Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baglama
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 16:03

asistirao par puta iz kornera :lol:

koliko se skutori sekiraju zbog pjanica...

najbolje pjaniceve asistenije su one koje ne bude realizovane, to se nazalost ne vidi...mada postoji pdatak jos od lani da je drugi po broju kreiranih sansii za gol u evropi.

ako predje u neki jaci klub, nastace pomor u hrvackoj i medju skriparima-pecinskim ljudima
jer kao sto sam i pretpostavljao ime kluba je jedini argument...tako boriello, balotelli i pazzini, imaju bolju karijeru od dzeke :clap:

ovo od prije
ako jedna ekipa ispadne od igrački slabije ekipe onda je jasno da se radi o treneru i tako nekim glupostima
ovo vjerovatno ne vazi za BiH ...i njen mec protiv nigerije
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 29 dec 2015, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 16:04

baglama je napisao/la:
ako govorimo opcenito o dinamu...mozemo poceti od silvija marica i boska balabana (mislim da je proglasen kao najveci promasaj na otoku, ili u top3)
evo zadnji primjerak je kramaric
Ti si napisao da VEĆINA mamićevih igrača propadne, što je naravno smiješno...pa naravno da ćeš ,ako želiš, naći nekog hrvatskog igrača koji nije uspio vani, jer je panj, ili se možda nekako zajebo, ali i dalje stoji da smo jedni od najjačih u europi

što se tiče Kramarića vjeruj mi da sam unaprijed znao da se neće usrećiti u Lesteru....doduše nisam mislio da će iskočiti nekakv Vardy i onaj drugi koji će voditi lester do prvog mjesta, nego jednostavno to nije klub i liga za njega...trebao je ići u njemačku, italiju ili španjolsku...

ne treba zaboraviti da je Kramarića prodala rijeka, a ne dinamo
Virtu4l je napisao/la:
baglama je napisao/la:vi hrvati ste sampioni u uzdizanju, zajebali ste i srbe
Zašto su zajebali Srbe? Srbi su poprilično uspješniji od njih i mogu da se kurtche. Ovi uglavnom pucaju iz prazne, izmišljaju termine tipa 'predasistencija' i slično.
ovo si sad spomenuo da meni digneš tlak, ali nećeš razbojniče!

dalo bi se o tome raspravljati ( posebno ako misliš na fudbal, a nadam se da ne misliš), ali stvarno nije tema

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 16:07

najjaci ste po izvozu panjeva , slazem se
evo jos jedan galerija
tomo sakota, josip tadic, igor biscan, simuncic....itd itd

zahvalite mamicu za sve sto ste postigli
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 29 dec 2015, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 dec 2015, 16:08

Modric je u trenutnim Pjanicevim godinama igrao u Totenhemu koji i jeste rang ove Rome,.

Ti znaš hoce li Pjanic igrati za Real ili Barsu ? Ja ga ne bi ni volio vidjeti tamo nit smatram da je to nužno da bi ga se smatralo velikim igracem,.

Ozil trenutno u Arsenalu igra najbolji fudbal u svom životu a igrao je vec za Real,.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 16:10

baglama je napisao/la:asistirao par puta iz kornera :lol:
da da
koliko se skutori sekiraju zbog pjanica...
nisam skutor i ne sikiram se
najbolje pjaniceve asistenije su one koje ne bude realizovane, to se nazalost ne vidi...mada postoji pdatak jos od lani da je drugi po broju kreiranih sansii za gol u evropi.
to je često i Lukin problem...posebno u reprezentaciji
ako predje u neki jaci klub, nastace pomor u hrvackoj i medju skriparima-pecinskim ljudima
jer kao sto sam i pretpostavljao ime kluba je jedini argument...tako boriello, balotelli i pazzini, imaju bolju karijeru od dzeke :clap:
to što vas ja podučavam ne znači da je cijela Hrvatska opterećena nekakvim Pjanićem i ostalim vašim "zvijezdama"
ovo vjerovatno ne vazi za BiH ...i njen mec protiv nigerije
nekad važi, nekad ne......svakako je važilo protiv cipra i izraela..
što se tiče Nigerije mislim da oni nis baš tako igrači slabi

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 16:12

baglama je napisao/la:najjaci ste po izvozu panjeva , slazem se
evo jos jedan galerija
sad si već neozbiljan
i gdje je problem ako zahvalim Mamiću?

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 16:15

pisali ste vi da će Dzeko i Pjanić odvesti Romu do naslova, ali ipak se nešto pitaju Juventus ( Mandzo), Inter ( Broz i Perišić) i Fiorentina ( Kalinić , Badelj)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 dec 2015, 16:17

Daj banujte ove dosadne Skutore.
Kako ste samo jadni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 dec 2015, 16:19

dean33 je napisao/la:pisali ste vi da će Dzeko i Pjanić odvesti Romu do naslova, ali ipak se nešto pitaju Juventus ( Mandzo), Inter ( Broz i Perišić) i Fiorentina ( Kalinić , Badelj)
Haj odmori malo, nije ti dobro.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 16:19

pa koliko si ih izbroja iz kornera?da javimo miretu da prestane izvodit kornere? :lol:

lukine neralizirane asistencije. ne sjecam se toga. vjerovatno mislis na vas pojam predasitencija. :njanjanja:

da luka zabija onakve golove kao pjanic, pa makr u prijateljskoj kao onaj mirtov lob s centra protiv manchestera, vi bi zahtjevali zlatnu loptu.medjutim, uprkos svemu, lukino ime se ne pominje medju 40 kandidata za zlatnu loptu u sezoni kad je luka osvojio LP....dzeko i vidic imaju 13. i 15. mjesto , a vaseg herojcica u najboljoj sezoni karijere ni medju 40 :beba:

vec rekoh, ne moze poducavat ispraznim rjecima jer na tvoju zalost jos nijednom nisi poentirao. tanak si druze
što se tiče Nigerije mislim da oni nis baš tako igrači slabi
:lol: znaci iako sve kaldionice favorizuju bosnu, ona ipak nije favorit....
a kod hrvatske se postuje stav kladionica i nominalni status favorita
tako je to kad se ne moze pobjec od mrznje :beba:

ti si jedan duboko poremecen katolikci misionar s laznim osjecajem vise rase

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 16:22

dean33 je napisao/la:
evo jos jedan galerija
sad si već neozbiljan
i gdje je problem ako zahvalim Mamiću?
vidim da si krajnje neozbiljan i uredno bjezis od ozbiljne diskusije eskivirajuci argumente

vozi misko

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 dec 2015, 16:35

Dzabe pisete. Ja sam prijavio barem 20 postova koji nemaju veze sa Pjanicem. Imate teme za hrvatsku repku, Mamica itd.

Pjanke :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 16:46

baglama je napisao/la:pa koliko si ih izbroja iz kornera?da javimo miretu da prestane izvodit kornere? :
zašto? neka čovjek ubacuje
lukine neralizirane asistencije. ne sjecam se toga. vjerovatno mislis na vas pojam predasitencija.
sumnjam da si gledao lukicu koliko sam ga ja gledao...
evo ti samo jedna od njih
da luka zabija onakve golove kao pjanic, pa makr u prijateljskoj kao onaj mirtov lob s centra protiv manchestera, vi bi zahtjevali zlatnu loptu.medjutim, uprkos svemu, lukino ime se ne pominje medju 40 kandidata za zlatnu loptu u sezoni kad je luka osvojio LP....dzeko i vidic imaju 13. i 15. mjesto , a vaseg herojcica u najboljoj sezoni karijere ni medju 40
dao je Lukica neke spektakularne golove....imaš YouTube...kakve veze imaju dzeko i vidić sa modrićem i pjanićem?
a šta bi vi da imate hrvatske igrače i uspjehe? i to ne samo u nogometu..
vi se i sad puno više ložite na sport

ti nešto spominješ hrvatske "panjeve" a šta onda reći o igračima koji čine 95 % vaše reprezentacije?

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 dec 2015, 16:54

Vidim li ja ovo opet jackyja? :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 16:57

postajes sve nervozniji :lol:

pece te ovo
lukino ime se ne pominje medju 40 kandidata za zlatnu loptu u sezoni kad je luka osvojio LP....dzeko i vidic imaju 13. i 15. mjesto , a vaseg herojcica u najboljoj sezoni karijere ni medju 40
svjetska klasa?

ne bas

druskane , Real zabija 100 golova samo u primeri, Lukina ugradnja u tu cifru je presmjesna za jednog veznog igraca...pogotovo svjetsku klasu :opaopa:

kazem ponovo, postedi me youtubea i njegova tri atraktivna gola u karijeri...

miretov lob protiv verone ponistava sve sto je ljuka iakd zabio. ili recimo slalom kontra milana.
slobodnjake i ne brojim tu se zuninjo izjasnio :kafa:

toliko si se pogubio pletuci mrezu osporavanja, da se ne drzis ni istih principa (nigerija). a neke stvari fino ignorises

ako pjanic ostvari transfer, koji ce sigurno biti iznad 30 mil, ti ces izvrsit suicid..a vec si na rubu :wave:

ti si katolicki fanatik meni je to odmah bilo jasno

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 dec 2015, 17:14

Sta se raspljavate sa ovim trolom....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 17:15

dalo bi se raspravljati o zlatnoj lopti i o izboru kandidata, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da je Modrić bolji igrač od Pjanića

ti očito ne znaš kako realovi navijači, treneri i igrači plaću kad se Lukica ozljedi i koliko ga svi treneri obožavaju....očito nisi vidio kako mu skandiraju na Bernabeu...ložite se tu kad netko pohvali Pjanića ali šta bi bilo kad bi ga hvalili kao Modrića?

čuj miretov lob sve poništava? znali su razni anonimusi davati neke spektakularne golove i šta sad

ma Nigerija je nebitna za ovu raspravu...samo sam spomenuo da nisu tako slabi i razlika između vas nije velika

što se tiče Pjanića, dobro je što nitko neće dati 30mil za njega pa nema straha za mene...

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 29 dec 2015, 17:21

Ne vredi se raspravljat sa sabanima,poredit Panjića i Modrića nema smisla. :kafa:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 17:32

o luki je sve receno time da ga nema medju najboljim igracima, ni medju 40, iako je njegov klub netom osvojio lp. zahvaln saraf koji mora imat svjetske klase pored sebe da bi dosao do izrazaja. u realu takvih hvala bogu ne manjka....a u hrvatskoj takvih nema, zato i zapinjete u grupi svjetskih prvenstava jos od 98 god.

a kad sastavljas lukinu kompilaciju, moras imat na umu da to vazi samo do 25. g. jer samo se tako mogu vrsit komparacije s pjanicem. tim gore po luku, jer ga pisa momak koji je 5 godina mladji od njega. po atraktivnosti, golovima, asistima :opaopa:

ime kluba je sve sto si ovdje napisao kao prednost modrica. pa priznajem ti da je boriello bolji od dzeke jer je igrao u milanu, juveu i romi...:wave:

haj ne peglaj dalje, iako si placen za to....

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 29 dec 2015, 17:42

evo jos jedan galerija

Ne ofiraj i sebe i sve nas ziv bio.
Mi imamo pet ipo igraca od rata na ovamo, dok hrvati svake godine prave i prodaju nove. Za reprezentaciju im igraju igraci odrasli u domacoj ligi. Njihov fudbal je 50 godina ispred naseg. Ljudi su redovni ucesnici velikih takmicenja.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Confiance, Fudo, L-Train i 72 gosta.