Asmire, molim te, nemoj igrat' za Mađarsku, ne znam kako ćemo dalje bez tebe
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
haha, je l' nas ovo ucjenjuje kao Edin Džeko svojevremeno, tako je i on rekao da će uskoro dobit' državljanstvo i da će razmislit' ako dobije poziv Češke repke 
Igra u istu ligu gdje je igrao Besic kada je rasturao Argentinu i Nigeriju i igrao svaki minut za nas na SP. Igra u svaku poziciju koje nam fali kvalitet i dinamicnost a on toga dosta ima u svojoj igri, to se vec zna od njegovih dani u FKSu. Pricamo za kako mozemo poboljsati ekipu za naredni kvali a neuzimamo igraca kao Suljica koji igra dobro za sampioni Madjarske u neko razmatranje da dobije sanse u A repki kada vidite da samo imamo dva krilnih igraca, Lulic i Visca i oni su sigurno pokazali svoje mane protiv Iraca i sad im treba dati neko konkurencije. Hajrovic nije konkurencije kada nemoze ni konkurisati za svoje mjesto u neki mali spanski klub, o njemu nevrijedi ni pricati vise.pinoglavi je napisao/la:Yebo vas Suljic, da je neka igracina pa eto, nego se njega sjetili sada kad se pojavio ovaj tekst.
Nego jel ono on spada u onu grupu igraca sto su ponikli u nasoj ligi, sto im ne bi na pamet palo igranje za druge drzave pa su tako vrijedniji od onih sto smo im mi jedna od opcija? Jel to to? Nabijem ja i njega i sve ostale koji su rodjeni u BiH a pomisljaju da igraju za druge reprezentacije. Kakve veze ima ako ga selektori ignorisu, pa je eto opravdano ovo sada? Cuj selektori ga ignorisu a igra u ligi koja je nista bolje od nase, pa eto onda je po vama uredu sto ce obuci madjarski dres. Ma fuj goni ga u pm i ove sto ga opravdavaju.
Gledajte malo kvalitet igraca prije nego sto se spominje u kontekstu druge reprezentacije, svi smo zalili onog Salanovica a momak evo propao.
Mozemo isprobati Suljica, Hajradinovica, Duljevica, mozda i Gojaka na krilni pozicija i vidjeti sta mozemo nauciti za buducnosti nego samo igrati sa ista dva igraca svaku utakmicu koji su pokazali da nisu za ovu nivou od koji nam igraca treba. Suljic nije ni u razmatranje za isprobavanje u repku kako stvari stoje i ako je jedan od nasih najbolji opcija za krila dok ga Madjari dosta cijenjuju od kada je preselio tamo, nije nista nepametno da bih na kraju odlucio da igra za njih jer vidi da vamo za nepoznati razlog nema mjesta u medju nasih a tamo ima. Pravis se konda bih uzeo sansu igrati za Madjari prije nasa, sigurno da nebi.
Salanovica nije niko zalio jer je sam kriv sto je odabrao mnogo goru reprezentaciju od nas, samo pricas gluposti tu.
pinoglavi je napisao/la:Yebo vas Suljic, da je neka igracina pa eto, nego se njega sjetili sada kad se pojavio ovaj tekst.
Nego jel ono on spada u onu grupu igraca sto su ponikli u nasoj ligi, sto im ne bi na pamet palo igranje za druge drzave pa su tako vrijedniji od onih sto smo im mi jedna od opcija? Jel to to? Nabijem ja i njega i sve ostale koji su rodjeni u BiH a pomisljaju da igraju za druge reprezentacije. Kakve veze ima ako ga selektori ignorisu, pa je eto opravdano ovo sada? Cuj selektori ga ignorisu a igra u ligi koja je nista bolje od nase, pa eto onda je po vama uredu sto ce obuci madjarski dres. Ma fuj goni ga u pm i ove sto ga opravdavaju.
Gledajte malo kvalitet igraca prije nego sto se spominje u kontekstu druge reprezentacije, svi smo zalili onog Salanovica a momak evo propao.
adeko
Nije niko rekao da je on dobar za Real Madrid, dzaba si se rodio kad pises takve gluposti. Ostavi komentari i diskusiranje za odrasli narod, idi u igraliste dok mi zavrsimo.sanchi je napisao/la:nemoj tako danas na trening videotona dosao zidan da uvjeri suljica da bi imao mjesta u realu
pinoglavi je napisao/la:Yebo vas Suljic, da je neka igracina pa eto, nego se njega sjetili sada kad se pojavio ovaj tekst.
Ovo je novinarska suplja ili debil sam sebi radi marketing da skrene paznju selektora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Staro Madjarsko prezime Suljic, da je kakva klasa ne bi 4 godine truhno u madjarskoj, kupio bi ga neko jaci. Imamo boljih i mladjih igraca.phily je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... vljanstvo-
Dolaskom u Videoton počela je procedura za dobijanje mađarskog državljanstva. Nadam se da ona biti veoma brzo završena i da ću dobiti poziv selektora Bernda Storcka.![]()
ovakvima zabraniti dolazak u Bosnu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Suljić je kao Višća, sve nešto dobar igrač, stalno igra dobro, golovi, asistencije, bla, bla, a ovaj nigdje ne može maći iz Turske, a ovaj iz Mađarske, eto toliko o dobrim igračima, zbog toga je Višća bolji od Hajrovića, a Suljić vjerovatno od Luleta
I ko su oni? Neymar i Hazard?bhsport je napisao/la:Staro Madjarsko prezime Suljic, da je kakva klasa ne bi 4 godine truhno u madjarskoj, kupio bi ga neko jaci. Imamo boljih i mladjih igraca.phily je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... vljanstvo-
Dolaskom u Videoton počela je procedura za dobijanje mađarskog državljanstva. Nadam se da ona biti veoma brzo završena i da ću dobiti poziv selektora Bernda Storcka.![]()
Suljic vec ima 10 asistencije za proslosezonski sampioni (gdje je presao u ljetu koje znaci da nije 'truhno' ko sto ti kazes) i igra fantasticno tamo ove godine. Hajradinovic nemoze ni na klupi u Gentu, Hajrovica bolje nespominjati, Duljevic neigra nista bolje od Suljica do sada, i to je to. Ko su ti bolji i mladjih igraca koji zasluzuje priliku u repku umjesto njega?
Asmir Suljic ima kvalitet za reprezentaciju, ako ne u prvoj postavi onda kao prvi pik s klupe na krilnim pozicijama...oni koji su ga pratili u Sarajevu, Ujpestu i sada u Videotonu znaju o cemu govorim...a o njegovim kvalitetama koje ima sam ranije pisao...decko je na terenu pravi Sejtan...ima motor u guzici, defanzivno bolji od svakog naseg krila, isto tako prodorniji od svakog naseg krila, profesor za Viscu i Lulica i kompaniju kada su driblinzi u pitanju...naravno, potreban mu je nastup u reprezentaciji kako bi otisao u veci klub a samim tim postao i bolji igrac...
Ovo za Mađarsku - cisto sumnjam, a ako je i istina sretno mu...
Ovo za Mađarsku - cisto sumnjam, a ako je i istina sretno mu...
Suljic moze raditi sve sto Visca i Lulic rade svaku utakmicu i to jos bolje a i on je mnogo dinomaticniji sto je najpotrebnije jer nam fali neki krilni igrac koji ima takve kvalitete.
Moze igrati na oba krila, na desetku, i na centarforu. Sta fali njemu dati priliku da pokaze sta moze?
Moze igrati na oba krila, na desetku, i na centarforu. Sta fali njemu dati priliku da pokaze sta moze?
O tome je bilo govora i prije, da će uzeti mađarsko državljanstvo.
A ako ćemo realno, to nije neki veliki gubitak, a teško da će i dobiti poziv, pogotovo za EP.
A ako ćemo realno, to nije neki veliki gubitak, a teško da će i dobiti poziv, pogotovo za EP.
Ma momak kupio pažnju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
E moj Suljicu. Ma ja to su ta djeca iz dijaspore sto gube vezu sa Bosnom.phily je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... vljanstvo-
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestu, vidim da si ozbiljan forumas i pratim tvoj rad na forumu sa divljenjem. Steta sto ne pises cesce jer svaka ti je zlatna. Jednostavno nedostaje nam ovakvih ostroumnih i pronicljivih forumasa da svakog postavi na svoje mjesto. Nastavi ovako ali i probaj pojacat tempo i svakom pomozi da otvori oci. PozdravBSBosna je napisao/la:Suljic moze raditi sve sto Visca i Lulic rade svaku utakmicu i to jos bolje a i on je mnogo dinomaticniji sto je najpotrebnije jer nam fali neki krilni igrac koji ima takve kvalitete.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Principatus je napisao/la:E moj Suljicu. Ma ja to su ta djeca iz dijaspore sto gube vezu sa Bosnom.phily je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... vljanstvo-
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi su ovdje imuni na sarkazam. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mnogo hvala za komplimentima druze. Ja bi postirao cesce, ali ja ne osjecam kao da je moj bosanski dovoljno dobar da se ukljucim u vise razgovora kao mog svakodnevnog zivota uglavnom oslanja na engleskom (ali uvijek pricam bosanski kod kuce). Ja samo koristim ovo mjesto za ponekad postaviti i poboljsati moje bosanski.JohnCleese je napisao/la:Svaka ti je na mjestu, vidim da si ozbiljan forumas i pratim tvoj rad na forumu sa divljenjem. Steta sto ne pises cesce jer svaka ti je zlatna. Jednostavno nedostaje nam ovakvih ostroumnih i pronicljivih forumasa da svakog postavi na svoje mjesto. Nastavi ovako ali i probaj pojacat tempo i svakom pomozi da otvori oci. PozdravBSBosna je napisao/la:Suljic moze raditi sve sto Visca i Lulic rade svaku utakmicu i to jos bolje a i on je mnogo dinomaticniji sto je najpotrebnije jer nam fali neki krilni igrac koji ima takve kvalitete.
Divno je cuti da uzivas citajuci moje postove, ovo je prvi put da sam naisao na nekoga kao sto to ovdje. Ja sam mnogo cesce pozvan kao neki obicni trol od kada postujem ovdje nego sto sam zahvaljivan za svoje postove ali jbg nemozes zadovoljiti svakoga, ponajvise nasi narod.
Kerim Memija je prvi koji mi pada na pamet. Ovaj Hajradinovic takodjer. Zatim i Duljevic je ispred Sejtana. Svi su mladji od njega i bolji igraci.BSBosna je napisao/la: I ko su oni? Neymar i Hazard?
Suljic vec ima 10 asistencije za proslosezonski sampioni (gdje je presao u ljetu koje znaci da nije 'truhno' ko sto ti kazes) i igra fantasticno tamo ove godine. Hajradinovic nemoze ni na klupi u Gentu, Hajrovica bolje nespominjati, Duljevic neigra nista bolje od Suljica do sada, i to je to. Ko su ti bolji i mladjih igraca koji zasluzuje priliku u repku umjesto njega?
Veliki sam postovalac Suljiceve igre i trebao je dobiti sansu jer je bolje krilo ove sezone i od Visce i od Hajrovica i morao je biti u ekipi za baraz prije Izeta, ali da nesto ucjenjuje i ovako ganja poziv je dno dna.
Neka igra sa gulas repku a da valja presao bi negdje, jer vec igra trecu sezonu tamo i nista, a predstavnika te zemlje i trenutno prvoplasirani tim lige sa 18 poena prednosti nad drugim, nas Zeljo prodje ko kroz puter.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Sada je Suljic bolji od Lulica i Visce.
Sta čovjek sve neće pročitati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta čovjek sve neće pročitati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A, imamo i ljude koji su za to specijalizovani, iako im nekad ne upali, eventualno ne bude smiješno.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, FerdinandF, General505, UtdBiH21 i 48 gostiju.