FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zelim sretnu i uspjesno Novu 2016 godinu, svim navijacima ako Bog da buduceg sampiona BiH! JOS JEDNO SRETNA NG CRVENO CRNA BRACO I SESTRE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
A muslimanke su pokrivene, hhh.Chinaglia je napisao/la:muslimani ne slave novu godinu po gregorijanskom kalendaru
PS. Sretna NG svima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Novu godinu treba čestitati,Nova godina Novi početak,slavio neko ili ne njegova stvar. 
Sretan prvi Novogodišnji post

Sretan prvi Novogodišnji post
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Slobodaši moji, sretna Vam Nova godina, da ste mi zdravi i živi!
Puno uspijeha našoj Slobodi, nadam se tituli, pa da nam ova godina bude najuspješnija u povijesti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Puno uspijeha našoj Slobodi, nadam se tituli, pa da nam ova godina bude najuspješnija u povijesti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sretna nova. Da nam bude još uspješnija od prošle i da u ovojslavimo titulu i gledamo Slobodu u Europi.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Evo januar je dje su pojacanja,sto masine ne kopaju na istoku,dje reprogram.Azmire odlazi
Sretna vam nova godina
Sretna vam nova godina
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo jedne dobre ideje za " Slobodine " kafice
Prodje nam i ova 2015 godina idemo sad u nove pobjede u 2016
- FranckRibery
- Kontakt:
2016 godina ce biti upisana zlatnim slovima u istoriju kluba. Sretna Nova braco crveno crna 
tačno je bolje kada na temi zavlada mrtvilo i niko ništa ne piše, nego kada dva dana čitaš o novoj godini 

Sretna Nova godina svima.
Čekamo nove igrače.

Čekamo nove igrače.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ljudi evo ga 2016 nema pojacanja, nema sponzora, nema sjevera... Azmireee napolje, odlazi iz svetinje! 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Uskoro nam dolazi jedno ogromno, veliko, GOLEMO pojačanje 
ps. da nam 2016. godina bude još bolja od prethodne, a Boga mi prethodna je bila pravo dobra
ps. da nam 2016. godina bude još bolja od prethodne, a Boga mi prethodna je bila pravo dobra
Ima li sta novo za stadion niko nista ne prica,danas sam namjerno do stadiona otisao da vidim ima li kakvih radova ali nista nema.Zna li ko sta
Znaš li ti šta je tender. Ne bi me čudilo da se Istok ne pokrene ni godinu dana . . .ne zbog toga što se nema para, nego zbog raznih žalbi i sporosti Ureda za razmatranje žalbi . . .(nekad sam radio sam tenderima i znam kako se to zna odužiti).Tuzlaado je napisao/la:Ima li sta novo za stadion niko nista ne prica,danas sam namjerno do stadiona otisao da vidim ima li kakvih radova ali nista nema.Zna li ko sta
Ja kako sam cuo, pravit ce se gotovi betonski blokovi i dovoziti i montirati onda samo na stadion. Vjerovatno su onu pocetnu rupu reda radi iskopali da bi se vodilo kao pocetak radova, a sada cekaju tu tendersku i ostalu potrebnu proceduru i papirologiju da bi otpoceo i ostatak radova.Tuzlaado je napisao/la:Ima li sta novo za stadion niko nista ne prica,danas sam namjerno do stadiona otisao da vidim ima li kakvih radova ali nista nema.Zna li ko sta
Jedan grad, jedna ljubav!
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
http://****/1OrjU0U
Jako fin tekst, ne znam ko je ovaj novinar sto je pisao ali se vise potrudio od nasih "lokalnih"
"Međutim, zasluge jednog čovjeka su nemjerljive. Azmir Husić Slobodin je spasitelj, ujedno i anđeo čuvar."
Jako fin tekst, ne znam ko je ovaj novinar sto je pisao ali se vise potrudio od nasih "lokalnih"
"Međutim, zasluge jednog čovjeka su nemjerljive. Azmir Husić Slobodin je spasitelj, ujedno i anđeo čuvar."
Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 02 jan 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam cuo da se navodno tlo provjerava te ce nakon toga raditi stope ili sipove, zavisno od pogodnosti tla.
PS: sretna nova svim Slobodasima.
PS: sretna nova svim Slobodasima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.