EdoBa je napisao/la:Ne znam jel mi se ucinilo ili na utakmici Carpi-Udinese skandiraju "Fukare Tuzla "
Fino smo im rekli da ne ofiraju, nego ćemo ozvaničiti prijateljstvo pred početak polusezone i oni opet

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
EdoBa je napisao/la:Ne znam jel mi se ucinilo ili na utakmici Carpi-Udinese skandiraju "Fukare Tuzla "
Jel ozb.Koktrijeb je napisao/la:Uz Haurdica Husref trazi lijevog beka i "mozda" jos jednog igraca koji bi cinio razliku.
fukaratz je napisao/la:koliko smo profesionalni postali najbolje pokazuje cinjenica da nismo doveli hrpu igraca (zvijezda) koje su nam nudilijedan od njih danas potpisa za Zelju nama nudjen i prosle i ove sezone, uskoro ce mu 32 godine a ljudi mu dali ugovor na 3.5 godine
samo pametno pa doveli dvojicu nema veze. bitno je da idemo u pravom smjeru
To je tačno.Dobro se zna i koje pozicije.Na klupi imamo Govedaricu, Kisu , Hamzabegovića i Škahića.Ostala trojica ne mogu biti kvalitetna zamjena .Efendić nije za prvi tim ekipe koja pretenduje na vrh.Za klupu hajde nekako.NYKnicks Fan je napisao/la:Mi ako hocemo da budemo 1. i da idemo u Europu, moraju se dovesti 2-3 igraca, i to dobra, i to je to...
irfo je napisao/la:Pisu na Slobodinoj temi nudio im se Bekric hahahah, kakvi pacenici![]()
![]()
SaltCityAttack je napisao/la:fukaratz je napisao/la:koliko smo profesionalni postali najbolje pokazuje cinjenica da nismo doveli hrpu igraca (zvijezda) koje su nam nudilijedan od njih danas potpisa za Zelju nama nudjen i prosle i ove sezone, uskoro ce mu 32 godine a ljudi mu dali ugovor na 3.5 godine
samo pametno pa doveli dvojicu nema veze. bitno je da idemo u pravom smjeru
Istina sa Azmirlm sjedio u lozama nudio se..eto vrati se u Zelju.. Ali dobar je igrac bio sad ne znam
Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjelifukaratz je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
i gledam pisu sto ga onda nismo doveli
pa koji ce nam qurac
krilo i dva beka neophodni
Zebu stvarno nismo htjeli. Za Bekrica ne znam i iskreno **** mi se. Znam samo da voli Želju i da za njega u BiH ima samo jedan klub.Agamemnon86 je napisao/la:Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjelifukaratz je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
pa koji ce nam qurac
![]()
Pa levati ba,ljudi idu gdje su pare,a Bekric je dobio odbijenicu skoro od nas,pa otisao dok ga iko vise hoce covjek odavno ozbiljan fudbal ne igra,uhljebio se dok jos ima kome.
jbg za nas i bolje sto niste..a i to za Bekrica logicno da ce prije u svoj klub, mada podvlacim nama stvarno ne treba..umjesto koga da igra?Gator je napisao/la:Zebu stvarno nismo htjeli. Za Bekrica ne znam i iskreno **** mi se. Znam samo da voli Želju i da za njega u BiH ima samo jedan klub.Agamemnon86 je napisao/la:Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjelifukaratz je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
pa koji ce nam qurac
![]()
Pa levati ba,ljudi idu gdje su pare,a Bekric je dobio odbijenicu skoro od nas,pa otisao dok ga iko vise hoce covjek odavno ozbiljan fudbal ne igra,uhljebio se dok jos ima kome.
Kada se dogovorite izmedju sebe jeste li ga htjeli ili ne,onda mozemo pricati.Gator je napisao/la:Zebu stvarno nismo htjeli. Za Bekrica ne znam i iskreno **** mi se. Znam samo da voli Želju i da za njega u BiH ima samo jedan klub.Agamemnon86 je napisao/la:Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjelifukaratz je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
pa koji ce nam qurac
![]()