatelj mog poznanika,ciji je rodjak öd komsije,dobar sa zenom svog poznanika,kaze da je postignut dogovor sa Ibricicem i da ocekujemo ovih dana i zvanicno.
Ja bi sve banovo ko napise da ce neko doci a ne smije reci o kome je rijec
I sta je sa reporogama jel potpisan vise imal kakvih zvanicnih informacija kad cemo dobiti licence
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Reci?DoeTz je napisao/la:NY ak ti vodis onaj profil Sloboda Tuzla na fb odgovori mi
Ja bi sve banovo ko napise da ce neko doci a ne smije reci o kome je rijec
I sta je sa reporogama jel potpisan vise imal kakvih zvanicnih informacija kad cemo dobiti licence
[/quote]
Nije,tek u januaru je donatorsko veče gdje ce firme iz TZ i TK sakupiti novac za prvu god reprograma,datum ne znam.Uglavnom sva obećanja da će to biti završeno su tu pa ostaje da vidimo,u januaru bi se sve trebalo završiti,realan rok je kraj januara
Nije,tek u januaru je donatorsko veče gdje ce firme iz TZ i TK sakupiti novac za prvu god reprograma,datum ne znam.Uglavnom sva obećanja da će to biti završeno su tu pa ostaje da vidimo,u januaru bi se sve trebalo završiti,realan rok je kraj januara
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
joksimovic
- Kontakt:
Kako se pa skoro uvijek javljas poslije chinagle.......da mu das podrsku,i,jer vas niko drugi i ne primjecuje. Mislim da vam je potrebna psihijatrijska pomoc,ili sta mislite potreban mi je radnik za odzavanje wc.a,pa izvolite,jer nista drugo i ne znate.Heller je napisao/la:Takeshi Miki, Šmigi 5 strijelac II Luksemburske lige Joksimovicu reaguj
P.S.Kako se konstantno djeca Slobode reprezentativci omalovazavaju,podcjenjuju,ismijavaju,a koji su ukrasili nase vitrine svojim peharima,molim sve one koj vole Slobodu ,da ovakve i njima slicne ignorisu ,te na taj nacin pokazu da u Tuzli zive kulturni,realni i obrazovani ljudi,ijer ovakvim hijenama treba pokazati da ovdje nemaju sta traziti.
ma klosari ne znaju cijeniti nista! Sve po samar makar treba za ovo ismijavanje ! Za nezu, civu, smigija, efu, saleta i ostale..!! Klosari jedni klosarskijoksimovic je napisao/la:Kako se pa skoro uvijek javljas poslije chinagle.......da mu das podrsku,i,jer vas niko drugi i ne primjecuje. Mislim da vam je potrebna psihijatrijska pomoc,ili sta mislite potreban mi je radnik za odzavanje wc.a,pa izvolite,jer nista drugo i ne znate.Heller je napisao/la:Takeshi Miki, Šmigi 5 strijelac II Luksemburske lige Joksimovicu reaguj
P.S.Kako se konstantno djeca Slobode reprezentativci omalovazavaju,podcjenjuju,ismijavaju,a koji su ukrasili nase vitrine svojim peharima,molim sve one koj vole Slobodu ,da ovakve i njima slicne ignorisu ,te na taj nacin pokazu da u Tuzli zive kulturni,realni i obrazovani ljudi,ijer ovakvim hijenama treba pokazati da ovdje nemaju sta traziti.
1919 <3
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Volio bi da mogu u skolu,malo pred Hemijsku skolu kao nekad,Slobodas je napisao/la:de ba druze jel to skola zavrsila pa dosao vamo smarati ljude ( fakat nije ni smijesno ono vise debilno )Agamemnon86 je napisao/la:Prijatelj mog poznanika,ciji je rodjak öd komsije,dobar sa zenom svog poznanika,kaze da je postignut dogovor sa Ibricicem i da ocekujemo ovih dana i zvanicno.![]()
Ja bi sve banovo ko napise da ce neko doci a ne smije reci o kome je rijec![]()
Ali zavrsio je,ima evo 15 ljeta.jbg.
Jest vam dupe zinulo,cuj banovat.
- Beduin
- Kontakt:
Haha, eto ja sam nam nasao desnog beka i ujedno Efendica da posaljemo na klupu, a zaista bih ga volio vidjet u Slobodi, dobar bek. Ako dodje castim pivkanom.emirzlaTu je napisao/la:Beduin je napisao/la:Znaci odlucio Vugdalic progovoriti insajderima u klubu, sad cekamo opet PP i lupanja.![]()
Benjamin Colic trazi raskid ugovora sa Celikom, odlican desni bek i dovoljan da posalje Efendica na klupu a nama pomogne da izborimo Evropu. Nadam se da Husref prati sva ova desavanja, ima on ovu ligu u malom prstu.
PS. Mislio sam da je ovaj Bobic ipak mladji golman (28) pa da se i zaradi sta na njemu, ali jok, a po TM nas fizioterapeut je skuplji nego ijedan preostali igrac u Velezovom timu jbt.
http://www.sportzdk.ba/nk-celik-bilino- ... na-igraca/
Mozda ti se zelja ostvari za Colica
U ovom tekstu pise kako bi morali platiti odstetu jer su vezani ugovorom, medjutim, dvije plate nisu dobili tako da imaju osnovu za sporazumni raskid ugovora, tj. ne bi im smjeli praviti probleme da odu iz Celika for free!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Musemić je u intervjuu rekao da će transfer listu objaviti do nove godine.Ali i da će se znati koji igrači dolaze u Slobodu.
Husref Musemić potvrdio
Anes Haurdić prvo pojačanje Slobode
Objavljeno: 21. 12. 2015 - 14:53 Sport » Nogomet AAATimesArial Autor: Fena 1 Google +0
Anes Haurdić prvo pojačanje Slobode Haurdić: Raskinuo ugovor sa Veležom
Šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić potvrdio je da će za nekoliko dana biti poznata imena nogometaša koji će u proljeće pojačati ekipu s Tušnja, kao i onih s kojima će raskinut ugovor.
Musemić je potvrdio da se na listi njegovih želja nalazi Anes Haurdić (25), rođeni Dervenćanin, bivši igrač čeških klubova Znojmo i Jablonec, Sarajeva, te Veleža s kojim je nedavno raskinuo ugovor.
- Haurdića dobro poznajem, jer sam mu bio trener u Sarajevu. S njim smo okončali pregovore i smatram da je priča oko njegovog dolaska na Tušanj završena. Ostalo je još nekoliko sitnih detalja, ali vjerujem da oni neće biti prepreka da u proljeće nosi dres Slobode - izjavio je Musemić.
Dodao je da i dalje traga za desnim bočnim igračem i dva krilna napadača. Vjeruje da će prije početka prelaznog roka sve biti završeno.
- U kontaktu smo s više igrača, ali u ovom trenutku ne mogu govoriti o imenim, jer bi to bilo neozbiljno. Isto mislim i kada je riječ o igračima s kojima ćemo raskinuti ugovor. To im mi moramo reći, a ne da saznaju iz medija – smatra trener Slobode.
Podsjećamo, prozivka Slobode zakazana je za 16. januar, a pripreme će se obaviti u Tuzli, Međugorju i Antaliji. Prvi susret u nastavku prvenstva Sloboda će imati 27. februara s Borcem u Banjoj Luci.
- See more at: http://www.****/clanak/210886/anes-h ... IskWr.dpuf
Husref Musemić potvrdio
Anes Haurdić prvo pojačanje Slobode
Objavljeno: 21. 12. 2015 - 14:53 Sport » Nogomet AAATimesArial Autor: Fena 1 Google +0
Anes Haurdić prvo pojačanje Slobode Haurdić: Raskinuo ugovor sa Veležom
Šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić potvrdio je da će za nekoliko dana biti poznata imena nogometaša koji će u proljeće pojačati ekipu s Tušnja, kao i onih s kojima će raskinut ugovor.
Musemić je potvrdio da se na listi njegovih želja nalazi Anes Haurdić (25), rođeni Dervenćanin, bivši igrač čeških klubova Znojmo i Jablonec, Sarajeva, te Veleža s kojim je nedavno raskinuo ugovor.
- Haurdića dobro poznajem, jer sam mu bio trener u Sarajevu. S njim smo okončali pregovore i smatram da je priča oko njegovog dolaska na Tušanj završena. Ostalo je još nekoliko sitnih detalja, ali vjerujem da oni neće biti prepreka da u proljeće nosi dres Slobode - izjavio je Musemić.
Dodao je da i dalje traga za desnim bočnim igračem i dva krilna napadača. Vjeruje da će prije početka prelaznog roka sve biti završeno.
- U kontaktu smo s više igrača, ali u ovom trenutku ne mogu govoriti o imenim, jer bi to bilo neozbiljno. Isto mislim i kada je riječ o igračima s kojima ćemo raskinuti ugovor. To im mi moramo reći, a ne da saznaju iz medija – smatra trener Slobode.
Podsjećamo, prozivka Slobode zakazana je za 16. januar, a pripreme će se obaviti u Tuzli, Međugorju i Antaliji. Prvi susret u nastavku prvenstva Sloboda će imati 27. februara s Borcem u Banjoj Luci.
- See more at: http://www.****/clanak/210886/anes-h ... IskWr.dpuf
Ja volim FK Tuzla City
Pa poslao sam ti poruku na profil hahahaNYKnicks Fan je napisao/la:Reci?DoeTz je napisao/la:NY ak ti vodis onaj profil Sloboda Tuzla na fb odgovori mi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nemoj pisat gluposti pa se necemo zajebavat, simple as that, ti igrači su **** s njima smo ispali u federalku, jel treba jos sta crtat?joksimovic je napisao/la:Kako se pa skoro uvijek javljas poslije chinagle.......da mu das podrsku,i,jer vas niko drugi i ne primjecuje. Mislim da vam je potrebna psihijatrijska pomoc,ili sta mislite potreban mi je radnik za odzavanje wc.a,pa izvolite,jer nista drugo i ne znate.Heller je napisao/la:Takeshi Miki, Šmigi 5 strijelac II Luksemburske lige Joksimovicu reaguj
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Beduin je napisao/la:Haha, eto ja sam nam nasao desnog beka i ujedno Efendica da posaljemo na klupu, a zaista bih ga volio vidjet u Slobodi, dobar bek. Ako dodje castim pivkanom.emirzlaTu je napisao/la:Beduin je napisao/la:Znaci odlucio Vugdalic progovoriti insajderima u klubu, sad cekamo opet PP i lupanja.![]()
Benjamin Colic trazi raskid ugovora sa Celikom, odlican desni bek i dovoljan da posalje Efendica na klupu a nama pomogne da izborimo Evropu. Nadam se da Husref prati sva ova desavanja, ima on ovu ligu u malom prstu.
PS. Mislio sam da je ovaj Bobic ipak mladji golman (28) pa da se i zaradi sta na njemu, ali jok, a po TM nas fizioterapeut je skuplji nego ijedan preostali igrac u Velezovom timu jbt.
http://www.sportzdk.ba/nk-celik-bilino- ... na-igraca/
Mozda ti se zelja ostvari za Colica
U ovom tekstu pise kako bi morali platiti odstetu jer su vezani ugovorom, medjutim, dvije plate nisu dobili tako da imaju osnovu za sporazumni raskid ugovora, tj. ne bi im smjeli praviti probleme da odu iz Celika for free!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Treba vratiti svu nasu djecu...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo pojedini zasluzuju Salihovic,Efendic I slicni njima..ovi kao Bekici I slicni daleko im kuca od nase...neka se ljiti I ko hoce sa njim.NYKnicks Fan je napisao/la:Treba vratiti svu nasu djecu...
Dosta smo mi dozivjeli da nam nasa djeca whrac pokazuju u Zepcu hejjk Zepcuu halooo I slicni..I onda nakraju Bekici...samo ovih par babrojanih, selamivic I jos neki koji su vani negdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zayebavam se, ni ovoj dvojici nije mjesto u ovakvoj Slobodi i sa ovakvim ambicijama.SaltCityAttack je napisao/la:Samo pojedini zasluzuju Salihovic,Efendic I slicni njima..ovi kao Bekici I slicni daleko im kuca od nase...neka se ljiti I ko hoce sa njim.NYKnicks Fan je napisao/la:Treba vratiti svu nasu djecu...
Dosta smo mi dozivjeli da nam nasa djeca whrac pokazuju u Zepcu hejjk Zepcuu halooo I slicni..I onda nakraju Bekici...samo ovih par babrojanih, selamivic I jos neki koji su vani negdje
Stigo Dandarinho u Tuzlu trenira na stadionu samostalno.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
sad ce te panini sastavit sa zemljomNYKnicks Fan je napisao/la:Treba vratiti svu nasu djecu...
Musemić: "Sigurno da nisam očekivao ovako brz uspon, jer je Sloboda bila u nezavidnoj situaciji kada sam ja došao. Imali smo 12 bodova i bili smo u borbi za opstanak. U razgovoru sa gospodinom Husićem vidio sam da je to čovjek koji ima ambiciju, volju i da ima riječ, jer ono što kaže, to tako i bude. Najviše me privukao njegov odnos prema meni, prema Slobodi i prema svemu onome što bi se trebalo uraditi"

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.