Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
yebem li vam boga austrijskog i onog ko vam reče da igrat hokej vazda naopako yebem vam familiju
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Martinez8 je napisao/la:Koliko je dao reichman??BenjooJutub je napisao/la:idemooo Nagy zabij gol bolan bolan
over reichman, 5 golova
- Ljiljani87
- Kontakt:
nije ni pucao valjda nije ni igraoLjiljani87 je napisao/la:Na kolko je ivansik
- Ljiljani87
- Kontakt:
Aha, valjda je onda kvota 1 ako nije igrao al ne bi me cudilo ja odigrao 20 sek samo da obori
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Igrao je i pucao.Ljiljani87 je napisao/la:Aha, valjda je onda kvota 1 ako nije igrao al ne bi me cudilo ja odigrao 20 sek samo da obori
Nova noc, nova nafaka, ajmo sad golovi 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne razumijem ovdje neke borce, javljaju se znaci imaju konekciju. I onda pitaju koliko je dao neki kosarkas ili rukometas golova?
Pa covjece dragi:
GOOGLE
Odes i nadjes, sta zapitkujes koliko je ko dao

Pa covjece dragi:
Odes i nadjes, sta zapitkujes koliko je ko dao

- zlatniljiljan
- Kontakt:
mene je to uvijek fasciniralo,pogotovo kod nba nekoliko stranica i aplikacija za mobitele koje prate poene,al lakse je ovdje napisati 100 postova dnevno koliko je ovaj ili onaj dao poenakrmpotich je napisao/la:Ne razumijem ovdje neke borce, javljaju se znaci imaju konekciju. I onda pitaju koliko je dao neki kosarkas ili rukometas golova?
Pa covjece dragi:
Odes i nadjes, sta zapitkujes koliko je ko dao![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uplatio, normala.bambus je napisao/la:Premier nece funkcionisat par dana kako kaze sistem sredjuju,haman ce uzimat porez i preko neta
Joj rezultata pa ovo nema ni na Tajladnu 

stvarno su rezultati katastrofa, ne znam ljudi sta je ovo, ali ja se deset dana nisam sastavio ni sa kakvim dobitkom, ni blizu nisam bio znaci... fulam sve zivo... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- bugojanac1234
- Kontakt:
Cudno, nancy na super ponudi i kao prvi gubi od predzadnjeg, naravno, ipak je to premier ponuda nayebem im se mrtvih i jednima i drugima
Pa ajde zirbes bog te je'bo
bugojanac1234 je napisao/la:Cudno, nancy na super ponudi i kao prvi gubi od predzadnjeg, naravno, ipak je to premier ponuda nayebem im se mrtvih i jednima i drugima

još 4 u zadnjojKelner69 je napisao/la:Pa ajde zirbes bog te je'bo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
kakav sam ja debil odigram ove škote 6+ ma škoti da ti nešto daju nema šanse 

nije mi zaista drago sto nisi prosao niti se radujem, al moram dodati. ko skoti, gdje ce sta dati... ne bi se oni tako zvali..zgmiky je napisao/la:kakav sam ja debil odigram ove škote 6+ ma škoti da ti nešto daju nema šanse

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ma da,cijelu 4 u na klupi **** ga hljeb mrtvigaston je napisao/la:još 4 u zadnjojKelner69 je napisao/la:Pa ajde zirbes bog te je'bo
- branimir85
- Kontakt:
nancy ,nancy

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.