Mozes uplatit ja msm na wwin, nego ja najavio isplatun kazu ne moze danas a ni sutra vrvarelinho je napisao/la:Je li to i na wwin se ne moze uplatiti ? Ja uzeo x bon,ali nisam ga jos ukucao nemam vremena.LARSSONCHE je napisao/la:Ja posla starog prije posla, kazu za dan-dva. Tako mi i wwin mailom rece.Admir_Sa je napisao/la:ajd javite kad prođe ova inspekcija da odem staviti pare na račun. od jutros idem djaba dva puta
Moguce da ce prije jbg![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima li vecih govana od ovih iz premiera, izgleda da sam ja jedini kreten koji se jos kod njih kladi.Svaka al **** svakak granica im je za 1 dignuta.Ako je ovaj Abalo u milion kladionca na 3,5 kod njih mora biti 4,5.Smradovi
Ne može se uplatiti na wwin još uvijek preko poslovnice
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hoce li neko poslat 0,5 na wwinu a da mu ja uplatim tiket u premieru 

This time next year we'll be millionaires.
De mi recite dobri ljudi kako se pravi racun u wwinu da odem sutra na brzinu srediti to.Ne mogu se vise **** s ovim debilima iz Hercegovine
Ne moras sutra mozes odma samo idi na wwin . com i registruj se.. a uplatis u kladionici al eto izgleda da trenutno ne moze, mozes zato kupit xbon na traficitips2292 je napisao/la:De mi recite dobri ljudi kako se pravi racun u wwinu da odem sutra na brzinu srediti to.Ne mogu se vise **** s ovim debilima iz Hercegovine
Kako ide to sa bonom, napravio sam account.Sta da kazem zeni na trafici xd.I kolika je minimalna uplataMomciluk je napisao/la:Ne moras sutra mozes odma samo idi na wwin . com i registruj se.. a uplatis u kladionici al eto izgleda da trenutno ne moze, mozes zato kupit xbon na traficitips2292 je napisao/la:De mi recite dobri ljudi kako se pravi racun u wwinu da odem sutra na brzinu srediti to.Ne mogu se vise **** s ovim debilima iz Hercegovine
samo reci xbon od 5,10,20 zavisi od koliko hoćeš
minimalno ti je 5

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kazes joj "dobar dan, jel moze jedan xbon od 5km"tips2292 je napisao/la:Kako ide to sa bonom, napravio sam account.Sta da kazem zeni na trafici xd.I kolika je minimalna uplataMomciluk je napisao/la:Ne moras sutra mozes odma samo idi na wwin . com i registruj se.. a uplatis u kladionici al eto izgleda da trenutno ne moze, mozes zato kupit xbon na traficitips2292 je napisao/la:De mi recite dobri ljudi kako se pravi racun u wwinu da odem sutra na brzinu srediti to.Ne mogu se vise **** s ovim debilima iz Hercegovine

5 ti je minimalno mozes i 10 nezz jel moze vise..
Zivio, ajde posaljem ti ja jedan euric preko wwina kasnije dok uplatim, samo mi daj svoje podatke u pp i objasni kako se salje ako ne skontam sam u medjuvremenu
ajmo malo rusi i ovi bjeli rusi trgnite se 

Pa hvala, nisam bas zasluzio eur sto sam ti napisao.. podijelit cu s nekim ovde kome treba nek se javitips2292 je napisao/la:Zivio, ajde posaljem ti ja jedan euric preko wwina kasnije dok uplatim, samo mi daj svoje podatke u pp i objasni kako se salje ako ne skontam sam u medjuvremenu

inace samo na trafikama "i-novine" mozes uzet bon a ima i na jos nekim prodajnim mjestima https://sistemx.ba/partner/ odaberi tu svoje mjesto i vidi gdje imas .. saljem podatke u pp

Da li je veceras vrijeme da Kiro 7+ i Duvnjak 5+ pokazu liderstvo?
Puhovski 4+ i Soraindo 3+?
Puhovski 4+ i Soraindo 3+?
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 21 jan 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
**** ti Frajburg a pogotovo Bazel.
Vidim pisali ste već, ali eto dodatna informacija neće biti na odmet.. htio uplatiti u premieru na račun, kaže mi neće se moći ni uplaćivati ni isplaćivati jedno 3-4 dana.. pa eto, ako je kome trebala informacija koliko neće moći na račun "tutnut" koji dinar 
Wwin može preko xbona

Wwin može preko xbona

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- BenjooJutub
- Kontakt:
ko prenosi francuska bjelorusija?
http://www.ehftv.com/int/livestream/201 ... main-roundBenjooJutub je napisao/la:ko prenosi francuska bjelorusija?
- BenjooJutub
- Kontakt:
prenosi i RTL hrvatskiMirsoNi je napisao/la:http://www.ehftv.com/int/livestream/201 ... main-roundBenjooJutub je napisao/la:ko prenosi francuska bjelorusija?
Ako živiš u Hrv moći ćeš gledati, u BiH zatamne RTL kada počne utakmicaBenjooJutub je napisao/la:prenosi i RTL hrvatskiMirsoNi je napisao/la:http://www.ehftv.com/int/livestream/201 ... main-roundBenjooJutub je napisao/la:ko prenosi francuska bjelorusija?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.