Ma bolji je Harba, nemoj takoTikTak je napisao/la:Dobro nas je vise, ovo nema smisla. Pravi se strasna ekipa. Doveeli smo sjajnog destruktivca kojeg svaki trener zeli imati u ekipi.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma bolji je Harba, nemoj takoTikTak je napisao/la:Dobro nas je vise, ovo nema smisla. Pravi se strasna ekipa. Doveeli smo sjajnog destruktivca kojeg svaki trener zeli imati u ekipi.
Isto sto i Istra. Adnan je bolji igrac ali Zola je u prednosti jer je prosao pripreme.Luque94 je napisao/la:Sta cemo sa zolom jbt??
Ali samo ako je to u paketu za dolazak DuljevicaFormat je napisao/la:Posudit Zahu konama do kraja sezone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma daj Bože druže, znaš nas kakvi smo. Protiv Širokog da može 20.000 stati, bilo bi 20.000. Pobjeđivali ili gubili, padat će prosjek, **** ga mi smo takvi ljudi.amazon je napisao/la:Sad ako ne bude svaku tekmu preko 10.000 ja ne znam sta treba uraditi. SVI NA GRBAVICU!
PapyDjilobodji je napisao/la:Ma daj Bože druže, znaš nas kakvi smo. Protiv Širokog da može 20.000 stati, bilo bi 20.000. Pobjeđivali ili gubili, padat će prosjek, **** ga mi smo takvi ljudi.amazon je napisao/la:Sad ako ne bude svaku tekmu preko 10.000 ja ne znam sta treba uraditi. SVI NA GRBAVICU!
Protiv Širokog navijači imaju priliku dati klubu oko 100.000 KM. Prepoznali su svi ovu pozitivnu priču i nadam se da će ta euforija potrajati barem nekoliko kola, da ne bude samo prvo kolo i povratak u realnost.
Osim toga, očekujem da Željo počne ponovo privlačiti i publiku klubova kojim bude gostovao. Nek se država trese kad Željo stigne
Isti prijedlog imam u glavi i volio bih ucestvovati prilogom u akciji, ako treba da se nadje lova za farbu. Dinamo je nesto slicno uradio s 'modrom' bojom, na puno vecoj povrsini od ove nase iza gola, i stadion izgleda ljepsi.Martinez8 je napisao/la:Sve jaci i jaciEvo Zahe, evo ludila
![]()
Kako bi bilo lijepo srediti ovaj zid na jugu ispod stolica, tj. napisati ili obojiti ga nekako da se slaze sa stolicama.