Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Steph
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 00:21

Ma jašta, sve je to Bosna Sema.

Al' ne kontam ljude koji upišu Burchov fax pored UNSA-e. Fakat moraš biti levat. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 jan 2016, 00:22

E ako je s Erdoganom zakuho to ne moze bit loš čovjek...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 jan 2016, 00:23

Otkad su ih sagradili imam zelju da to pospem benzinom, mater im elitisticku.

Sretan Bozic onima koji obiljezavaju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jan 2016, 00:24

SlevinKelevra je napisao/la: Pogledaj na sorsu intervju sa onim Kaplanom, nekadasnjim ministrom. Onaj turski koledz, pa ova sada skola sto je u centru paznje... sve pripadaju tom Gulenu, turskom islamisti kojeg je Erdogan istjerao iz Turke. Veze nisam imao...
:mrgreen:

A Erdogan nije islamista ? :lol: Raspitaj se ti malo bolje i o jednom i o drugom, ako ustanovis nesto neobicno javi da ti razjasnim sve sto treba. ;)

Hvala svima na cestitkama, @ Helleru za tebe pecenje kad god treba.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 jan 2016, 00:24

Heller je napisao/la:E ako je s Erdoganom zakuho to ne moze bit loš čovjek...
Ma samo ako nije **** ne mora značiti da je voda. More biti i proljev. :mrgreen: Obojica su predstavnici radikalnih ideologija koje su u sukobu jedna s drugom i što je najvažnije u sukobu sa common sensom.
Steph je napisao/la:Ma jašta, sve je to Bosna Sema.

Al' ne kontam ljude koji upišu Burchov fax pored UNSA-e. Fakat moraš biti levat. :mrgreen:
IUS. Samo 500 metara od njih. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jan 2016, 00:27

Tribalian je napisao/la:
:mrgreen:

A Erdogan nije islamista ? :lol: Raspitaj se ti malo bolje i o jednom i o drugom, ako ustanovis nesto neobicno javi da ti razjasnim sve sto treba. ;)
Nemas ti meni nista razjasnjavati. Koliko god bio kontrverzan. Erdogan je za ovoga svjetski covjek. Ovaj je cak i protiv sekularizacije... :crazy: I dos'o ovdje i napravio mali grad :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 jan 2016, 00:27

bas sam jednom guglo ovog lika, imo je kontakte s papama i tako, ne smrdi mi na Islamistu nego fura neki "turski islam", a Erdogan je **** obično, Slobo na steroidima, pa Erdogan isto unistava sekularnost u Turskoj...
Nullius in verba

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 07 jan 2016, 00:29

Sretan Bozic svima koji slave :salut:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 00:32

@Steph, pokreni ovaj snimak na kojem govori Kaplan. Pazi na 1:17 koga sve nabroja. :kafa: :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jan 2016, 00:34

SlevinKelevra je napisao/la:
Nemas ti meni nista razjasnjavati. Koliko god bio kontrverzan. Erdogan je za ovoga svjetski covjek. Ovaj je cak i protiv sekularizacije... :crazy: I dos'o ovdje i napravio mali grad :roll:
Slevine, ajde vise ne lupaj, ne povezujes apsolutno nista, nisi ni obavesten niti znas nesto o ovima. I imam ja mnogo toga da ti razjasnim samo je problem sto ne mogu da shvatim umesto tebe. ;) Rekao sam ti 50 puta da si ok forumas , da si korektan decko, ali isto sam ti rekao da si tezak dunster za politiku, geopolitiku i sve sto ide uz to. Erdogan ni za koga nije svetski covek jer je to jedan verski fanatik ne previse inteligentan, sa druge strane Gulen je sufista i inteligentan je covek (bez obzira sto je verski fanatik). A koliko veze nemas vidi se u tome sto si napisao ovaj je cak i protiv sekularizacije. Pa postovani prijatelju prvi ti je Erdogan protiv sekularizacije, zato mu i prete turski oficiri da ce ga smaknuti. Zajednicko obojici je to sto ni jedan ni drugi nisu Turci poreklom.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 00:35

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 00:37

Ta će Kalpan!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 jan 2016, 00:38

Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo. :rol: Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude. :mrgreen:

Gulen je Kurd ili Armenac nisam siguran. Šta je Erdogan?

I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jan 2016, 00:40

@Trib, uzmi burek. Kad si gladan, nisi sav svoj... ;)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 jan 2016, 00:40

Cuj Erdogan svjetski covjek, lik je glup, a sto se tice politike izgleda mi ko neko dijete koje Ameri nafuravaju da je neko i nesto.. umislio covjek da je sultan :lol: .. sa ovakvom politikom vodi Tursku direktno u propast, i mislim da su na duze staze vec izgubili dobar dio teritorije na istoku a ozbiljno im prijeti gradjanski rat, ustvari moze se reci da je vec poceo jer su neki gradovi u Turskoj vec u rusevinama nakon sukoba sa PKK.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 07 jan 2016, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 00:41

High je napisao/la:Ta će Kalpan!
Pa jedini portal koji nije napao ovu školu. :kafa: :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 jan 2016, 00:42

Kawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo. :rol: Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude. :mrgreen:

I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.
Zato ih obojicu treba da tucaju kamen :mrgreen: :mrgreen: al glasa nepismen narod za sd.. mislim AKP :mrgreen: :mrgreen:

A Kaplan pljuje po Gulenu jer je SDA tj. AKP igracka :geek:
Nullius in verba

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jan 2016, 00:42

Kawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo. :rol: Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude. :mrgreen:

Nisam ja to bez veze pomenuo, to je manipulacija koja traje vise od 400 godina. Nije ni Kurd,ni Jermen vec nesto trece, gotovo nezamislivo. i Erdogan i Gulen su istog porekla i mnogi drugi poznati Turci i Kemal Aataturk je to bio , a sta je to ? Za sad necu reci. :mrgreen: A sve sto sam napisao u replici Slevinu je tacno, od reci do reci.
SlevinKelevra je napisao/la:@Trib, uzmi burek. Kad si gladan, nisi sav svoj... ;)
Ako ti je to argument na ovo sto sam napisao , onda znam da si tesko porazen u svojim stavovima. Znam da budem bezobrazan i da sagovorniku kazem svasta, ali uzmi burek... :facepalm: pa to je na nivou nepismene babe iz planinskog sela stare 80 godina.

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 00:44

Steph je napisao/la:
High je napisao/la:Ta će Kalpan!
Pa jedini portal koji nije napao ovu školu. :kafa: :mrgreen:
Ubila ga nargila. Ovaj gori od Radovca. :urnebes: :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jan 2016, 00:44

SlevinKelevra je napisao/la:
Erdogan je za ovoga svjetski covjek.[/quote]

Dakle, da odmah stanem u kraj izvrtanjima. Napisao sam ZA OVOGA. Dakle, poredio sam ih, a ne generalno govorio. I meni je Erdogan ****, ali je manji **** od nekog ko osniva sekte po stranim zemljama i izmislja neku svoju privatnu religiju.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], nerkolfc i 14 gostiju.