FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 16 feb 2016, 18:15

Da li Harba zadovoljio Jesica ,pitanje je sad ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 feb 2016, 18:16

Ovo jezero lijevo predstavlja sirotinju BHT Premijer lige, a ovaj gospodin desno predstavlja bordo instituciju! Jos malo i krecemo!! :cool:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 feb 2016, 18:21

High je napisao/la:Svi u Mostar po bod.
Hoces ti ici u Mostar ?
1946

High

Post Postao/la High » 16 feb 2016, 18:25

franklampard8 je napisao/la:
Hoces ti ici u Mostar ?
slika
Izvuci glavu, pa da ti odgovorim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2016, 18:27

DOBRO BI BILO DA IZGUBIMO i OD TRAVNIKa. Da se zvijezde ne umisle da su oni igracine.

Rejz,cezar,pavlovic (dok SE mateja ne vrati) i deni su igraci koji bi mogli bit novi (ne uigrani) uz mogucnost da cezar ispadne a pavlovic sigurno nece bit u prvi 11 kad se Delac vrati.

Radi 2 igraca se radi uigravanje sa 24 igraca 11 dana do prvenstva. Nebi me zacudilo da prvi 11 u 70 minuti budu na aparatima.(jos niko nije igro 90 minuta)

Napad mirise da bi mogo dobro funcijonisat al nama je problem i prije jesica bila odbrana NE NAPAD. Ako igras 442 formaciju normalnoje da mozes imat nekog uspjeha u napadu al **** to ako das 2 primis 4. Ako se igra 442 formacija svaki igrac od delaca do benke moraju biti odgovorni i za napad i obranu. Nado sam se da ce svi ofanzivci imat brzinu vise i da ce pokrivat prostor maksimalno al nista od tog. Mnogi govore da nasi klubovi nemaju kvaliteta da svaku sansu iskoriste da ovo da ono nemoj te zaboravit da svaka ekipa u pl bih kad igra protiv FKS kod rezultata 00 igra bunker zvani formacija 64 da golmani odugovlace da igraci leze da udaraju bez kazni da se penali sude da se zuti kartoni daju kad vec igrac bude u autobusu itd. Sve su te sitnice koje utjecu na psihu igraca i na kraju rezultat. Plus tereni liniske sudije itd. Tako da je moguce da takve ekipe i daju go i onda koriste gore nabrojane olaksice, jos lakse.

Nesmijemo klubovima dozvolit da imaju sansu, vec da budu u zarobljinistvu svog sesneterca svih 90 min. Ako zelimo 442 da igramo. Ako igraci nevaljaju za tu formaciju pa promjenije nije ti sestra.

Btw; navijaci partizani su kukali da jesic nepoznaje rijec defanziva i da je partizan sjebo za titulu radi totalne ofanzive. Kaze dali 112 golova i 2 mjesto. Bojim se da jesic nije naucijo iz svoji gresaka.

Halalite radi duzeg posta.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 feb 2016, 18:27

High je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Hoces ti ici u Mostar ?
slika
Izvuci glavu, pa da ti odgovorim.
Sad ce ti se nasmijat pratioci.
1946

High

Post Postao/la High » 16 feb 2016, 18:29

Vidi se da si nedavno završio Drugu. Hajmo, kesedžijo, voz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 16 feb 2016, 18:31

Ma ja sam zadovoljan za sve sto sam vidio u ove dvije utakmice preko streama, ovdje mislim na taj nas prvi sastav. Samo previse je bilo testiranja s Jesiceve strane protiv jako ozbiljnih ekipa koji su bili ucesnici Lige prvaka prije 4 mjeseca (Maribor i Astana). Pogledajte danas Kairat izmjenio samo 3 igraca, dok smo mi ponovo cijeli sastav jos stavili bukvalno dijete na gol. Nervira me malo to jer nije bilo potrebno testiranje toliko nekih pojedinaca.

Plakalo je licno kriv za najmanje 5 golova.
Zadnja izmjena: MCMLXVII, dana/u 16 feb 2016, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 16 feb 2016, 18:34

Pitar6785 je napisao/la:DOBRO BI BILO DA IZGUBIMO i OD TRAVNIKa. Da se zvijezde ne umisle da su oni igracine.

Rejz,cezar,pavlovic (dok SE mateja ne vrati) i deni su igraci koji bi mogli bit novi (ne uigrani) uz mogucnost da cezar ispadne a pavlovic sigurno nece bit u prvi 11 kad se Delac vrati.

Radi 2 igraca se radi uigravanje sa 24 igraca 11 dana do prvenstva. Nebi me zacudilo da prvi 11 u 70 minuti budu na aparatima.(jos niko nije igro 90 minuta)

Napad mirise da bi mogo dobro funcijonisat al nama je problem i prije jesica bila odbrana NE NAPAD. Ako igras 442 formaciju normalnoje da mozes imat nekog uspjeha u napadu al **** to ako das 2 primis 4. Ako se igra 442 formacija svaki igrac od delaca do benke moraju biti odgovorni i za napad i obranu. Nado sam se da ce svi ofanzivci imat brzinu vise i da ce pokrivat prostor maksimalno al nista od tog. Mnogi govore da nasi klubovi nemaju kvaliteta da svaku sansu iskoriste da ovo da ono nemoj te zaboravit da svaka ekipa u pl bih kad igra protiv FKS kod rezultata 00 igra bunker zvani formacija 64 da golmani odugovlace da igraci leze da udaraju bez kazni da se penali sude da se zuti kartoni daju kad vec igrac bude u autobusu itd. Sve su te sitnice koje utjecu na psihu igraca i na kraju rezultat. Plus tereni liniske sudije itd. Tako da je moguce da takve ekipe i daju go i onda koriste gore nabrojane olaksice, jos lakse.

Nesmijemo klubovima dozvolit da imaju sansu, vec da budu u zarobljinistvu svog sesneterca svih 90 min. Ako zelimo 442 da igramo. Ako igraci nevaljaju za tu formaciju pa promjenije nije ti sestra.

Btw; navijaci partizani su kukali da jesic nepoznaje rijec defanziva i da je partizan sjebo za titulu radi totalne ofanzive. Kaze dali 112 golova i 2 mjesto. Bojim se da jesic nije naucijo iz svoji gresaka.

Halalite radi duzeg posta.
E, valahi, slazem se s tobom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 feb 2016, 18:49

Bolanos je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:zadnji vezni, odbrana i golman = truba
Gdje si to gledao tekmu?

Pa ne treba biti puno pametan pa zakljuciti.Nisam ni ja gledao utakmice,ali ako u tri utakmice primis 9 komada, onda je covjek u pravu, ovo sto je gore napisao.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 feb 2016, 18:52

Evolution87 je napisao/la:12-0-0 8-)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
slika

:mrgreen:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 16 feb 2016, 18:58

Pa sa klasnim zadnjim veznim odmah ce odbrana biti bolja i sigurnija,jos kad tu dodas Mateja,to je to

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 19:09

Cekamo petak za tog veznog kapitalca,bar tako Simba rece,a ja mu vjerujem :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 feb 2016, 19:16

RedEvil je napisao/la:Cekamo petak za tog veznog kapitalca,bar tako Simba rece,a ja mu vjerujem :lol: :thumbup:
I ja vjerujem simbi, nikad nije izdao dosad
#simbanajboljiinsajder
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 19:17

FrancescoTotti je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Cekamo petak za tog veznog kapitalca,bar tako Simba rece,a ja mu vjerujem :lol: :thumbup:
I ja vjerujem simbi, nikad nije izdao dosad
#simbanajboljiinsajder
Ko izda p.izda :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 feb 2016, 19:53

GOLMAN
J_E_B_E_N_I
GOLMAN NAM TREBA!!!!
GOOOOOOOOLMAAAAAAN!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2016, 19:53

Kramar je kriv i kad nam sef kaze da u nedelju moramo doci na posao :D
Yebemo Kramaru sve a sefa i ne spomimjemo :D

Stvarno stanje ekipe cemo znati protiv Zrinjskog, bitno je tempirati formu za njih.. Ovo su svakako pripremne utakmice, gdje se bore za prvih 11.. Moraju svi dobiti priliku da bi ajesic znao sta moze ocekivati od pojedinaca..
Iskreno meni se ne svidja ova 442 formacija, jer nemamo te igrace da bi pokrili toliki teren.. Al etoo..

Meni je najbitnije da se spreme full, da je atmosfera izmedju igraca odlicnaa, da na ljubomore i zavisti, i da se bore jedni za drugee.. i pored ove dvije stvari jos cu reci da od igraca ocekujem da se bore i da daju 100% od sebe..
I ako tako bude, ubjedjen sam da cemo imati odlicnw rezultate...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 feb 2016, 19:54

hz1987 je napisao/la:GOLMAN
J_E_B_E_N_I
GOLMAN NAM TREBA!!!!
GOOOOOOOOLMAAAAAAN!!!!!
Zadnji vezni, zadnji vezni, zadnji vezni.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 16 feb 2016, 19:54

Nikog ova uprava nece dovesti..Nemojte se dzaba nadati..Ovi ljudi su sposobni biznismeni, ali su sportski laici..Nadam se samo da Tanov covjek zna sta radi i da ce on nesto promjeniti i natjerati ih da konacno skontaju da za dobre igrace moras platiti, a ne traziti one koji nisu uspjeli pronaci nikakav angazman pa smo im dobri i mi samo da im sezona ne propadne..Da ne pricam o bolesnicima i propalitetima koji dodju kod nas na rehabilitaciju..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 feb 2016, 19:55

Sada je Pavlovic los golman?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.