Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koji će nam napadač koji odigra 9 utakmica, ne upiše ni asistenciju, o golu da ne pričamo. Prosjek mu je 40 minuta po utakmici.wobly92 je napisao/la:Evo Bilbija slobodan, ajmo Azmireeeeeeeeee
Đelmić, Čolić, po mogućnosti Lazić i Bog te veselio. Rasipanje.klasik je napisao/la:Igraci bez ugovora (po transfermarktu) mada ne znam kad je zadnji update bio, vjerovatno su ovdje samo oni kojim je 31.12.2015. istekao ugovor, ovi koji su naknadno raskinuli ugovore nisu na listama.
BiH http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
HRV http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
SRB http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
NKMramor je napisao/la:Koji će nam napadač koji odigra 9 utakmica, ne upiše ni asistenciju, o golu da ne pričamo. Prosjek mu je 40 minuta po utakmici.wobly92 je napisao/la:Evo Bilbija slobodan, ajmo Azmireeeeeeeeee
Imamo napadača koji je u 20 utakmica dao 11 golova i upisao 5 asistencija (liga: 17/9/5).
Znao sam da će ga spomenuti neko čim sam pročitao članak. Ajde da se ne provaljujemo džaba.![]()
Malo sam ljut, halali.wobly92 je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Koji će nam napadač koji odigra 9 utakmica, ne upiše ni asistenciju, o golu da ne pričamo. Prosjek mu je 40 minuta po utakmici.wobly92 je napisao/la:Evo Bilbija slobodan, ajmo Azmireeeeeeeeee
Imamo napadača koji je u 20 utakmica dao 11 golova i upisao 5 asistencija (liga: 17/9/5).
Znao sam da će ga spomenuti neko čim sam pročitao članak. Ajde da se ne provaljujemo džaba.![]()
Al se vi ložite nenormalno, pa namjerno sam napisao baš iz tog razloga zato što za svakog igrača koji je slobodan ovako reagujemo. Jučer smo se svi složili i podržali klub i onu njihovu izjavu, tako da opušteno.
Mislim da je u jednom periodu Enver Hukic (ako se ne varam profesor na dif-u) radio kao kondicioni trener u Slobodi, tako da nije prvi put da sloboda ima kondicionog trenera.wobly92 je napisao/la:Ma ne brini, nisam ni zamjerio.![]()
Mali odlomak iz Faktora:
Almir Seferović dobro je poznato ime bosanskohercegovačkoj javnosti, ali i regionu. Riječ je o jednom od najboljih kondicionih trenera na ovim prostorima, o čemu svjedoče i ostvareni rezultati kroz dosadašnju karijeru.
– Smatram kako je Sloboda najveći favorit, a to pokazuje i stanje na tabeli. Nadam se da ćemo osvojiti titulu i to je moja želja u ovom trenutku. Ovo je prvi put da Sloboda ima kondicionog trenera i ja ću dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Dobro sam upoznat sa novim kolektivom, sa nekim igračima sam ranije radio, protiv nekih sam igrao, a o onima koje ne znam, dobio sam informacije od Musemića, optimističan je novi kondicioni trener tuzlasnke ekipe.
wobly92 je napisao/la: Almir Seferović dobro je poznato ime bosanskohercegovačkoj javnosti, ali i regionu. Riječ je o jednom od najboljih kondicionih trenera na ovim prostorima, o čemu svjedoče i ostvareni rezultati kroz dosadašnju karijeru.
– Smatram kako je Sloboda najveći favorit, a to pokazuje i stanje na tabeli. Nadam se da ćemo osvojiti titulu i to je moja želja u ovom trenutku. Ovo je prvi put da Sloboda ima kondicionog trenera i ja ću dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Dobro sam upoznat sa novim kolektivom, sa nekim igračima sam ranije radio, protiv nekih sam igrao, a o onima koje ne znam, dobio sam informacije od Musemića, optimističan je novi kondicioni trener tuzlasnke ekipe.
Seferović nam je otkrio kako puno ulaže i u dodatno usavršavanje, a za Faktor je ekskluzivno otkrio kako već nekoliko mjeseci sudjeluje na specijalizaciji u Fudbalskom savezu Srbije, a koja se odvija pod pokroviteljstvom UEFA-e.
– Riječ je o veoma prestižnoj specijalizaciji, na kojoj predaju eminentni predavači iz najboljih evropskih klubova. Samo 30 kandidata je primljeno, a ja sam jedini iz BiH. Završio sam dva modula, a ostalo nam je da prođemo još kroz osam tematskih cjelina. Naredni predavač je kondicioni trener Leicestera, a o kakvom je stručnjaku riječ govori podatak da ova ekipa ima samo jednog povrijeđenog igrača, dok naprimjer Manchester City ima 22 – zaključio je Seferović.
Da je Lazio u pitanju vjerovao biEdoBa je napisao/la:Ne znam jel mi se ucinilo ili na utakmici Carpi-Udinese skandiraju "Fukare Tuzla "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.