Da, ali moze se reci da ni on nije prebolio neke svoje, nama dobro poznate, bolesti.Saurman je napisao/la:Vidim još se nije prebolio odlazak Vidala.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma Vidal se zajebao opasno, Bayern još opasnije
Njemu je idealno pristajao bijelo-crni dres, i Juventus mu je nešto najbolje što mu se desilo.. Ne mora priznat, alkos obični
, al' tako je kako je..
Nego, Morata i Zaza
Njemu je idealno pristajao bijelo-crni dres, i Juventus mu je nešto najbolje što mu se desilo.. Ne mora priznat, alkos obični
Nego, Morata i Zaza
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Vidal je nama donio sam najmanje jednu titulu, ugradio finale LP, ako nista svojim pomaganjem Pirlu..da vidim igraca koji ce igrati AMC kad ekipa napada, a DMC kad se brani..toliko trke i zalaganja i hvala mu na svemu tome..nikad on nas nije razocarao na terenu, a toliko radosti nam je donio..tako da malo lakse sa licemjerjem, nije to ok...
lik ima problema, moze se desit da ih bude imao i Pogba kad ode u Barcelonu, pa hocemo li biti toliki cigani pa navijat da igrac koji nam je donio toliko radosti recimo slomi nogu, ili da ovaj dozivi pijan neki udes pa da se bas udesi...ja licno bih volio da se on izvuce iz svega toga, jer Vidal je nas zaduzio...treba biti teski licemjer pa naci ikakvu zamjerku na ono sto je on radio u dresu Juventusa u periodu od 4 godine...
a sto se tice povreda igraca, tacno Kedira, Pogba i Markizio (paradoks jel hehe) kad se uhvate za nogu meni hoce nesto da bude..Dibala je masina isto, ali bar imamo neke zamjene, imamo 4 odlicna spica..bilo bi jako tesko bez Dibale, ali mislim da bi nekako nadoknadili, kao i bilo koju drugu poziciju u 3-5-2 gdje imamo dosta igraca za svako mjesto...al vezni red druze, nula bodova
lik ima problema, moze se desit da ih bude imao i Pogba kad ode u Barcelonu, pa hocemo li biti toliki cigani pa navijat da igrac koji nam je donio toliko radosti recimo slomi nogu, ili da ovaj dozivi pijan neki udes pa da se bas udesi...ja licno bih volio da se on izvuce iz svega toga, jer Vidal je nas zaduzio...treba biti teski licemjer pa naci ikakvu zamjerku na ono sto je on radio u dresu Juventusa u periodu od 4 godine...
a sto se tice povreda igraca, tacno Kedira, Pogba i Markizio (paradoks jel hehe) kad se uhvate za nogu meni hoce nesto da bude..Dibala je masina isto, ali bar imamo neke zamjene, imamo 4 odlicna spica..bilo bi jako tesko bez Dibale, ali mislim da bi nekako nadoknadili, kao i bilo koju drugu poziciju u 3-5-2 gdje imamo dosta igraca za svako mjesto...al vezni red druze, nula bodova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Vidal je meni još uvijek drag, i među najdražim igračima ikad.
Baš sam htio napisati da je i on Juventusu nešto najbolje što se moglo desiti u tom periodu..
Što se Khedire tiče, neko ko voli udarat' kontru
reče da sam ga dizao u nebesa, pa ga 'naglo' otpisao..
Vala baš, sram me bilo što sam realan..
Prije par dana/semica ne znam ni ja kad, pohvalio sam njegove igre s dobrim razlogom. Isto tako, kad je dolazio, prvi sam rekao da je taj transfer totalno nepotreban zbog toga što je sklon povredama.
Ma ja, nerealan sam skroz, šta ćeš..
Baš sam htio napisati da je i on Juventusu nešto najbolje što se moglo desiti u tom periodu..
Što se Khedire tiče, neko ko voli udarat' kontru
Vala baš, sram me bilo što sam realan..
Prije par dana/semica ne znam ni ja kad, pohvalio sam njegove igre s dobrim razlogom. Isto tako, kad je dolazio, prvi sam rekao da je taj transfer totalno nepotreban zbog toga što je sklon povredama.
Ma ja, nerealan sam skroz, šta ćeš..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- bianconeros
- Kontakt:
Malo nervoza stize, moglo bi ovo biti malo nezgodno al moramo ovo dobiti pod svaku cijenu
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 030216.php
et propade vam naslađivanje na Vidalov račun.

Padoin
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Uvo nas boli za njega!coelho41 je napisao/la:http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 030216.php
Acestream?
Max Allegri
- korisnikforuma
- Kontakt:
Joj ovog Caceresa i njegovih dodavanja, baš gledam statistiku, Chiellini ove sezone ima 27,7% dodavanja unazad, Barzagli isto 27,7%, Bonucci 11,7%, a naš Martin 45,1% dodavanja dodaje unatrag, dakle Bonucciju ili Buffonu 
Meč se kao ubio za kiksa. Genoa jeste preloša, ali su je podcijenili igrači dosta, a i Max. Ne možeš Padoina ni u kakvim utakmicama staviti u vezni red, još na registu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Meč se kao ubio za kiksa. Genoa jeste preloša, ali su je podcijenili igrači dosta, a i Max. Ne možeš Padoina ni u kakvim utakmicama staviti u vezni red, još na registu.
Cuadrado
Don't believe the hype.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
23. februara nam se sprema duel opće bolnice u Torinu vs opća bolnica MinhenaJuventinoVero je napisao/la:Sta je sad sa evrom...
Nismo odigrali nešto u prvom dijelu, ali najbitnije da se gol zabio na vrijeme, samo treba ovdje još jedna zabiti da ne bi ušla neka frljoka. Slažem se da Padion ne može igrati u vezi, to svo već vidjeti na početku sezonu, iako sam mislio da bi to moglo proći sa Pogbom i Marchom, ali ne može on ni sa njima, jednostavno se gubi. Tako da jedan od Sturara/Lemine ili Pereyre mora unutra.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zbog toga mi i jeste jedan od najmržih igrača trenutno u klubu. Na stranu neprofesionalnost van terena, ali kad je na terenu nema veće pi*kice. Bez zajebancije, inicijativa nula bodova, strah od kiksa lvl99, centaršut nikakav i još ga svako u duelu otrese ko miša.korisnikforuma je napisao/la:Joj ovog Caceresa i njegovih dodavanja, baš gledam statistiku, Chiellini ove sezone ima 27,7% dodavanja unazad, Barzagli isto 27,7%, Bonucci 11,7%, a naš Martin 45,1% dodavanja dodaje unatrag, dakle Bonucciju ili Buffonu
Inače, utakmica ide u pravcu prosutih bodova. Potcijenili smo ih poprilično. Marchisio i Pogba ispod prosjeka. U napadu slabo i nekreativno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bianconeros
- Kontakt:
Bitna je da vodimo..
Igra tu i tamo. Nema bas nekakve igre.. na silu sve nesto
Da je ovo nekako izdrzat
Igra tu i tamo. Nema bas nekakve igre.. na silu sve nesto
Da je ovo nekako izdrzat
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Nece da igraJuventinoVero je napisao/la:Sta je sad sa evrom...
Nije mu lego topli obrok do prvog
Ovo prvo poluv.je na guzove,nadam se da necemo gledati dramu u drugom
Forza Juve
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Mescin ubilo se da udje Zaza, da malo pritisne ovu odbranu Genoe, dosad Moratu svi redom sutaju agresivnost mu nula bodova
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šta čovjek promaši jbt
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.