FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 09 jan 2016, 15:19

Svi koji poznaju Sefera znaju da je dobar radnik i profesionalac..

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 09 jan 2016, 15:27

Odlican je radnik i jos veci profesionalac, samo nam igraci nisu mogli hodati u drugom poluvremenu, a o njegovom pljuvanju kluba i naseg trenutnog strucnog staba je suvisno pricati.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jan 2016, 15:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:Imam ih ja oboje u prijateljima i dalje, neki dan su bili u Sarajevu, slikali se kod Vječne vatre. :mrgreen:
slika
:mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jan 2016, 15:53

Vecinu je ovdje strah zasto ne dolaze pojacanja i vecina gleda u pravcu, da se pojacamo u napadackom smislu. Ja mislim, da smo u napadackom smislu dosta dobri i da bi bolje bilo da pojacamo odbranu! Jer kad samo pogledam sa cime raspolazemo u odbrani uhvati me neki strah. Za nasu ligu ovakva odbrana je slaba, sta ce tek biti u Evropi kad dodju iole ozbiljnije ekipe? Sad trenutno u odbrani raspolazemo sa 3 stopera: Barbaric, Kovacevc i Mihojevic, onda 3 desna bocna: Kallasi, Kadusic i Berberovic. Klasicnog ljevog bocnog mi nemamo nikako, to nam igra Almir Bekic, koji je vise ljevi vezni, ali mora se priznati da je dobro odigrao na toj poziciji. Tako da bi bilo pozeljno, kad bi doveli ljevog bocnog, stopera i mozda na desnom boku Kallasija zamijeniti sa nekim boljim strancem, od kojeg bi Kadusic mogao dosta toga nauciti.
Fali nama jos pored Delaca jedan golman koji ce mu biti dostojna zamjena, pa defanzivni vezni, centralni vezni, krilo, ali mislim da je odbrana u ovom trenutku prioritet i da bi se najprije tu trebali pojacavati!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 jan 2016, 16:05

Kada bi doveli dobrog veznog igrača i lijevog beka ja bih bio prezadovoljan... ostalo se može iskombinovati za naše apetite koji su očito ove godine nešto manji.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 jan 2016, 16:31

Ne pamtim sigurno u zadnjih par godina ovakvu transfer tišinu u FKS. :o

Još 5 dana. :beba:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jan 2016, 16:34

pitic je napisao/la:Ne pamtim sigurno u zadnjih par godina ovakvu transfer tišinu u FKS. :o

To se zove profesionalizam.
Nismo jos navikli na to
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 jan 2016, 16:51

FrancescoTotti je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ne pamtim sigurno u zadnjih par godina ovakvu transfer tišinu u FKS. :o

To se zove profesionalizam.
Nismo jos navikli na to
Što jest, jest valja se privikavati na ovu apsolutnu tišinu :eh:
SRETAN BROJ - 1725

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 jan 2016, 17:07

ElCartel11 je napisao/la:Vecinu je ovdje strah zasto ne dolaze pojacanja i vecina gleda u pravcu, da se pojacamo u napadackom smislu. Ja mislim, da smo u napadackom smislu dosta dobri i da bi bolje bilo da pojacamo odbranu! Jer kad samo pogledam sa cime raspolazemo u odbrani uhvati me neki strah. Za nasu ligu ovakva odbrana je slaba, sta ce tek biti u Evropi kad dodju iole ozbiljnije ekipe? Sad trenutno u odbrani raspolazemo sa 3 stopera: Barbaric, Kovacevc i Mihojevic, onda 3 desna bocna: Kallasi, Kadusic i Berberovic. Klasicnog ljevog bocnog mi nemamo nikako, to nam igra Almir Bekic, koji je vise ljevi vezni, ali mora se priznati da je dobro odigrao na toj poziciji. Tako da bi bilo pozeljno, kad bi doveli ljevog bocnog, stopera i mozda na desnom boku Kallasija zamijeniti sa nekim boljim strancem, od kojeg bi Kadusic mogao dosta toga nauciti.
Fali nama jos pored Delaca jedan golman koji ce mu biti dostojna zamjena, pa defanzivni vezni, centralni vezni, krilo, ali mislim da je odbrana u ovom trenutku prioritet i da bi se najprije tu trebali pojacavati!
Eh to je nas problem, hocemo 6-7 novih igrača i duplu krunu. Ono što nedostaje većini navijača je strpljenje. Ne može se ništa preko noći. Ustvari može, tako smo osvojili kup i ligu pa je došlo do nagomilavanja igrača, tjeranja kvalitetnog trenera, zadržavanja nesposobnih u SŠ i na poziciji SD i sl. Polahko praviti ekipu, zadržati što više igrača, zadržati kvalitetnog trenera i onda u budućnosti svake godine osvajati minimalno 1 trofej.
SARAJEVO

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jan 2016, 17:23

Vratite nam Nermina, i nek showovi pocnu.
Haj'mooooooo....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 jan 2016, 17:29

Dobrog igraca sigurno necemo naci prije Februara..
Tako da znate da se smirite do 1.2

A nije lijepo to sto pricate o Tamari.. I neko od vas ima sestru, sigurno vam nebi bilo drago da se prica isto ovo o njoj

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jan 2016, 17:33

belosevic28 je napisao/la:Vratite nam Nermina, i nek showovi pocnu.
Haj'mooooooo....
Da budem pošten do na kraj, valj'o bi nam Nerko, pa nek priča ko šta 'oće. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 09 jan 2016, 17:42

Matej Delac krenuo sa trcanjem nakon dva i pol mjeseca. Mozet vidjeti video na njegovom instagramu.
Grande Matej, kako je lijepo vidjeti da se oporavio. Nadam se da ce biti spreman od pocetka polusezone.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 jan 2016, 18:07

najavljuje delboy da se vracha uskoro,to nam je najveche pojachanje,treba nam josh desni bek realno i mozhemo se nechem nadati

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jan 2016, 18:08

@Zip, slazem se za Tamaru, nije ok.
@uNbx, za rotacije sasvim ok igrac. Sad ce nas proglasiti ludim, ali kad neki prizeljkuju Milosa, vala i ja mogu Nermina.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jan 2016, 18:21

Ko je napisao ista ruzno za Tamaru ili je uvrijedio??
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jan 2016, 18:52

joker90 je napisao/la:Ko je napisao ista ruzno za Tamaru ili je uvrijedio??
I ja bas kontam i gledam :rol:
Tacno je onaj solinas bio upravu, previse se ozbiljno shvata ovaj forum :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 19:36

napokon, pojačanje!!!!

LOPEZZZZZZZZZ
slika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 09 jan 2016, 21:00

Niti jedan igrac koji je do danas podpisao, citaj "pojacao" bilo kojeg konkurenta za titulu, Evropu, kup, bilo sta, nije igrac koji bi:
1. mogao pojacati nasih prvih 11
2. mogao pojacati konkurenciju
3. mozda i najbitnije, mogao makar malo zadovoljiti apetite simpatizear in navijaca FKS.

Iz ova tri rzloga nemamo za cim zaliti niti stvarati dramu kao da smo nekoga propustili ili nekome prepustili.

Besmisleno je i razmisljati u pravcu da klub nece podpisati jos nekoliko igraca u toku prelaznog roka. Realno, kako stvari stoje, bilo bi sasvim normalno ocekivati da cak niko novi ne podpise do nakon prve sedmice priprema odnosno cak i do polaska u Antaliyu. Nakon ciscenja koje se odvijalo od kraja sezone, iz razloga sto imamo jos "dosta" igraca koji su pod upitnikom (znamo svi odprilike ko su ti), prvih 7-10 dana ce sluziti da se utvrdi ko definitivno ostaje jer klubu treba, a ko ne moze pomoci i treba da ode. Kad se to bude znalo vrlo brzo ce se popuniti roster, ciljano i kvalitetno.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jan 2016, 21:22

Bice zanimljivo na proljece.. :D Svi se pojacavaju, i mislim da ce ovo biti prava uvertira pred onu sljedecu sezonu i skracenje lige. Mislim da ce se gledati dobar fudbal na proljece, i da ce biti dosta raje na tribinama.
Sad na red dolazi Jesic i Co. sa pojacanjima.... :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Skojevska i 69 gostiju.