Al' ne kontam ljude koji upišu Burchov fax pored UNSA-e. Fakat moraš biti levat.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma jašta, sve je to Bosna Sema.
Al' ne kontam ljude koji upišu Burchov fax pored UNSA-e. Fakat moraš biti levat.
E ako je s Erdoganom zakuho to ne moze bit loš čovjek...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Otkad su ih sagradili imam zelju da to pospem benzinom, mater im elitisticku.
Sretan Bozic onima koji obiljezavaju.
Sretan Bozic onima koji obiljezavaju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
SlevinKelevra je napisao/la: Pogledaj na sorsu intervju sa onim Kaplanom, nekadasnjim ministrom. Onaj turski koledz, pa ova sada skola sto je u centru paznje... sve pripadaju tom Gulenu, turskom islamisti kojeg je Erdogan istjerao iz Turke. Veze nisam imao...
A Erdogan nije islamista ?
Hvala svima na cestitkama, @ Helleru za tebe pecenje kad god treba.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma samo ako nije **** ne mora značiti da je voda. More biti i proljev.Heller je napisao/la:E ako je s Erdoganom zakuho to ne moze bit loš čovjek...
IUS. Samo 500 metara od njih.Steph je napisao/la:Ma jašta, sve je to Bosna Sema.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nemas ti meni nista razjasnjavati. Koliko god bio kontrverzan. Erdogan je za ovoga svjetski covjek. Ovaj je cak i protiv sekularizacije...Tribalian je napisao/la:
![]()
A Erdogan nije islamista ?Raspitaj se ti malo bolje i o jednom i o drugom, ako ustanovis nesto neobicno javi da ti razjasnim sve sto treba.
![]()
bas sam jednom guglo ovog lika, imo je kontakte s papama i tako, ne smrdi mi na Islamistu nego fura neki "turski islam", a Erdogan je **** obično, Slobo na steroidima, pa Erdogan isto unistava sekularnost u Turskoj...
Nullius in verba
Sretan Bozic svima koji slave 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
@Steph, pokreni ovaj snimak na kojem govori Kaplan. Pazi na 1:17 koga sve nabroja.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slevine, ajde vise ne lupaj, ne povezujes apsolutno nista, nisi ni obavesten niti znas nesto o ovima. I imam ja mnogo toga da ti razjasnim samo je problem sto ne mogu da shvatim umesto tebe.SlevinKelevra je napisao/la:
Nemas ti meni nista razjasnjavati. Koliko god bio kontrverzan. Erdogan je za ovoga svjetski covjek. Ovaj je cak i protiv sekularizacije...I dos'o ovdje i napravio mali grad
Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo.
Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude.
Gulen je Kurd ili Armenac nisam siguran. Šta je Erdogan?
I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.
I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
@Trib, uzmi burek. Kad si gladan, nisi sav svoj... 
Cuj Erdogan svjetski covjek, lik je glup, a sto se tice politike izgleda mi ko neko dijete koje Ameri nafuravaju da je neko i nesto.. umislio covjek da je sultan
.. sa ovakvom politikom vodi Tursku direktno u propast, i mislim da su na duze staze vec izgubili dobar dio teritorije na istoku a ozbiljno im prijeti gradjanski rat, ustvari moze se reci da je vec poceo jer su neki gradovi u Turskoj vec u rusevinama nakon sukoba sa PKK.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 07 jan 2016, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
Pa jedini portal koji nije napao ovu školu.High je napisao/la:Ta će Kalpan!
Zato ih obojicu treba da tucaju kamenKawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo.Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude.
![]()
A Kaplan pljuje po Gulenu jer je SDA tj. AKP igracka
Nullius in verba
Nisam ja to bez veze pomenuo, to je manipulacija koja traje vise od 400 godina. Nije ni Kurd,ni Jermen vec nesto trece, gotovo nezamislivo. i Erdogan i Gulen su istog porekla i mnogi drugi poznati Turci i Kemal Aataturk je to bio , a sta je to ? Za sad necu reci.Kawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo.Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude.
![]()
Ako ti je to argument na ovo sto sam napisao , onda znam da si tesko porazen u svojim stavovima. Znam da budem bezobrazan i da sagovorniku kazem svasta, ali uzmi burek...SlevinKelevra je napisao/la:@Trib, uzmi burek. Kad si gladan, nisi sav svoj...
Ubila ga nargila. Ovaj gori od Radovca.Steph je napisao/la:Pa jedini portal koji nije napao ovu školu.High je napisao/la:Ta će Kalpan!![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Erdogan je za ovoga svjetski covjek.[/quote]SlevinKelevra je napisao/la:
Dakle, da odmah stanem u kraj izvrtanjima. Napisao sam ZA OVOGA. Dakle, poredio sam ih, a ne generalno govorio. I meni je Erdogan ****, ali je manji **** od nekog ko osniva sekte po stranim zemljama i izmislja neku svoju privatnu religiju.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Muumii i 11 gostiju.