FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ja, ali ne smijemo mi sebe ubijat u pojam time što kad pljunemo istini u oči, proglasimo to kukanjem, kao eto, nećemo bit pi.ke pa da kukamo. Treba neke stvari govorit, pokretat, bolje kukat nego bit mutav. Koeficijent isti za sve 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Sloboda ima najbolju ekipu . To svi znaju . Ako se ne uplašimo samih sebe , a ja mislim da nećemo , to će bit to.Over and out.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ja vec napravio kasicu prasicu sa natpisom " europa "
Imam i ja jednuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja vec napravio kasicu prasicu sa natpisom " europa "
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
vidi ovog 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zasto je bilo divljanja u orasju i parola j.ebemo i vama i savezu mater jel to zbog licence nezz koje je tacno godine to bilo?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tad su im namjestili nekoliko utakmica..kolo prije su sjebali Zrinjski znam da je Baka divljao..nakupilo se tu pa su onda i nas tad unistavali ebigasamirr je napisao/la:Zasto je bilo divljanja u orasju i parola j.ebemo i vama i savezu mater jel to zbog licence nezz koje je tacno godine to bilo?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Aha sjecam se da je onaj pejic redovno iz slobodnjaka zabijao al ne sa vece udaljenosti od 20 metara.SaltCityAttack je napisao/la:Tad su im namjestili nekoliko utakmica..kolo prije su sjebali Zrinjski znam da je Baka divljao..nakupilo se tu pa su onda i nas tad unistavali ebigasamirr je napisao/la:Zasto je bilo divljanja u orasju i parola j.ebemo i vama i savezu mater jel to zbog licence nezz koje je tacno godine to bilo?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- muhamed121
- Kontakt:
Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
- tuzlak1987
- Kontakt:
muhamed121 je napisao/la:Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
Budu svaki dan od 12-5..
- muhamed121
- Kontakt:
Hvala brate punotuzlak1987 je napisao/la:muhamed121 je napisao/la:Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
Budu svaki dan od 12-5..
Hoce bit kakvog okupljanja? Zna li neko, ako bude javljajte?
Radni dan od 12:00-17:00...muhamed121 je napisao/la:Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- muhamed121
- Kontakt:
Danas nista?SubotaemirzlaTu je napisao/la:Radni dan od 12:00-17:00...muhamed121 je napisao/la:Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
Ima neka ideja...bice na stranici obavjestenje(ako bude)Mortus je napisao/la:Kako bi bilo da se napravi neka vrsta dočeka za igrače i stručni štab ili da se organizovano ode na ovosedmične treninga naših na TUšnju i iskaže im se podrška za nastavak sezone
Imas PPmuhamed121 je napisao/la:Danas nista?SubotaemirzlaTu je napisao/la:Radni dan od 12:00-17:00...muhamed121 je napisao/la:Jel radi FFC danas?Imam ove neke svoje iz Kalesije pa da ne idu dzaba ako ne radi
Vidjo jutros autobus, vjerovatno ode na Sarajevo po buduce sampione 
Zna li neko kad nam sampioni slijecu
Eh, na šta danas kukamo? 
Trenutno korisnika/ca: meecko, ZaBoljuSlobodu i 2 gosta.