pored njih i u Africi imas dosta talenata, Nigerijci su sigurno medju najboljim, a imas i ovamo arape, Alzir,Maroko, i ti igraci su vjerujem i jeftini no problem je sto bez dobrog skautinga se ne mozes upustiti u taj posao dovodjenja igraca iz tih podrucja, ono na preporuku dobar ovaj ili onaj, gledao ga neki trener,bivsi igrac, to je tanko i previse rizicnoSarajlijica1946 je napisao/la:Treba ganjati ove paragvajce ekvadorce,bolji su od polovnjaka tipa protica i kompanije iz komsilukaTHEC je napisao/la:kako bi nam on legao ko budali samara i onaj Kante iz Leicestera, juce ga bas upratih, strasan posao radi na sredini terena
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve bi to bilo odlicno da nama talenti iz banja luke ne izmicu iz ruku....
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 feb 2016, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pored njih i u Africi imas dosta talenata, Nigerijci su sigurno medju najboljim, a imas i ovamo arape, Alzir,Maroko, i ti igraci su vjerujem i jeftini no problem je sto bez dobrog skautinga se ne mozes upustiti u taj posao dovodjenja igraca iz tih podrucja, ono na preporuku dobar ovaj ili onaj, gledao ga neki trener,bivsi igrac, to je tanko i previse rizicno[/quote]
najbolje su takvi,sto bukvalno dodje da igra za hljeb sve ce da uradi da se ne vrate u pustinje.Takvi ce da ginu hahahah.Ali daleko smo mi od toga ganjanja po drugim drzavama,ne mozemo u nasoj ligi da pokupimo sto valja,ne racunajuci free transfer.
najbolje su takvi,sto bukvalno dodje da igra za hljeb sve ce da uradi da se ne vrate u pustinje.Takvi ce da ginu hahahah.Ali daleko smo mi od toga ganjanja po drugim drzavama,ne mozemo u nasoj ligi da pokupimo sto valja,ne racunajuci free transfer.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ja jedva čekam tekmu u Mostaru.
Pratio sam nešto slobodu i njihov rad zbog nas, spremniji smo fizički duplo, uigraniji također mada još uvijek dižemo formu.
Pratio sam nešto slobodu i njihov rad zbog nas, spremniji smo fizički duplo, uigraniji također mada još uvijek dižemo formu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
-
bordospartanac
- Kontakt:
Au buraz što me brzo zasladi nemam potrebe za palačincima i nutelom nakon ovog naslova.Sarajlijica1946 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/simeunov ... ezu/184610
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Prezadovoljan sam što sam došao u klub kao što je Sarajevo. Najveći klub po meni u državi. Očekivanja su najveća moguća, ali idemo od utakmice do utakmice. Pokušat ćemo svojom igrom i zalaganjem da napravimo što bolji rezultat u ovoj sezoni", kazao je Simeunović za SportSport.ba.
"Zrinjski je veliki klub, ali je Sarajevo još veći. Projekat Sarajeva me privukao i nije bilo dileme kada sam pozvan da se priključim bordo timu".
"Radujem se toj utakmici. Volio bih pokazati da su bili u krivu što su me tako lako 'maknuli' iz kluba, odnosno iz sastava. Naravno, bit će mi velika želja da dokažem da su me olako pustili. Jedva čekam tu utakmicu. Što se Želje tiče, pa često sam pogađao mrežu Plavih, pa se svakako nadam da ću to ponoviti ubrzo. Željno iščekujem sarajevski derbi, to još nisam doživio".

"Zrinjski je veliki klub, ali je Sarajevo još veći. Projekat Sarajeva me privukao i nije bilo dileme kada sam pozvan da se priključim bordo timu".
"Radujem se toj utakmici. Volio bih pokazati da su bili u krivu što su me tako lako 'maknuli' iz kluba, odnosno iz sastava. Naravno, bit će mi velika želja da dokažem da su me olako pustili. Jedva čekam tu utakmicu. Što se Želje tiče, pa često sam pogađao mrežu Plavih, pa se svakako nadam da ću to ponoviti ubrzo. Željno iščekujem sarajevski derbi, to još nisam doživio".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos je rano pricati za fizicku spremu,jer smo gledali samo poluvrijeme jednu ekipu,znaci do utakmice u Mostaru nista,tu ce se pokazati prava sprema,a ja ne sumnjam u Jesu nimalo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
"Berberović je posebna priča, on je najkomičniji, svima je interensantno dok priča. Cimer sam s Kramarom, a sa svima sam jako dobar. Svi su super".

-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta bi, jel Harba dolazi ?
-
bordospartanac
- Kontakt:
Što se Želje tiče, pa često sam pogađao mrežu Plavih,MortemHz je napisao/la:"Prezadovoljan sam što sam došao u klub kao što je Sarajevo. Najveći klub po meni u državi. Očekivanja su najveća moguća, ali idemo od utakmice do utakmice. Pokušat ćemo svojom igrom i zalaganjem da napravimo što bolji rezultat u ovoj sezoni", kazao je Simeunović za SportSport.ba.
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo ga klan na pomolu,bulicevi decki cimeribordospartanac je napisao/la:Au buraz što me brzo zasladi nemam potrebe za palačincima i nutelom nakon ovog naslova.Sarajlijica1946 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/simeunov ... ezu/184610![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije moglo realnijeFrancescoTotti je napisao/la:Jos malooo![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- molotovljev
I Deni, kao i Veladžić, izrazio želju da sa Sarajevom igra grupnu fazu Lige prvaka. Zanimljivo... 
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo ono nesto novo pogadjanje rezultata?Jel samo FKS ili komplet kolo?
Danas pauza, sutra utakmica i očekivanja trebaju da budu malo veća, imali su momci slobodan dan i malo su noge lakše. Što se tiće Harbe, ima dosta utakmica u nogama i naravno da bi treba da se predstavlja kao pojačanje..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Za razliku od ostalih igraca sto su dolazili,nece pauzirati pola godine,igrao je redovno,nije povrijeden.Znaci Imamo kompletnog igracajunioR je napisao/la:Danas pauza, sutra utakmica i očekivanja trebaju da budu malo veća, imali su momci slobodan dan i malo su noge lakše. Što se tiće Harbe, ima dosta utakmica u nogama i naravno da bi treba da se predstavlja kao pojačanje..
cuj Listica da dobije, gluho i daleko bilo, X je daleko najbolja varijanta 
Pyro is not a crime !
Haj ti promjeni taj avatar momce
Reci sta da ti novo napravim...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, THEC i 21 gost.