Tamo sam te tagovo iz postovanje jer na vasoj temi trebaju komentirati samo navijaci slobode i ne zelim da smetamSaltCityAttack je napisao/la:Vidim zanimamo ih teguju nas nesto na njihove teme ...ovo u vezi Bekrica da je bio vise puta u lozama sa Azmirom I da se dovodio u pitanje sa nama jos od Cirine polusezone.
Irfo aki nas citas mojne me ba tamo trpat tagivat na vasu temu da mi notifikacije..ja vas ne citam nemam potrebu..ako tebe mi zanimamo to je druga stvar
FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Beduin
- Kontakt:
Lutka draga, i odmah smo pacenici. Sta ti znas o postovanju bolan, nuzno osudjujes nekoga bez argumenta.
Yebo danasnju omladinu i slobodu govora. Nije ni cudo na sta lice kad vidim kakvi su danasnji ucitelji, profesori, odgojne ustanove...
Yebo danasnju omladinu i slobodu govora. Nije ni cudo na sta lice kad vidim kakvi su danasnji ucitelji, profesori, odgojne ustanove...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Normalno da cu osudjivat bez argumenata kad lupate glupostiBeduin je napisao/la:Lutka draga, i odmah smo pacenici. Sta ti znas o postovanju bolan, nuzno osudjujes nekoga bez argumenta.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
To da se igraci nude raznim timovima nije cudno. Pogotovo Slobodi sada jer su primanja redovna..
Igrac kada ima u opciji PL manager mu razmatra svaku bolju opciju i nudi ga.
Kod nas Husref ujedno ima i rolu generalnog managera. On ako odluci da igrac mu taj ne treba on otpada iz razmatranja. Mislim da je on otpisao i sam Ibricica i Bekrica jer je mislio da mu ne trebaju bas i tu se zavrsava sva prica. Ono sto kaze da mu treba to obicno se i dovede..
Igrac kada ima u opciji PL manager mu razmatra svaku bolju opciju i nudi ga.
Kod nas Husref ujedno ima i rolu generalnog managera. On ako odluci da igrac mu taj ne treba on otpada iz razmatranja. Mislim da je on otpisao i sam Ibricica i Bekrica jer je mislio da mu ne trebaju bas i tu se zavrsava sva prica. Ono sto kaze da mu treba to obicno se i dovede..
Pa iskreno drug niste vi doveli dobsad ni jedno ime da bude bum,Zeba je u godinama i nismo mi bili zaintersovani tad za njega i vi ga uzeli,on je mozda tu najzvucnije ime a igraci kao Ibro i Bekric trebaju svakom klubu u ligi da se ne lazemo sad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebaju ali ne treba nagomilavati. Ja se smijem kladiti da Husref odobrava sve to i u ovom trenutku je procjenio da ne treba ganjati nekog sa tih pozicija.Format je napisao/la:Pa iskreno drug niste vi doveli dobsad ni jedno ime da bude bum,Zeba je u godinama i nismo mi bili zaintersovani tad za njega i vi ga uzeli,on je mozda tu najzvucnije ime a igraci kao Ibro i Bekric trebaju svakom klubu u ligi da se ne lazemo sad.
Sto je dobar pristup, dovodi se sto trener trazi. Da se ne bi desio slucaj Sarajeva prije Jesica da su treneri sljegali ramenima na poteze uprave

Slazem se da ne treba nagomilavat igrace al kad ti provjeren igrac ispadne to je pojacanje ne prinova al dobro .tuzlak1987 je napisao/la:Trebaju ali ne treba nagomilavati. Ja se smijem kladiti da Husref odobrava sve to i u ovom trenutku je procjenio da ne treba ganjati nekog sa tih pozicija.Format je napisao/la:Pa iskreno drug niste vi doveli dobsad ni jedno ime da bude bum,Zeba je u godinama i nismo mi bili zaintersovani tad za njega i vi ga uzeli,on je mozda tu najzvucnije ime a igraci kao Ibro i Bekric trebaju svakom klubu u ligi da se ne lazemo sad.
Sto je dobar pristup, dovodi se sto trener trazi. Da se ne bi desio slucaj Sarajeva prije Jesica da su treneri sljegali ramenima na poteze uprave
Zeljeznicar! 1921 !
Tu smo dobro zajebali što ga nismo vratili. Vama nije potreban, vaša sreca. Imate najboljeg igrača ligeultrasstyle_tz je napisao/la:Zebu stvarno nismo htjeli. Za Bekrica ne znam i iskreno **** mi se. Znam samo da voli Želju i da za njega u BiH ima samo jedan klub.Gator je napisao/la:Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjeliAgamemnon86 je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
i gledam pisu sto ga onda nismo doveli
pa koji ce nam qurac
krilo i dva beka neophodni
![]()
Pa levati ba,ljudi idu gdje su pare,a Bekric je dobio odbijenicu skoro od nas,pa otisao dok ga iko vise hoce covjek odavno ozbiljan fudbal ne igra,uhljebio se dok jos ima kome.
jbg za nas i bolje sto niste..a i to za Bekrica logicno da ce prije u svoj klub, mada podvlacim nama stvarno ne treba..umjesto koga da igra?
al razumijem sto ljude nervira taj pristup...htjeli ste Ordagica, Govedaricu i Ahmeta pa sto o tom niko ne prica, ako cemo do kraja bit precizni i posteni
To niko ne krije.
Za Ahmetovica sam tek čuo kod vas kad je došao. Nisam ni znao da postoji taj igrač.
Govedarica i Ordagic su kod vas završili ne zato što ih nismo htjeli nego što je našima zao bilo odriješiti kesu. Sada vide da su gov.no pojeli, vi profitirali.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 10 jan 2016, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
umjesto koga taj Bekric da igra ? vama jeste pojacanje jer vam fali taj igrac, playmaker..kod nas umjesto koga? Ordagica ili Zebe? staviti bilo koga na klupu trebas biti idiot, a da sjedi na klupi skup je i naravno ne zeli da sjedi na klupiFormat je napisao/la:Slazem se da ne treba nagomilavat igrace al kad ti provjeren igrac ispadne to je pojacanje ne prinova al dobro .tuzlak1987 je napisao/la:Trebaju ali ne treba nagomilavati. Ja se smijem kladiti da Husref odobrava sve to i u ovom trenutku je procjenio da ne treba ganjati nekog sa tih pozicija.Format je napisao/la:Pa iskreno drug niste vi doveli dobsad ni jedno ime da bude bum,Zeba je u godinama i nismo mi bili zaintersovani tad za njega i vi ga uzeli,on je mozda tu najzvucnije ime a igraci kao Ibro i Bekric trebaju svakom klubu u ligi da se ne lazemo sad.
nama treba krilni napadac i desni bek za prve postave
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nismo ga htjeli, ne znači da ga ne bi sada.Agamemnon86 je napisao/la:Zebu stvarno nismo htjeli. Za Bekrica ne znam i iskreno **** mi se. Znam samo da voli Želju i da za njega u BiH ima samo jedan klub.Gator je napisao/la:Pisu i Zebu da su mogli dovesti,ali kao nisu htjeliAgamemnon86 je napisao/la:taj isti Bekric se pokusavao uvaliti od kako smo se vratili u elitu (i od kako je cuo da Azmir ima pare)hrpu nasih utakmica gledao, svasta izjavljivao (sto se strumfovima ne bi svidjelo)
i gledam pisu sto ga onda nismo doveli
pa koji ce nam qurac
krilo i dva beka neophodni
![]()
Pa levati ba,ljudi idu gdje su pare,a Bekric je dobio odbijenicu skoro od nas,pa otisao dok ga iko vise hoce covjek odavno ozbiljan fudbal ne igra,uhljebio se dok jos ima kome.
Kada se dogovorite izmedju sebe jeste li ga htjeli ili ne,onda mozemo pricati.
I zeba je isto to izjavljivao,da ne rovimo po arhivi,pa sada zeli karijeru ovdje zavrsiti.u fudbalu je tako,te izjave kojim se kupuju navijaci,baci u solju i pusti vodu.
I prebaci se na opste diskusije,kada dobijes nagon da pises na tudjim temama,hvala
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ordagic bio izmedju Zrinjskog i Slobode, a bilo je nesto i oko Sarajeva. Valjda je bila dobra ponuda neka Zrinjskog ali on odlucio da ostane ovdje jer mu je ovdje kuca..
A npr Ibricic je isto nudjen Zrinjskom

Ordagic i Govedarica su bili najbliži nama, to je ziva istina.tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic bio izmedju Zrinjskog i Slobode, a bilo je nesto i oko Sarajeva. Valjda je bila dobra ponuda neka Zrinjskog ali on odlucio da ostane ovdje jer mu je ovdje kuca..
Ibričić se nudio svima i vagao.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sloboda je Ibričiću nudila 3,500 evra mjesečno,odbio ih,info je od njegovog agenta.pozz
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Koliko bi mu Željezničar plaćao ? pošto je bio skoro pred potpisomJaozinho22 je napisao/la:Sloboda je Ibričiću nudila 3,500 evra mjesečno,odbio ih,info je od njegovog agenta.pozz
Nudili mu filozofijuCoraco je napisao/la:Koliko bi mu Željezničar plaćao ? pošto je bio skoro pred potpisomJaozinho22 je napisao/la:Sloboda je Ibričiću nudila 3,500 evra mjesečno,odbio ih,info je od njegovog agenta.pozz
Nad tobom sunce najljepše sja
Pitam sad ozbiljnopinoglavi je napisao/la:Nudili mu filozofijuCoraco je napisao/la:Koliko bi mu Željezničar plaćao ? pošto je bio skoro pred potpisomJaozinho22 je napisao/la:Sloboda je Ibričiću nudila 3,500 evra mjesečno,odbio ih,info je od njegovog agenta.pozz

Gledajući ovako i nije za više od tih novaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije istina, znam mu ja prijateljicu. Pricao joj on kako je bilo, nije bio Zeljo u razmatranju. Najblize Zrinjski..Gator je napisao/la:Ordagic i Govedarica su bili najbliži nama, to je ziva istina.tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic bio izmedju Zrinjskog i Slobode, a bilo je nesto i oko Sarajeva. Valjda je bila dobra ponuda neka Zrinjskog ali on odlucio da ostane ovdje jer mu je ovdje kuca..
A inace sam ti Ordagic navijo za Zelju kao mladji. Ali je ponuda Zrinjskog bila i Slobode u razmatranju.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa dobro druze mi kazemo da se on dovodio sa nama u kontakt jos iz Cirinog vremena pa I sezonu kad smo usli I pred pocetak ove ..bio u lozama sa Azmirom vise puta..lik je iz Srebrenika komsiluk svakako da se zelio vratiti u BIH da igra posebo Zeljo kao njegov klib koji mu je pomogao u karjeri ili Sloboda koja mu je u komsiluku.irfo je napisao/la:Tamo sam te tagovo iz postovanje jer na vasoj temi trebaju komentirati samo navijaci slobode i ne zelim da smetamSaltCityAttack je napisao/la:Vidim zanimamo ih teguju nas nesto na njihove teme ...ovo u vezi Bekrica da je bio vise puta u lozama sa Azmirom I da se dovodio u pitanje sa nama jos od Cirine polusezone.
Irfo aki nas citas mojne me ba tamo trpat tagivat na vasu temu da mi notifikacije..ja vas ne citam nemam potrebu..ako tebe mi zanimamo to je druga stvar
Mozda ipak onaj Husaric ga je trpa jer su tu zemljaci ko zna
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Format je napisao/la:Pa iskreno drug niste vi doveli dobsad ni jedno ime da bude bum,Zeba je u godinama i nismo mi bili zaintersovani tad za njega i vi ga uzeli,on je mozda tu najzvucnije ime a igraci kao Ibro i Bekric trebaju svakom klubu u ligi da se ne lazemo sad.
Kod nas se Husref pita..da se mi pitamo mi bi Ibricica, Bekrica I td ..ali kod nas trener ima odrijesene ruke...nama ne treba 39 igraca kao sto Sarajevo ima I da ima nezadovoljnih...dovodili smo sta nam treba I tako ce ostati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne vjeruj zenamatuzlak1987 je napisao/la:Nije istina, znam mu ja prijateljicu. Pricao joj on kako je bilo, nije bio Zeljo u razmatranju. Najblize Zrinjski..Gator je napisao/la:Ordagic i Govedarica su bili najbliži nama, to je ziva istina.tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic bio izmedju Zrinjskog i Slobode, a bilo je nesto i oko Sarajeva. Valjda je bila dobra ponuda neka Zrinjskog ali on odlucio da ostane ovdje jer mu je ovdje kuca..
A inace sam ti Ordagic navijo za Zelju kao mladji. Ali je ponuda Zrinjskog bila i Slobode u razmatranju.

Ordagica je samo potpis dijelio od zeljeznicara, bio u prostorijama kluba, ugovor drzao u rukama i hvala Bogu u zadnji cas odbio potpisati

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Google [Bot], nedimmmm1337, rishovski i 23 gosta.