AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Vidjeli smo koliko znaci Pjanic protiv Sassuola i ostalih kada nije igrao.Pa niko nije znao iznijeti loptu kad nije igrao tako da znamo ko nam je najvazniji igrac.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
merdaši, dobro ste prošli, samo dva komada, večera slavlje u Rimu 
"Sometimes doing your best is not good enough. Sometimes you must do what is required." W.CH.
Toliko od mene na temu Pjanic.
Toliko od mene na temu Pjanic.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Steta Rome, svaki bod je dragocjen, za jos jednog predstavnika u CL...ono sto su sinterski akrapi razyebali za par sedmica, godinama ce se popravljati i cekati...opet ce Juve i drugi da cupaju, i dizu talijanski fudbal...od precjednika vjestice i njegovog sintera nema nista.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Spalletti - ocekivao sam vise od njega, nekako sam bio uvjeren da ce krenuti s formacijom Juventusa, tj. s 3 stopera u zadnjoj liniji, ipak je to Real Madrid...cim sam vidio formaciju znao sam da nece na dobro ispasti...bez obzira sto je to na momente izgledalo dobro (uveliko zahvaljujuci i Realu koji nije htio srljati i igrao je pametno, sigurno) bilo je nemoguce za ocekivati da Ronaldo jedanput u 90 min ne pobjegne Florenziju! - u igri s 3 stopera tu bi uvijek bio Manolas koji bi docekao CR7...s dr.strane ni Jese ne bi nikad mogao postici onakav gol.
Da je krenuo s trojicom u zadnjoj liniji imao bi minimum NULU (vjerovatno), a ovako nek se pusi!
PS. sudije treba suspendovati zbog onih par offsidea sto nisu svirali a iz aviona se mogli vidjeti...ono je sramota za ovakav nivo igre..
Da je krenuo s trojicom u zadnjoj liniji imao bi minimum NULU (vjerovatno), a ovako nek se pusi!
PS. sudije treba suspendovati zbog onih par offsidea sto nisu svirali a iz aviona se mogli vidjeti...ono je sramota za ovakav nivo igre..
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 feb 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Steta Rome, svaki bod je dragocjen, za jos jednog predstavnika u CL...ono sto su sinterski akrapi razyebali za par sedmica, godinama ce se popravljati i cekati...opet ce Juve i drugi da cupaju, i dizu talijanski fudbal...od precjednika vjestice i njegovog sintera nema nista..
inter kriv
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
o čemu pričaš čovječe božiji, da je krenuo s trojicom pozadi, Real bi ih pregazio samo takohurem je napisao/la:
šta sve čovjek neće pročitat'
Chinaglia, sta cu ti ja kad ne kontas...kako niko Juventusa ne pregazi?
............Manolas.......Rudiger.......Zukanovic............
Florenzi....................................................Digne
Mozda zato sto juventus ima skoro najbolje igrace u svijetu na tim pozicijama, a Roma tek samo par prosjecnih igraca...hurem je napisao/la:Chinaglia, sta cu ti ja kad ne kontas...kako niko Juventusa ne pregazi?
Ma ja sam prezadovoljan vecerasnjom borbom citave ekipe.Vidjeli ste na kraju tekme aplauz citavog stadiona a prije smo znali pobjedjivati i da ih isprate zvizducima.Ko sto bi neki rekli radja se nova Roma i bit ce ovo dobro kad se Luciano rijesi skartova i dovede svoje igrace.Veceras su momci ginuli ko nikada i samo zbog individualnog kvaliteta smo izgubili.Bice ovo dobro 100% samo treba vjere a i mora se jos vise poraditi na kondiciji jer kad smo pali Real nas je zgazio.Do tad je bilo bara bara.Nista Luciano nije veceras fulio,ni formaciju ni nista.Pa ljudi Real nije imao sut u okvir gola u prvom poluvremenu.Da je usao onaj sut Vankera sad bi se druga prica pricala al opet nikad nisam bio sretniji jednom porazu nego veceras jer je izaslo 11 ratnika i ovo je skroz druga Roma ako usporedimo sa onom Garsijinom.I podatak da je citava ekipa pretrcala vise od Realove dovoljno govori.
hurem, ne da mi se objašnjavat', al' pošto sam najbolji poznavalac fudbala na ovom podforumu, treba ti biti jasno da sam u pravu, tako da se nemoj trudit' da mi tu nešto šaraš, kad obojica znamo da nisi u pravu
Ahahahahahah koji brat oplaka

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:hurem, ne da mi se objašnjavat', al' pošto sam najbolji poznavalac fudbala na ovom podforumu, treba ti biti jasno da sam u pravu, tako da se nemoj trudit' da mi tu nešto šaraš, kad obojica znamo da nisi u pravu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nije? Da vidimo, ovakosuptilnirocker21 je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Steta Rome, svaki bod je dragocjen, za jos jednog predstavnika u CL...ono sto su sinterski akrapi razyebali za par sedmica, godinama ce se popravljati i cekati...opet ce Juve i drugi da cupaju, i dizu talijanski fudbal...od precjednika vjestice i njegovog sintera nema nista..![]()
![]()
inter kriv![]()
Nadam se, nadam se, da znas da se koeficijent racuna zadnjih pet godina, i da ces shvatiti ove padove talijana, kako i zbog cega..
Uporedi bodovno stanje Italy vs Germany prije farsopolija a i za vrijeme vase "vladavine"...kako se sve brzo istopi...Juve ce opet vratiti Italiju tamo gdje pripada...to ce biti dobro i za vas, vodacemo vas na uzici za nama..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Kako citam, De Rossi opet obnovio povredu. Nije ga celo trebao ni uvoditi. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- suptilnirocker21
- Kontakt:
nije ovo tema za ovu diskusiju ali drago mi je da znam da postoji ljudi sa takvom logikom kao sto je tvojaJuventinisimo je napisao/la:Nije? Da vidimo, ovakosuptilnirocker21 je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Steta Rome, svaki bod je dragocjen, za jos jednog predstavnika u CL...ono sto su sinterski akrapi razyebali za par sedmica, godinama ce se popravljati i cekati...opet ce Juve i drugi da cupaju, i dizu talijanski fudbal...od precjednika vjestice i njegovog sintera nema nista..![]()
![]()
inter kriv![]()
Kao sto sam rekao, trebace vremena da talijani dobiju opet 4 predstavnika u CL..jos se tu i smijes..![]()
Nadam se, nadam se, da znas da se koeficijent racuna zadnjih pet godina, i da ces shvatiti ove padove talijana, kako i zbog cega..
Uporedi bodovno stanje Italy vs Germany prije farsopolija a i za vrijeme vase "vladavine"...kako se sve brzo istopi...Juve ce opet vratiti Italiju tamo gdje pripada...to ce biti dobro i za vas, vodacemo vas na uzici za nama..
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
@hurem
Juventus je Reala izbacio sa 2 stopera, a ne 3... jer se citava prosla sezona igrala sa dva s obzirom da je wallzagli bio dosta odsutan zbog povreda... i jos 2 defanzivno orijentisana beka koji su u potpunosti devastirala balea i ronalda... ali i nije ti bas poredjenje na mjestu jer Juventus ima najbolju odbranu na svijetu... a Romina je propuh teski pogotovo bekovi...
Btw Roma je odigrala poprilicno dobro... nisu bili inferiorniji sekunde... i bas su igrali kako Bog zapovijeda protiv Reala ali primise onaj nafakaski gol, salah i el shaarawy upropastili sve sto se dalo upropastiti... a i sudije su vukle na drugu stranu... uglavnom remi je bio najzasluzeniji rezultat ali sta ces... to je real...
Juventus je Reala izbacio sa 2 stopera, a ne 3... jer se citava prosla sezona igrala sa dva s obzirom da je wallzagli bio dosta odsutan zbog povreda... i jos 2 defanzivno orijentisana beka koji su u potpunosti devastirala balea i ronalda... ali i nije ti bas poredjenje na mjestu jer Juventus ima najbolju odbranu na svijetu... a Romina je propuh teski pogotovo bekovi...
Btw Roma je odigrala poprilicno dobro... nisu bili inferiorniji sekunde... i bas su igrali kako Bog zapovijeda protiv Reala ali primise onaj nafakaski gol, salah i el shaarawy upropastili sve sto se dalo upropastiti... a i sudije su vukle na drugu stranu... uglavnom remi je bio najzasluzeniji rezultat ali sta ces... to je real...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
kad zamjenite dignea onda se nadajte nečemu... kakva prevara od igrača 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
Evil Genius II
dobra tekma + los rezultat = gadan osjecaj
ne da mi se analizirati i pisati neki kilometarski post.
ne da mi se analizirati i pisati neki kilometarski post.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.