Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde jos ellis i cousins
-
- Kontakt:
irvingu yebem najmilije...toliko
smijesna kvota psv 3+ 1.25 

- muhamed121
- Kontakt:
Sad i ja gledam ubacit cu Intera prije ce oni dobit nego Psv bit golova a na toj kvotiFrankie je napisao/la:smijesna kvota psv 3+ 1.25
Inter i Rejal za duplanja
Jel proradio server u williamsu??
Hvala
Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Da li se može ulogovati na wwin , meni od jutros samo izbacuje pogresan password , promijenim i dobijem na mail novi i opet isto ?
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam se ulogovao, samo me zanima mozel se uplatiti na racun??wily je napisao/la:Da li se može ulogovati na wwin , meni od jutros samo izbacuje pogresan password , promijenim i dobijem na mail novi i opet isto ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 jan 2016, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam juce uredno uplatio preko xbona , kupio na benzinskoj usput kad sam sipao gorivo ... Zadnji listic uplatio sinoc/jutros oko oko 1h , kad evo od jutros kad se logujem samo izbacuje pogresan pass .esprit24 je napisao/la:Ja sam se ulogovao, samo me zanima mozel se uplatiti na racun??wily je napisao/la:Da li se može ulogovati na wwin , meni od jutros samo izbacuje pogresan password , promijenim i dobijem na mail novi i opet isto ?
hocu ovo proci 10 min oba zabise sad padam naravno na kornerima moja stara bojka koliko su mi para odnijeli

zgmiky je napisao/la:.
Ej moj miky nista od tebe

Yebo majku,ova Gavrilova igra skoro perfektno,samo još da se sredi u glavi.
P.S. I drugi put da ponese sise,kad izađe na teren
P.S. I drugi put da ponese sise,kad izađe na teren

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
ma previše se živcira, nema kontrole, mogla je dobiti glat..
Ako ko ima na wwin da posalje uplacujem sutra na premier ili vracam preko wwina s obzirom da sam zagino zestoko sinoc
E ovako sutra mi je plata(napokon) i odlučio sam da ako stignem kupim x bon od 5 km,i da počastim raju.Treba mi jedan dobrovoljac koji će kad mu pošaljem šifru od x bona,te kad dopuni račun zadržati sebi 1 euro,a ostatak podijeliti trojici forumaša,tj. po pola eura.
Dvojici forumasa koji su mi posudili nešto para se zahvaljujem i da znaju da im vraćam sutra,ak stignem,s obzirom da sam druga smjena.
Dvojici forumasa koji su mi posudili nešto para se zahvaljujem i da znaju da im vraćam sutra,ak stignem,s obzirom da sam druga smjena.

ma bolje da ti ne šaljem ništa vjeruj mi, tebi dobro ide pa samo nastaviCostello je napisao/la:zgmiky je napisao/la:.
Ej moj miky nista od tebe

Znači @xaves će poslati prvoj trojici koja me quotaju po pola eura,a on će sebi uzet jedan euro.
- madridista4ever
- Kontakt:
evo gumo ja biti prviHass je napisao/la:Znači @xaves će poslati prvoj trojici koja me quotaju po pola eura,a on će sebi uzet jedan euro.

-
- Kontakt:
evo drugiHass je napisao/la:Znači @xaves će poslati prvoj trojici koja me quotaju po pola eura,a on će sebi uzet jedan euro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.