FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 jan 2016, 11:13

**** vas fejsbuk :P :thumbup: :urnebes:

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 09 jan 2016, 11:24

evo kažu da neće da ulažu u marketing igraće... pa marketnig je pola uspijeha...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jan 2016, 11:50

Evo Bilbija slobodan, ajmo Azmireeeeeeeeee :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 jan 2016, 11:55

wobly92 je napisao/la:Evo Bilbija slobodan, ajmo Azmireeeeeeeeee :D
Koji će nam napadač koji odigra 9 utakmica, ne upiše ni asistenciju, o golu da ne pričamo. Prosjek mu je 40 minuta po utakmici.
Imamo napadača koji je u 20 utakmica dao 11 golova i upisao 5 asistencija (liga: 17/9/5).

Znao sam da će ga spomenuti neko čim sam pročitao članak. Ajde da se ne provaljujemo džaba. :kafa: ;)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 jan 2016, 11:56

Igraci bez ugovora (po transfermarktu) mada ne znam kad je zadnji update bio, vjerovatno su ovdje samo oni kojim je 31.12.2015. istekao ugovor, ovi koji su naknadno raskinuli ugovore nisu na listama.

BiH http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

HRV http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

SRB http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 jan 2016, 12:00

klasik je napisao/la:Igraci bez ugovora (po transfermarktu) mada ne znam kad je zadnji update bio, vjerovatno su ovdje samo oni kojim je 31.12.2015. istekao ugovor, ovi koji su naknadno raskinuli ugovore nisu na listama.

BiH http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

HRV http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show

SRB http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
Đelmić, Čolić, po mogućnosti Lazić i Bog te veselio. Rasipanje. :urnebes:
Edit: Ovaj zadnji ima malo viška godina. :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jan 2016, 12:52

NKMramor je napisao/la:
Koji će nam napadač koji odigra 9 utakmica, ne upiše ni asistenciju, o golu da ne pričamo. Prosjek mu je 40 minuta po utakmici.
Imamo napadača koji je u 20 utakmica dao 11 golova i upisao 5 asistencija (liga: 17/9/5).

Znao sam da će ga spomenuti neko čim sam pročitao članak. Ajde da se ne provaljujemo džaba. :kafa: ;)

Al se vi ložite nenormalno, pa namjerno sam napisao baš iz tog razloga zato što za svakog igrača koji je slobodan ovako reagujemo. Jučer smo se svi složili i podržali klub i onu njihovu izjavu, tako da opušteno. :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 jan 2016, 12:57

wobly92 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:

Al se vi ložite nenormalno, pa namjerno sam napisao baš iz tog razloga zato što za svakog igrača koji je slobodan ovako reagujemo. Jučer smo se svi složili i podržali klub i onu njihovu izjavu, tako da opušteno. :thumbup:
Malo sam ljut, halali. :urnebes: :oops:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jan 2016, 13:51

Ma ne brini, nisam ni zamjerio. :)

Mali odlomak iz Faktora:

Almir Seferović dobro je poznato ime bosanskohercegovačkoj javnosti, ali i regionu. Riječ je o jednom od najboljih kondicionih trenera na ovim prostorima, o čemu svjedoče i ostvareni rezultati kroz dosadašnju karijeru.
– Smatram kako je Sloboda najveći favorit, a to pokazuje i stanje na tabeli. Nadam se da ćemo osvojiti titulu i to je moja želja u ovom trenutku. Ovo je prvi put da Sloboda ima kondicionog trenera i ja ću dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Dobro sam upoznat sa novim kolektivom, sa nekim igračima sam ranije radio, protiv nekih sam igrao, a o onima koje ne znam, dobio sam informacije od Musemića, optimističan je novi kondicioni trener tuzlasnke ekipe.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 jan 2016, 14:06

wobly92 je napisao/la:Ma ne brini, nisam ni zamjerio. :)

Mali odlomak iz Faktora:

Almir Seferović dobro je poznato ime bosanskohercegovačkoj javnosti, ali i regionu. Riječ je o jednom od najboljih kondicionih trenera na ovim prostorima, o čemu svjedoče i ostvareni rezultati kroz dosadašnju karijeru.
– Smatram kako je Sloboda najveći favorit, a to pokazuje i stanje na tabeli. Nadam se da ćemo osvojiti titulu i to je moja želja u ovom trenutku. Ovo je prvi put da Sloboda ima kondicionog trenera i ja ću dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Dobro sam upoznat sa novim kolektivom, sa nekim igračima sam ranije radio, protiv nekih sam igrao, a o onima koje ne znam, dobio sam informacije od Musemića, optimističan je novi kondicioni trener tuzlasnke ekipe.
Mislim da je u jednom periodu Enver Hukic (ako se ne varam profesor na dif-u) radio kao kondicioni trener u Slobodi, tako da nije prvi put da sloboda ima kondicionog trenera.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jan 2016, 14:24

sigurno nije prvi put...neg ovi iz Sarajeva misle da sa njima svijet pocinje u svemu, pa tako prije njih ni trenera nismo imali...na tu stvar izuzetno pizdim, nedo bog da nam 29.kolo bude sta odlucivalo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jan 2016, 14:25

Kao sto sam i rekao od Stojceva nista,hajd makar smo bili aktivni sat vremena :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 jan 2016, 15:42

wobly92 je napisao/la: Almir Seferović dobro je poznato ime bosanskohercegovačkoj javnosti, ali i regionu. Riječ je o jednom od najboljih kondicionih trenera na ovim prostorima, o čemu svjedoče i ostvareni rezultati kroz dosadašnju karijeru.

Uz to bi dodao i ovo koliko će nam on biti vaaaaažno pojačanje ;)
Seferović nam je otkrio kako puno ulaže i u dodatno usavršavanje, a za Faktor je ekskluzivno otkrio kako već nekoliko mjeseci sudjeluje na specijalizaciji u Fudbalskom savezu Srbije, a koja se odvija pod pokroviteljstvom UEFA-e.

– Riječ je o veoma prestižnoj specijalizaciji, na kojoj predaju eminentni predavači iz najboljih evropskih klubova. Samo 30 kandidata je primljeno, a ja sam jedini iz BiH. Završio sam dva modula, a ostalo nam je da prođemo još kroz osam tematskih cjelina. Naredni predavač je kondicioni trener Leicestera, a o kakvom je stručnjaku riječ govori podatak da ova ekipa ima samo jednog povrijeđenog igrača, dok naprimjer Manchester City ima 22 – zaključio je Seferović.
:njanjanja:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 16:04

Ode ibra u Iran obecao je i bradu pustiti :urnebes:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 jan 2016, 16:05

Ovaj Seferović isti Vibri jbt :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jan 2016, 16:07

koliko smo profesionalni postali najbolje pokazuje cinjenica da nismo doveli hrpu igraca (zvijezda) koje su nam nudili :!: jedan od njih danas potpisa za Zelju nama nudjen i prosle i ove sezone, uskoro ce mu 32 godine a ljudi mu dali ugovor na 3.5 godine :facepalm: samo pametno pa doveli dvojicu nema veze. bitno je da idemo u pravom smjeru ;)
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jan 2016, 16:18

Ma nasi su se uspavali izgleda...cim nema Azmira ovi ostali se pogube :)
Vjerovatno niko nista i ne radi, samo cekaju sta ce on :facepalm:

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 09 jan 2016, 16:28

Ne znam jel mi se ucinilo ili na utakmici Carpi-Udinese skandiraju "Fukare Tuzla "

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 jan 2016, 16:41

EdoBa je napisao/la:Ne znam jel mi se ucinilo ili na utakmici Carpi-Udinese skandiraju "Fukare Tuzla "
Da je Lazio u pitanju vjerovao bi :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 09 jan 2016, 17:08

Uz Haurdica Husref trazi lijevog beka i "mozda" jos jednog igraca koji bi cinio razliku.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.