Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 31 jan 2016, 13:59

Artetitis je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Pajo mozda jeste luckast ali bar nije fasista
Paja kojem su Arapi kozojebi i talibani, a crnci camuge i majmuni (Douglas Costa) nije fasista?

@Paja - Elneny puca izvana za razliku od vecine nasih igraca, cim napravi pas otvara se suigracu (kvalitet toga ce se tek vidjeti kad bude kombinovao sa Ozilom), juce je imao najvise dodira sa loptom (100), a upravo zbog njegove pas-igre i sposobnosti da prenese loptu kroz sredinu terena ce i Ozilu biti lakse. Valja mrijeti, za igraca koji nije nizak (180 cm) me nije impresionirao u skoku. Porediti ga sa Artetom i Flaminijem je smijesno. Arteta ne moze vise cuvati ni mene, a Flamini bi me pustio da se mirno sa loptom dosetam do 16erca bez da me napadne. Yebaji ga, kad sam ja predlagao u pola svojih clanaka Fellainija 2013, Wenger je ganjao Suareza, a nasao Ozila.

Diabyju i Wilshereu su suparnici lomili gleznjeve.
Ni Arapi ni crnci nemaju veze sa nama tako da i nisam obracao paznju.
Ali kod ovog @AGB sam zapratio stereotipe kojim se sluzi koji nisu nista drugo nego govor mrznje. Mislim gledaj u svoje dvoriste pa seri. Ali naravno to svi moderatori redovno ignorisu posto nisu nista bolji ako ne i isti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 31 jan 2016, 14:06

BigBigBang je napisao/la: Nije mi jasno izdrkavanje na ovog Iwobija mislim lik je jedno 20 puta losiji od Gnabrya kad se onda pojavio, tipican Arsenalov tamnoputi talenat dospio vjerovatno zbog fizikalija iz te ublehaske Nigerijske skole fudbala koja je uvijek u zavrsnicama onih svjetskih do 16,17,19 godina u seniorskom fudbalu to ne prolazi.
Da se slozim sa Pajom. Ovo je stvarno tacno za crncuge. :rol:
Nadam se da ce biti drugacije sa Iwobijem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jan 2016, 14:12

Artetitis je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Pajo mozda jeste luckast ali bar nije fasista
Paja kojem su Arapi kozojebi i talibani, a crnci camuge i majmuni (Douglas Costa) nije fasista?

@Paja - Elneny puca izvana za razliku od vecine nasih igraca, cim napravi pas otvara se suigracu (kvalitet toga ce se tek vidjeti kad bude kombinovao sa Ozilom), juce je imao najvise dodira sa loptom (100), a upravo zbog njegove pas-igre i sposobnosti da prenese loptu kroz sredinu terena ce i Ozilu biti lakse. Valja mrijeti, za igraca koji nije nizak (180 cm) me nije impresionirao u skoku. Porediti ga sa Artetom i Flaminijem je smijesno. Arteta ne moze vise cuvati ni mene, a Flamini bi me pustio da se mirno sa loptom dosetam do 16erca bez da me napadne. Yebaji ga, kad sam ja predlagao u pola svojih clanaka Fellainija 2013, Wenger je ganjao Suareza, a nasao Ozila.

Diabyju i Wilshereu su suparnici lomili gleznjeve.
Pas igra nije ono sto se trazi jer u pas igri i kreaciji sigurno ne moze biti ni 20% beskorisnog Cazorle sto znaci da je on kita od pojacanja a kamoli neka razlika u nasu korist u borbi za titulu prosto da prostije ne moze biti...

Ko sad Wilsheru tokom ovih setbacka lomi gleznjeve? Ko je Diabyu lomio gleznjeve na Arsenalovim treninzima i rahibilitacijama? Smijesni i bijedni izgovori svi znamo i drugim igracima drugih klubova su lomili noge, gleznjeve, trgali ligamente pa su se vracali a u jednom klubu toliko igraca cije su kareijre upropastene to nije sluacajnost i niko me ne mzoe ubjediti u suprotno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jan 2016, 14:17

Greivis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Nije mi jasno izdrkavanje na ovog Iwobija mislim lik je jedno 20 puta losiji od Gnabrya kad se onda pojavio, tipican Arsenalov tamnoputi talenat dospio vjerovatno zbog fizikalija iz te ublehaske Nigerijske skole fudbala koja je uvijek u zavrsnicama onih svjetskih do 16,17,19 godina u seniorskom fudbalu to ne prolazi.
Bolje bi ti bilo da pogodiš šta u ligi kuknjava
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 31 jan 2016, 14:19

Gunner4 je napisao/la:Ali kod ovog @AGB sam zapratio stereotipe kojim se sluzi koji nisu nista drugo nego govor mrznje. Mislim gledaj u svoje dvoriste pa seri. Ali naravno to svi moderatori redovno ignorisu posto nisu nista bolji ako ne i isti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valja reci da AGB-u "Paja srbin" nije trebalo.

S druge strane, govoreci o stereotipima, svi su oni zasnovani na rasnim, nacionalnim ili religijskim predrasudama.

Donekle to ima veze sa ovom temom jer se Wengerov otac borio pod zastavom najekstremnijeg od svih.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 jan 2016, 14:19

anell je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Bolje bi ti bilo da pogodiš šta u ligi kuknjava
I prosle smo sezone slabo krenuli bili. Dok uhvatim formu. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jan 2016, 14:23

Greivis je napisao/la:
Bolje bi ti bilo da pogodiš šta u ligi kuknjava[/quote]

I prosle smo sezone slabo krenuli bili. Dok uhvatim formu. :mrgreen:[/quote]
Otkako si se počeo družiti sa Seamenom i Pajom ništa ne pogađaš :think:
Pld W D L
38 26 12 0

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 jan 2016, 14:30

Seaman i Paja nisu ismijavali najboljeg cenera familije kao neki.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jan 2016, 14:34

Greivis je napisao/la:Seaman i Paja nisu ismijavali najboljeg cenera familije kao neki.
Sram ih bilo!!!
Pld W D L
38 26 12 0

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 31 jan 2016, 15:38

Arsenal ni ove sezone nece uciniti nista po pitanju titule prvaka, iako mu se sve samo nastimalo od samog pocetka, jer Gandalf na klupi Arsenala nije sposoban da nacini korak vise. Spodoba nesposobna koja samo ublehe zna prodavati. Elneni novi Viera, budicnost, Gandalfov potez desetljeca :lol: :lol: :lol: :lol:
Gunner4ever

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 jan 2016, 15:39

Imamo i mi svoju ebolu na forumu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jan 2016, 15:53

Arsenator je napisao/la:Arsenal ni ove sezone nece uciniti nista po pitanju titule prvaka, iako mu se sve samo nastimalo od samog pocetka, jer Gandalf na klupi Arsenala nije sposoban da nacini korak vise. Spodoba nesposobna koja samo ublehe zna prodavati. Elneni novi Viera, budicnost, Gandalfov potez desetljeca :lol: :lol: :lol: :lol:
Izađi druže malo iz BBBovog šupka.
Pld W D L
38 26 12 0

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 jan 2016, 15:53

[youtube][/youtube]

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 jan 2016, 16:03

With Alexis, I was not too much worried about on the fitness front because I kept him out two weeks ago and he was already there physically

:hmmmmm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 jan 2016, 16:16

Nakon jedne utakmice reci da Elneny ne valja ili da je odlican je malo prebrzo. Je li neko veliko ime i dokazan u velikim klubovima? Nije, ali je sigurno bolji od Flaminija i Artete.
Znaci, ako treba cistka da bude, Wenger je trebao to da uradi ljetos, Flamini i Arteta napolje kao sto sam i ocekivao, ali se nije desilo, i onda ovakvog igraca dovesti pored jos jednog dokazanog.

Ne znam sta se pecate i diskutujete sa nekim ako vas to misljenje nervira? Preskocite, gnjavator i gotovo. Ja sam prestao ovde pisati davno jer vi "najveci" navijaci isto tako psujete igracima itd. sve kad igraju lose, i u cemu je razlika vas lojalnih i recimo @Seaman i @BBB? Aah da, to psovanje i vrijedjanje se radi u afektu i to je u redu.

Meni ne smeta nijedno misljenje osim ako nije vrijedjanje, a ovde u zadnje vrijeme ima itekako dosta uvreda sto moderacija ne gleda. Ako cemo svi imati isto misljenje, onda diskusija nije potrebna, mogu pricati sam sa sobom.
Sto se tice uvreda, samo nazivanje Elneny-a kako jedan dio to radi su uvrede i nije mi jasno da @rio_ferdy na to uopste ne reaguje, a barem od njega se to ocekuje jer je jako akivan.

:thumbdown:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 jan 2016, 16:23

@Murga u mnogočemu nisi u pravu. Jedno je neslagati se sa nečijim mišljenjem, sasvim drugo je spamati temu konstatno i to na kakav način.

Nismo mi baš svi ovdje zaposleni i da čitamo forum s vremena na vrijeme pa da i ne obraćamo pažnju ko šta piše. Većina nas je ovdje u 20tim i uglavnom smo tu veoma često, i moramo čitati potpune nebuloze.

edit: ignore ne funkcioniše kad nisi prijavljen na forum, ili kad se citiraju.

Ne znam iz čega proizilazi taj tvoj agresivan stav prema svima nama da odbraniš ljude koji spamaju temu svaki Božiji dan. Postoji ovdje mnogo likova koji su za da Wenger ode, pa ne vidim da im ko šta govori i da se tjeraju sa foruma.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 jan 2016, 16:41

Nisam u pravu iz tvog gledista, sto je OK da imas takvo misljenje. Ja se slazem da se @Seaman ponavlja jedno 1000x, ali ja citam selektivno, jer cim vidim nesto kao "Voajer...", ja preskacem post. Ne znam zasto bi mi to bilo tesko?

Samo zato sto ja ne pisem 3k postova godisnje, ne znaci da sam tu s vremena na vrijeme. Znaci prolazim na nekih 30-ak tema koje me interesuju kroz sve isto kao i ti i peti i deseti.

Pa zalite se na temi da je tema puna spama. To isto kao kad se svi zalimo na situaciju u BIH, a niko nista ne radi povodom toga, svi sjedimo kod kuce. Ima tema Forum i to @admin prati. Nije jednom neko uklonjen kad je se tamo prijavilo da vrijedja, spam-uje itd. Ja od vas nisam nikoga tamo vidio da se zali na temu.

Haha agresivan stav? Ako je iko ovde miran i opusten sto se tice teme Arsenala, taj sam, vjeruj mi. Ja ti samo kazem sta vidim na temi, a ti eto selektiraj i biraj sta zelis da vidis, kao i ja sto selektiram sta zelim da citam. Ja sam pisao i prije da ima stvari koje su tacne sto kazes i ti i svi drugi na temi, ali ima i gluposti. Nikoga ja ne branim, kazem ti samo, nije u zivotu sve onako kako pozelimo, ja ti samo govorim da se ne nerviras.

Ovde su samo tri grupe ljudi aktivni, a to su @Seaman i @BBB, vi koji imate isto misljenje i postujete klub i igrace i Wengera do tog momenta dok im ne pocnete sve psovati i @Greivis, on samo podbada koga stigne.

Pozdrav.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 31 jan 2016, 16:42

greivis podbadac :rol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 jan 2016, 16:48

Da, agresivno u smislu da nisi niti jednom dosad preskočio post u kojem se spominješ i tvoje urgiranje za vraćanje Seamana. Ako porediš sa državom, ti bi znači vratio na vlast iste ljude koji su te krali godinama. Čudnovato razmišljanje, i povlačenje paralela.

Nemam ja ništa niti protiv jednog člana ove teme, pa ni Seamana ili paje, nebitno koga. A ako je tebi u redu da se na ovoj temi više ne može pročitati nijedna novost ili informacija od konstantih ponavaljanja nebuloze od strane dotičnih, onda je ok. Mora se isti post kopirati da bi ljudi vidjeli tu informaciju.

A možda i nemamo istu predstavu foruma.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jan 2016, 16:49

Seaman je napisao/la:uzmi sliku talibana i u krevet s njom :rol:
Seaman je napisao/la:taliban je **** od ovce,kad se daju masni ugovori trabantima kao walcott onda znaš u kojem ti je dreku klubu,wc **** od stopera je iz utakmice u utakmicu sve gori :rol: chambersu veliki +
Seaman je napisao/la:briši u svoj kamenjar iz kojeg si ispuzao da zagađuješ svojim gluparijama o nekom velikim trenerom od voajera koji je samo velik u tvoj glavi :kafa: kolko je velik najbolje pokazuju stanje osvojenih titula zadnjih 10 godina,a i broj europskih trofeja mu je vrlo velik :rol: voajer je najveći luzer u modernom nogaču
Seaman je napisao/la:slika
Seaman je napisao/la:šta si nosonjo nezadovoljan,smeće usrano
Seaman je napisao/la:TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU DO GRLA

TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU DO GRLA

Seaman je napisao/la:smeće nosato :rol: koscielny je jedino wc u širenju noga kao kakva kurvetina

Ma nema stvarno je ljepota čitati ove postove.
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []