Chinaglia je napisao/la:realno, Zodiac snosi krivicu, otkad je stavio Peru na avatar ..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma nije nam losa igra jbg... mora se jos malo vise trcat i to je to
Ma ovi su zemlja jaki naspram nas, tako da nam je igra solidna
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: AW: FK Sloboda Tuzla
Koji su prvi 11?
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
napad sasvim ok... defanzivno kao ekipa smo jako losi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: AW: FK Sloboda Tuzla
Sastav za danas: Muminović, Efendić, Škahić, Kostić, Ivetić, Stjepanović, Sarić, Veselinović, Zeba, Haurdić i Ahmetović.FA7 je napisao/la:Koji su prvi 11?
Moze se zid jos odaljiti malo bog te???
A kako zenska mjeri 9. Pa ni jednom ni blizu nije potrefila zivi zid
Jedan grad, jedna ljubav!
e jbg
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ha ya ko sto rekoh ....odbrana i zadnji vezni ko svicarski sir
ubiše nas, e moj Husrefe, eto ti dva-tri pojačanja
zato smo smo spremniji bili od vecine u ligi, ne moze to svako igratCoraco je napisao/la:Ovako smo mi protiv većine igrali u ligi, samo presing.Koktrijeb je napisao/la:Sta kaze Husref nisi sam na terenu **** ga ti.
- Imamo problem sto ljudi igraju presing i dosta su agresivni.
prodjose ljudi opet po Iveticevoj strani i profulase stopostotnu, Husref govori: dobro je Pero, dobro si to zatvorio i jos pljesce

Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:prodjose ljudi opet po Iveticevoj strani i profulase stopostotnu, Husref govori: dobro je Pero, dobro si to zatvorio i jos pljesce![]()
![]()
![]()
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Saće to druga postava okrenut .
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Mi igramo bas prijetljski, ljudi nas ubise, ali bukvalno!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
A joj brate nije ovo dobro
Hajde malo momci pobogu trznite se
Hajde malo momci pobogu trznite se
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
To je ta razlika između naše i evropskih liga.Mislim nije Danska nešto, al i to je dovoljno da bude očito gdje smo mi ,bilo koji naš klub.A u čemu je fora? U kondiciji, trčanju , pregledu igre .
- Beduin
- Kontakt:
Imajuci u vidu da je danasnji protivnik dimenzija vise u odnosu na nasu ligu, i kako smo odigrali 1. poluvrijeme i u dobrom dijelu susreta mi napadali, izgradili nekoliko lijepih kontri, duplih dodavanja i prodora po krilu (tacnije, Veselinovicu), i vise nego zadovoljan mogu biti.
Medjutim, Skahic i Kostic ne mogu igrati zajedno, nazalost, prespori su zajedno i zbog toga je Mehmedagic bolja opcija (osim mozda protiv slabijih protivnika koji nemaju brze kontre).
Efendic sasvim solidan, imao je par finih poteza i srce me boli sto ne igra sa jednim Djelmicem u tandemu, barem 20% bi i on bolji bio.
Haurdic ni za kite nije, bolje da smo fanglu i mistriju kupili, imali bismo vece koristi, barem bismo mogli renovirati Zapad i Sjever.
Husref saljivdzija pravi. Haurdicu par puta dersao sto se vucara, umjesto da se bori za loptu. Onda i Perici 2-3 puta, oplakao sam. I jos ono za "aksam".
Medjutim, Skahic i Kostic ne mogu igrati zajedno, nazalost, prespori su zajedno i zbog toga je Mehmedagic bolja opcija (osim mozda protiv slabijih protivnika koji nemaju brze kontre).
Efendic sasvim solidan, imao je par finih poteza i srce me boli sto ne igra sa jednim Djelmicem u tandemu, barem 20% bi i on bolji bio.
Haurdic ni za kite nije, bolje da smo fanglu i mistriju kupili, imali bismo vece koristi, barem bismo mogli renovirati Zapad i Sjever.
Husref saljivdzija pravi. Haurdicu par puta dersao sto se vucara, umjesto da se bori za loptu. Onda i Perici 2-3 puta, oplakao sam. I jos ono za "aksam".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema ba mi smo ko Sjeverna Koreja..pustis lajv oni 8 komada prime
nama treba strogo cenzurisani izvjestaj i nikom vise da nije palo na pamet da lajv prenosi ikakav inace ode i ovo malo svijeta sa Tusnja hahaha
nama treba strogo cenzurisani izvjestaj i nikom vise da nije palo na pamet da lajv prenosi ikakav inace ode i ovo malo svijeta sa Tusnja hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.