Ma dobro Virtu to gleda trenutno, mislim po imenima izuzev Duvnjaka i nemaš TOP igrača. Al' zna Virtual dobro šta znači jak kolektiv u rukometu a i zna da će Hrvatska kroz koju godinu biti samo još jača i igrački a i kolektivno samo malo spinujeSlobodanpad1945 je napisao/la:Upravo zbog toga je smiješno izostavljati Hrvatsku, kao jednu od najboljih reprezentacija svijeta.FaraonTM je napisao/la:Ne gledam uopšte jačinu reprezentacija samo na osnovu igračkog kadra, to je obični papir. Teren je jedino mjerilo. Ni Marić ni Stevanović nisu TOP igrači al' su večeras izgledali kao TOP igrači jer ih je kolektiv izbacio kao takve. Kolektiv te čini boljim a i Hrvatski igrači su sigurno kvalitetni, nije to baš Duvnjak i 5 bandera na terenu.
Da je to tako lako danas bi na mjestu Hrvatske bili Makedonci, Islanđani ili Bjelorusiji koji imaju po jednog TOP igrača Kiru, Palmarsona i Rutenku. Srbija je godinama imala Ilića i Vujina TOP igrače pa je nikad niko nije smatrao TOP selekcijom niti su imali rezultate za razliku od Hrvatske.
A i općenito 12 medalja u zadnjih 20-ak godina su još jedno dobro mjerilo. Što znači da si 12 puta bio među tri najbolje što u Europi što na svijetu u zadnjih 20 godina i to se zaista mora u najmanju ruku poštovati.
Konstanto su u borbi za medalje, zaboravlja se da oni imaju pregršt osvojenih srebrenih i brončanih medalja, na
OI uvijek su odlični bili. Glupost je navesti je kao reprezentaciju od 7-8 mjesta, kada pripadaju legitimno top 4.
@Virtual
Ok, to se slažemo, i ja kažem da nemaju TOP igrača izuzev Duleta. Al' to svejedno ne znači da ih tako lako istjeraš iz TOP selekcija, mislim večeras ti dokazaše suprotno. I opet ću zanemariti kolektiv.