Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
igrao sam psg 2/1 ajmo angers
- bugojanac1234
- Kontakt:
bgt na poluvremenu engleza mi treba na 10 tekmi po gol, bilo ko da da, i ni na jendoj go nije pao za pola sata !? pa jel to moguce **** te bog
bugojanac1234 je napisao/la:bgt na poluvremenu engleza mi treba na 10 tekmi po gol, bilo ko da da, i ni na jendoj go nije pao za pola sata !? pa jel to moguce **** te bog

- muhamed121
- Kontakt:
Ebem mater i wwinu i gazdi i radnicima i svima ebem vam majku retardiranu i x-bon idite u kurrac pa sto niste stavili gdje drugo a ne na ovoj ebenoj benziskoj udjes ljudi kazu ne moze i zdravo a sto ne moze niko pojma nema ebem ti gazda sestru
- bugojanac1234
- Kontakt:
de izbjeglice jos malo provociraj, poceli padat golovi kako ti jedes ****Costello je napisao/la:bugojanac1234 je napisao/la:bgt na poluvremenu engleza mi treba na 10 tekmi po gol, bilo ko da da, i ni na jendoj go nije pao za pola sata !? pa jel to moguce **** te bog
Ja bi volio da dobijes ali vidis da ti ne idebugojanac1234 je napisao/la:de izbjeglice jos malo provociraj, poceli padat golovi kako ti jedes ****Costello je napisao/la:bugojanac1234 je napisao/la:bgt na poluvremenu engleza mi treba na 10 tekmi po gol, bilo ko da da, i ni na jendoj go nije pao za pola sata !? pa jel to moguce **** te bog

Izvinite decki za moj par na zajednickom izgleda da ce on samo biti promasen yebem ti united i familiju 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
wigan ne moze dobiti zadnji tim u ligi
Fulham tztz
- bugojanac1234
- Kontakt:
jesi poslo pare breskvi supak ?Costello je napisao/la:Fulham tztz
bugojanac1234 je napisao/la:jesi poslo pare breskvi supak ?Costello je napisao/la:Fulham tztz
Ma kakve bre Pare? kad posaljem prvo cu tebi javiti

- bugojanac1234
- Kontakt:
bjezi ba izbjeglico, pucaj si u glavu, rani se, ubit se nemos jer mozga nemasCostello je napisao/la:bugojanac1234 je napisao/la:jesi poslo pare breskvi supak ?Costello je napisao/la:Fulham tztz
Ma kakve bre Pare? kad posaljem prvo cu tebi javiti

Bugojanac1234 Kako ti nije stid tako za bobom da pričaš?
Ajde sliskovicu daj 15 golova **** ti sve
- madridista4ever
- Kontakt:
hajmoooo đetićiii samo takoo 

- madridista4ever
- Kontakt:
ja mislim da im je javljeno da ne prodaju trenutno zbog inspekcije jer sam jučer pokušao na 4 trafike iNovine gdje znam da ima i na 2 rekli pokvaren aparat lafo, na 3. lik što radi kaže ima, a žena pored njeg ispravi kaže ma nema haha i na 4. kad sam tražio liku prvo šuti 10 sekundi i tek onda mi dade, al ko da mu bubreg tražim.. jbg sumnjivo mimuhamed121 je napisao/la:Ebem mater i wwinu i gazdi i radnicima i svima ebem vam majku retardiranu i x-bon idite u kurrac pa sto niste stavili gdje drugo a ne na ovoj ebenoj benziskoj udjes ljudi kazu ne moze i zdravo a sto ne moze niko pojma nema ebem ti gazda sestru

Danas mi Lpool pola života skratio, udjem na rezultate a tamo 94 minut 4-4.
dobro je završilo...
Gleda li neko Villareal, može li x2 na kraju?

Gleda li neko Villareal, može li x2 na kraju?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- muhamed121
- Kontakt:
Vec 10x idem samo kazu nema i to je to niko nece da rekne sto nece i ja sam to kontao da nisu rekli mozda da ne prodaju trenutno ne moze covjek ni tiketa odigrat kako trebamadridista4ever je napisao/la:ja mislim da im je javljeno da ne prodaju trenutno zbog inspekcije jer sam jučer pokušao na 4 trafike iNovine gdje znam da ima i na 2 rekli pokvaren aparat lafo, na 3. lik što radi kaže ima, a žena pored njeg ispravi kaže ma nema haha i na 4. kad sam tražio liku prvo šuti 10 sekundi i tek onda mi dade, al ko da mu bubreg tražim.. jbg sumnjivo mimuhamed121 je napisao/la:Ebem mater i wwinu i gazdi i radnicima i svima ebem vam majku retardiranu i x-bon idite u kurrac pa sto niste stavili gdje drugo a ne na ovoj ebenoj benziskoj udjes ljudi kazu ne moze i zdravo a sto ne moze niko pojma nema ebem ti gazda sestru
a **** mater strlek
Koliko je Guigou dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.