FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 11 jan 2016, 23:22

Agamemnon je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Zna koliko i moja nena Derva.
:urnebes: uvjek si bio najjaci :D
De pitaj nenu da baci oko u kasike,nestrpljivi smo :kralj:
Pobjegose kasike glavom bez obzira, ne vide nam kraj. Derva zlatni zub ulozila na titulu. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 12 jan 2016, 10:09

Sloboda: Mujić, Mujkić i Salihović odlaze s Tušnja

Sport
Fudbal
Izdvajamo

Jan 12, 2016
0 1

Pripreme nogometaša Slobode za drugi dio prvenstva počet će u subotu, 16. januara. Prozivka će biti obavljena na stadionu Tušanj u 12 sati.

Tri nogometaša po mišljenju struke, kakrijeru mogu nastaviti u nekom drugom klubu: napadači Muhamed Mujić i Adnan Mujkić, te stoper Adnan Salihović.

Tuzlanski klub je lider Premijer lige i u preostalih 12 kola nastojat će sačuvati sadašnju poziciju. Šef struke Husref Musemić pokušava pronaći tri pojačanja na deficitarnim mjestima u ekipi. Najavio je dolazak Anesa Haurdića iz Veleža, te još dvojice igrača koji su igrali u inostranstvu, a čija se imena još drže u tajnosti.

Mujić, Mujkić i Salihović u prvom dijelu prvenstva rijetko su ulazili u igru. Mujić je dugo bio ozlijeđen, ukupno je na dvije utakmice odigrao 17 minuta.

Mujkić je odigrao svega 32 minuta protiv Travnika, dok je Salihović ulazio kao rezervist na tri utakmice, odigravši ukupno 94 minute. Ovih je dana dobio poziv iz Sarawaka, kluba iz Malezije koji vodi tuzlanski trener Fuad Grbešić, ali još nije poznato hoće li doći do angažmana. U Sarawaku se nalazi i bivši Slobodin golman Edin Ribić.

U klubu Mujiću, Salihoviću i Mujkiću daju mogućnost da karijeru nastave drugdje, po želji i da odu na posudbu.

Prvi dio priprema Sloboda će obaviti u etno selu Stanišić kod Bijeljine. Prvu probnu utakmicu odigrat će 4. februara protiv Zvijezde iz Gradačca.

Glavni dio priprema, uz odigravanje više utakmica s jakim suparnicima, obavit će u Antalyji od 6. do 20. februara.

Odbranu trenutne liderske pozicije Sloboda će započeti 27. februara protiv Borca u Banjoj Luci. (ag, tl)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2016, 10:14

Saletu najbolje da ode u Radnicki i uzme bar neki novac, a sa druge strane bude opet blizu faxa da zavrsi tu medicinu u narednim godinama..

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 jan 2016, 12:15

Mujkić je još uvijek mlad ipak je on 95 godište ,potrebno mu je da igra ,za njeg bi najbolje bilo kaljenje u jednom od federalnih prvoligaša u okruženju:Radnički,Budućnost,Bratstvo...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 jan 2016, 12:24

Šef stručnog štaba Husref Musemić najavio je dolazak Anesa Haurdića iz Veleža, te još dvojice igrača koji su igrali u inozemstvu, a čija se imena još drže u tajnosti dok se ne završe pregovori.

Mujić, Mujkić i Salihović u prvom dijelu prvenstva rijetko su ulazili u igru. Mujić je dugo bio ozlijeđen, ukupno je na dvije utakmice odigrao 17 minuta.

Mujkić je odigrao svega 32 minuta protiv Travnika, dok je Salihović ulazio kao rezervist na tri utakmice, odigravši ukupno 94 minute.

U klubu im daju mogućnost da karijeru nastave drugdje, po želji i da odu na posudbu.

Početak priprema Slobode zakazan je za 16. januar u 12 sati na stadionu Tušanj. Prvi dio priprema imat će u Etno selu Stanišić kod Bijeljine.

Glavni dio priprema, uz odigravanje više utakmica s jakim suparnicima, obavit će u Antalyji od 6. do 20. februara.

Odbranu trenutne liderske pozicije Sloboda će započeti 27. februara protiv Borca u Banjoj Luci.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 jan 2016, 12:34

Nermin Zolotić je slobdona igrač,kakvo bi to pojačanje bilo ,imali bi dva najperspektivnija vezna igrača Ordagić i Zolotić :lolno: :lolno: :lolno:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 jan 2016, 12:46

Na ovakav Borac,mi ako tamo ne uzmemo sva tri boda...i ne treba da se borimo za titulu ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 jan 2016, 12:49

Gorki je napisao/la:Na ovakav Borac,mi ako tamo ne uzmemo sva tri boda...i ne treba da se borimo za titulu ;)
0-3 :kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jan 2016, 13:01

slana_krv je napisao/la:
Početak priprema Slobode zakazan je za 16. januar u 12 sati na stadionu Tušanj.
Gori termin taj dan nije mogao izabrati. :kafa: :facepalm:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 jan 2016, 13:10

NKMramor je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Početak priprema Slobode zakazan je za 16. januar u 12 sati na stadionu Tušanj.
Gori termin taj dan nije mogao izabrati. :kafa: :facepalm:
Đe su slike :tralala: :hmmmmm: :rol: :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 jan 2016, 14:49

Da vi znate samo koliko mene vugla boli :beba:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 jan 2016, 15:47

Zolotic ako se vrati u BiH, doc ce u Zelju. Zaintrigirase me ova dva igraca. Igrali u inostranstvu. Hmm
Niko, niko, samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jan 2016, 15:54

katarakta je napisao/la:Zolotic ako se vrati u BiH, doc ce u Zelju. Zaintrigirase me ova dva igraca. Igrali u inostranstvu. Hmm
I Hrvatska je inostranstvo. :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jan 2016, 15:55

@sloboda72

Dobro si rekao,ako Azmir pristane..ti si meni tu samo kopirao od prije neki dan i to meni apsolutno nista ne govori..jer evo od one frke sa Husicem,proslo je skoro 2 mjeseca,posle toga jos dan dva se pricalo,obecavalo,a od tada niko ni rijeci..

Suti se oko reprograma,Imamovic se zavukao u kancelariju i suti,a znamo da se voli hvalit na sva usta..poslao je na Tusanj par ljudi i kako sam uspio saznat,nesto malo se radilo i po vasim pisanjima moglo se skontat da dole nista ne rade od tada..

Vugdalic ni da se oglasi povodom reprograma,dokle se stiglo,nikakvih informacija iz kluba osim od neki dan da nam ne trebaju marketing igraci,do danas da nas napustaju tri igraca..

Drugi klubovi rade ,krecu sa pripremama,dovode se pojacanja,a oni se povezivali sa nama i odjednom u drugom klubu..zanimljivo,sto li nama ne treba jedan Bekric,Tomic itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jan 2016, 16:38

a koji smo mi to qurac ovdje pa nam treba podnositi fakture svake sedmice :!: normalno da ce se Zeljo pojacavati kad su 12 bodova iza nas i Europa im je upitna a bez nje (europskih para) su donji, po meni su se dobro pojacali prije svega mislim na Lendrica. Zrinjski doveo Arezinu iz Prijedora (igrac koji bi lako mogao zavrsiti kao Tare Okanovic) i Kataneca druga HNL......... Sarajevo dovelo dvojicu rekreativaca iz dalekog istoka i Denija koji nije igrao dugo vremena....... Siroki i Radnik nikog nisu doveli :!: mi imamo odlicnu ekipu i naravno da nam nisu potrebni igraci tipa Bekrica (koji ce biti najnegativnije iznenadjenje), ¸kao ni gomilanje igraca na pozicijama gdje nisu potrebni pogorovo igraca sa problemom u glavi :kafa: nista necemo kasniti s pripremama i imamo ubjedljivo najbolji raspored :salut: po meni najveci konkurent za titulu ce biti Siroki.......
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2016, 16:48

fukaratz je napisao/la:a koji smo mi to qurac ovdje pa nam treba podnositi fakture svake sedmice :!: normalno da ce se Zeljo pojacavati kad su 12 bodova iza nas i Europa im je upitna a bez nje (europskih para) su donji, po meni su se dobro pojacali prije svega mislim na Lendrica. Zrinjski doveo Arezinu iz Prijedora (igrac koji bi lako mogao zavrsiti kao Tare Okanovic) i Kataneca druga HNL......... Sarajevo dovelo dvojicu rekreativaca iz dalekog istoka i Denija koji nije igrao dugo vremena....... Siroki i Radnik nikog nisu doveli :!: mi imamo odlicnu ekipu i naravno da nam nisu potrebni igraci tipa Bekrica (koji ce biti najnegativnije iznenadjenje), ¸kao ni gomilanje igraca na pozicijama gdje nisu potrebni pogorovo igraca sa problemom u glavi :kafa: nista necemo kasniti s pripremama i imamo ubjedljivo najbolji raspored :salut: po meni najveci konkurent za titulu ce biti Siroki.......
Ma nisu normalni..sve im treba pokazat sta se radi ko Suljo piceli treba im pokazat papire ..sto.kazes Zelji je upitna evropa I oni da nemaju evrope ko zna kakvi bi bili ..imali bi vece dugove I moraju dovodit pojcanja..nama trebaju trojica I ne vise ..I oni koji ve moci igrati kup..I zeljo dovodi igrace za kup vidi se jer ovi nisu igrali nas kup ove sezone..ocigledno im je to cilj najveci ove godine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jan 2016, 16:48

Eto ako je vjerovati intervjuima, završena su još dva igrača samo što čekaju 16. januar kad je prozivka. To će biti to, odlaze trojica a dolazi isto tako trojica. Mene ne iznenađuje ova tajnost i tišina, jer svi znamo i zbog čega je tako.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 12 jan 2016, 17:01

Ukupni troškovi priprema: 110.000 KM najveci troskovi u ligi, sa obzirom da se Sarajevo izjasnilo kao poslovna tajna, a Zeljino je nepoznato.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 12 jan 2016, 17:03

A tacno ne znam zasto nam trebaju ta "pojacanja" kad smo prvi na tabeli, cilj je izboriti evropu a ne gomilati nove igrace koji ce samo biti opterecenje budzetu kluba. Evo jedan Dinamo doveo "SAMO" jednog igraca, a otici ce im najmanje 2 jaka igraca. A ko je nama otisao? Niko i nit ce otici ko jer su svi vezani ugovorom i ako bi trebao da ide znaci da se moze adekvatno pojacanje naci na tim pozicijama za manje pare. De malo realno gledajte, ljepse se pred evropu pokusati pojacati s slobodnim igracima evropske klase. Tako da opustite se i uzivajte i dodjite na okupljanje.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jan 2016, 17:05

Meni apsolutno nisu jasni oni koji se non-stop žale što nema pojačanja. :crazy: Valjda navika da uvijek ulazimo s nekim zaostatkom u proljetni dio ili šta već, još iz vremena kada su se dovodili "provjereni" igrači kao na traci.

Dočekujemo nastavak prvenstva na 1. poziciji, imamo uigran tim i zdravu, radnu atmosferu u svlačionici, jednog od najboljeg trenera u državi (koji sigurno zna bolje od nas šta mu nedostaje u timu), zato nema nikakve potrebe za stvaranjem panike i napetosti. Drugi timove dovode igrače jer su u lošijoj poziciji od Slobode, trebaju im kapitalci da bi koliko-toliko izvukli prvenstvo.

Nama još nedostaju najviše 2 igrača (ukoliko Haurdić potpiše), čisto zbog konkurencije i poboljšanja na određenim pozicijama (svi znamo koje su to), a vremena još uvijek ima. Vjerujem da će mnoge stvari biti jasnije kada pripreme i zvanično počnu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.