Pobjegose kasike glavom bez obzira, ne vide nam kraj. Derva zlatni zub ulozila na titulu.Agamemnon je napisao/la:Beduin je napisao/la:Zna koliko i moja nena Derva.uvjek si bio najjaci
![]()
De pitaj nenu da baci oko u kasike,nestrpljivi smo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pobjegose kasike glavom bez obzira, ne vide nam kraj. Derva zlatni zub ulozila na titulu.Agamemnon je napisao/la:Beduin je napisao/la:Zna koliko i moja nena Derva.uvjek si bio najjaci
![]()
De pitaj nenu da baci oko u kasike,nestrpljivi smo
0-3Gorki je napisao/la:Na ovakav Borac,mi ako tamo ne uzmemo sva tri boda...i ne treba da se borimo za titulu
Gori termin taj dan nije mogao izabrati.slana_krv je napisao/la:
Početak priprema Slobode zakazan je za 16. januar u 12 sati na stadionu Tušanj.
Đe su slikeNKMramor je napisao/la:Gori termin taj dan nije mogao izabrati.slana_krv je napisao/la:
Početak priprema Slobode zakazan je za 16. januar u 12 sati na stadionu Tušanj.![]()
I Hrvatska je inostranstvo.katarakta je napisao/la:Zolotic ako se vrati u BiH, doc ce u Zelju. Zaintrigirase me ova dva igraca. Igrali u inostranstvu. Hmm
Ma nisu normalni..sve im treba pokazat sta se radi ko Suljo piceli treba im pokazat papire ..sto.kazes Zelji je upitna evropa I oni da nemaju evrope ko zna kakvi bi bili ..imali bi vece dugove I moraju dovodit pojcanja..nama trebaju trojica I ne vise ..I oni koji ve moci igrati kup..I zeljo dovodi igrace za kup vidi se jer ovi nisu igrali nas kup ove sezone..ocigledno im je to cilj najveci ove godinefukaratz je napisao/la:a koji smo mi to qurac ovdje pa nam treba podnositi fakture svake sedmicenormalno da ce se Zeljo pojacavati kad su 12 bodova iza nas i Europa im je upitna a bez nje (europskih para) su donji, po meni su se dobro pojacali prije svega mislim na Lendrica. Zrinjski doveo Arezinu iz Prijedora (igrac koji bi lako mogao zavrsiti kao Tare Okanovic) i Kataneca druga HNL......... Sarajevo dovelo dvojicu rekreativaca iz dalekog istoka i Denija koji nije igrao dugo vremena....... Siroki i Radnik nikog nisu doveli
mi imamo odlicnu ekipu i naravno da nam nisu potrebni igraci tipa Bekrica (koji ce biti najnegativnije iznenadjenje), ¸kao ni gomilanje igraca na pozicijama gdje nisu potrebni pogorovo igraca sa problemom u glavi
nista necemo kasniti s pripremama i imamo ubjedljivo najbolji raspored
po meni najveci konkurent za titulu ce biti Siroki.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.