Nemoj tako, ipak je to tvoj ''zemo''Heller je napisao/la:Iako ne vjerujem u boga, ev zahvaljujem Alahu, Isusu, Budi, Šinavatri, Manituu što živim na suprotnom dijelu grada od ovog pavijana.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mensečini da je on na krokodiluRinuka je napisao/la:Nemoj tako, ipak je to tvoj ''zemo''Heller je napisao/la:Iako ne vjerujem u boga, ev zahvaljujem Alahu, Isusu, Budi, Šinavatri, Manituu što živim na suprotnom dijelu grada od ovog pavijana.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller, na koga se odnosi napisano
Ma SRSlavinoviciChinaglia je napisao/la:Heller, na koga se odnosi napisano
Nullius in verba
Izgleda da je slavina popustila..Iscurio mozak coJeku, tite mi 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Na krokodilu i mdma zajedno su normalniji. Lik je seljober žešći. Skeniran čoban odmahHeller je napisao/la:Mensečini da je on na krokodiluRinuka je napisao/la:Nemoj tako, ipak je to tvoj ''zemo''Heller je napisao/la:Iako ne vjerujem u boga, ev zahvaljujem Alahu, Isusu, Budi, Šinavatri, Manituu što živim na suprotnom dijelu grada od ovog pavijana.
ma naš dio grada je milina, nema boljeg
Ugledajte se vi na Berlin i napravite kakav zid, za svaki slucajChinaglia je napisao/la:ma naš dio grada je milina, nema boljeg
Najo se LSD-ja i navuko dandare i retardira seCocaine je napisao/la: Na krokodilu i mdma zajedno su normalniji. Lik je seljober žešći. Skeniran čoban odmah
[youtube][/youtube]
Čoban tjera monstrume.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 06 feb 2016, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nisam odavno bio.. Vidim LEGENDA nastavila u istom ritmu.. Znaci bacio u zaborav Solinasa totalno.. 
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Glupo mi nesto da svi perete po njemu. Jaran mu dzuzepe kad uleti I napade onog lika pod nickom Peace
Gdje si bio u rovu da mi je znati. Koje oruzije ti je bilo zaduzeno? Papovka tandzara ili šarac garonja?
Samo cisto sumnjam da si se ti bakčo oko toga sigurno si bio artiljerija? Minobacac 120 ka ili haubica, mozda cak wbr s 32 cijevi s kamiona.
Ratnik naš ovdje psuje ljude koji su branili Bosnu.
Svako zna ko je Celo bio I to sa strane ali da nije bilo njega juke cace I ostalih da ne nabrajam. Krac bi ti bio ti bio bi pod zemljom ili se zvao milojko. Uglavnom kako lesinar dize zlocinca ko heroja a nas truhli bosnjo svog psuje.
Kad ga solinas napade a jos njegov tamo, znao sam da je ošinut.
Gdje si bio u rovu da mi je znati. Koje oruzije ti je bilo zaduzeno? Papovka tandzara ili šarac garonja?
Samo cisto sumnjam da si se ti bakčo oko toga sigurno si bio artiljerija? Minobacac 120 ka ili haubica, mozda cak wbr s 32 cijevi s kamiona.
Svako zna ko je Celo bio I to sa strane ali da nije bilo njega juke cace I ostalih da ne nabrajam. Krac bi ti bio ti bio bi pod zemljom ili se zvao milojko. Uglavnom kako lesinar dize zlocinca ko heroja a nas truhli bosnjo svog psuje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Stvarno šta bi bilo da nije baco civile u jame nego da je bio na linijiMuhamedTM je napisao/la:Glupo mi nesto da svi perete po njemu. Jaran mu dzuzepe kad uleti I napade onog lika pod nickom Peace![]()
Nullius in verba
Svakom njogov grijeh niti sam bio niti sam vidio. Cuo ko I vi.
Ako jeste ima ko ce mu suditi, onaj gore!
Ako jeste ima ko ce mu suditi, onaj gore!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Muhamede samo da ti kazem nemoj se diviti tim ljudima, divi se ovima cija imena nisu poznata. Ljudi se dive npr Naseru koji je okorjeli mafijas i tim koje ti nabrajas kao Juki koji je ratovao protiv svog naroda, dok ovamo obicni borci i invalidi jedva krpe kraj sa krajem.
Tog Juku ja mislim samo vi u Sarajevu cijene, ostali se nadaju da ce gorit u paklu.
Tog Juku ja mislim samo vi u Sarajevu cijene, ostali se nadaju da ce gorit u paklu.
Off tema sta su radili prije ili poslije rata nije vazno da su bili dobri borci i komandanti bili su i naser i celo.tuzlak1987 je napisao/la:Muhamede samo da ti kazem nemoj se diviti tim ljudima, divi se ovima cija imena nisu poznata. Ljudi se dive npr Naseru koji je okorjeli mafijas i tim koje ti nabrajas kao Juki koji je ratovao protiv svog naroda, dok ovamo obicni borci i invalidi jedva krpe kraj sa krajem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kao prvo jaro, nemoj da ti moram polagati report kome da se divim dan ga ****.tuzlak1987 je napisao/la:Muhamede samo da ti kazem nemoj se diviti tim ljudima, divi se ovima cija imena nisu poznata. Ljudi se dive npr Naseru koji je okorjeli mafijas i tim koje ti nabrajas kao Juki koji je ratovao protiv svog naroda, dok ovamo obicni borci i invalidi jedva krpe kraj sa krajem.
kao drugo nije to tema zato se iskljucujem.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PlavaPorodica
- Kontakt:
SRslavinovići večeras si zakuco sve.. s teme na temu,nepovezano pricanje..1,05 kvota da ćeš biti forumaš decenije
- Suljo20002
- Kontakt:
Uvjek sam znao da nije dobro ici dalje od Panonike.Yebo te ovo sve gore Brcanska,Slavinovici ,Sjenjak sve zatucano...Napravio bih izuzetak za Solinu.Znaci Mandici,Tusanj,Slatina tu je narod kako treba 
Pravda za rumenog!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta je ba ovo na temi? 
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 feb 2016, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.