ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ovakav povratak Delpa nisam očekivao, daleko najdraži igrač na touru, njegovi mečevi nikad nisu dosadni, a protiv njegovog forehanda niko šanse nema, sigurno najjači forehand u historiji tenisa, ne mislim najjači nego najbolji, jer niti jedan teniser pa ni Federr onakvu dominaciju sa forehandom ne može uspostaviti. Bukvalno jesi li Delpu samo jednu lopticu na forehand poslao možeš računati da je poen izgubljen, mislim možeš ti igrati još 10 razmjena, ali to je sve mašina u koje te Delpo uhvatio.
Znam, znam sad će se javiti kojekakvi poznavaoci i kontru spucati, nemojte nema potrebe.
Wawrinki se očito ništa osim Grand slama ne igra, čova je nevjerovatno labilan na svim ostalim turnirima, fenomen.
Ovako i prošle godine sve gubio, pa na Rolandu pomete čitavu konkurenciju.
Nemam ništa protiv Srba, nisam ni blizu nacionaliste, ali tenis Đokovića, njegovo ponašanje, njegov stil mene jednostavno umara, iako priznajem igra proteklih godinu i mjeseci na nivou najveće dominacije svih vremena, ali ja ne volim njegov tenis, nije to estetski, ne sviđa mi se taj stil.
Znam, znam sad će se javiti kojekakvi poznavaoci i kontru spucati, nemojte nema potrebe.
Wawrinki se očito ništa osim Grand slama ne igra, čova je nevjerovatno labilan na svim ostalim turnirima, fenomen.
Ovako i prošle godine sve gubio, pa na Rolandu pomete čitavu konkurenciju.
Nemam ništa protiv Srba, nisam ni blizu nacionaliste, ali tenis Đokovića, njegovo ponašanje, njegov stil mene jednostavno umara, iako priznajem igra proteklih godinu i mjeseci na nivou najveće dominacije svih vremena, ali ja ne volim njegov tenis, nije to estetski, ne sviđa mi se taj stil.
@klare ni ja ne volim đokovićev tenis, jer nije lijep, ali je izuzetno efikasan. on taj Delpov forhend lako neutrališe. a o servisima da ne pričam. nole da nije srbin nikad ga ne bih ni gledao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pella tuce Thiema sada a oni sa sportkluba ga vec stavili u finale.
ma džaba oni Claus ga stavio na GS postoljeBosnaSTL je napisao/la:Pella tuce Thiema sada a oni sa sportkluba ga vec stavili u finale.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onaj gore filmaš ladno proglasi Delpov FH kao najbolji ikad.
Thiem našamaran od Pelle, Rafa se pati sa Cuevasom, ocekivano rekao bih.
Thiem našamaran od Pelle, Rafa se pati sa Cuevasom, ocekivano rekao bih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
argentinac i urugvajac u finalu rija, to brazilci vole pravo 
uvijek se sjetim marakane i gola gotze-a kada je pedeset hiljada brazilaca skočilo i slavilo ko da su oni pobijedili

uvijek se sjetim marakane i gola gotze-a kada je pedeset hiljada brazilaca skočilo i slavilo ko da su oni pobijedili
Pitanje je sada veliko da li će Rafa ikad više neku titulu osvojiti, u svakom slučaju će to prije uraditi na nekoj podlozi mimo šljake, jer na šljaci oružja više-nema
Džaba objašnjavati nekome ko je ograničen.
Thiem je očito bio preumoran, odigrao je mnogo iscrpljujućih mečeva u teškim uslovima (a fizički još nije ni blizu nivoa jednog šampiona, no radi na tome) i nije čudo kada se desi jedan ovakav poraz. Mnogo pozitivnih stvari je pokazala ova mini-turneja.
Što se tiče Nadala, njemu je davno istekao rok trajanja, zato je najbolje da se povuče dok ne postane još smješniji igrač. U zadnjih godina dana i više, svi su se mogli uvjeriti zašto Nadal nikad neće biti veći igrač od Federera.
Thiem je očito bio preumoran, odigrao je mnogo iscrpljujućih mečeva u teškim uslovima (a fizički još nije ni blizu nivoa jednog šampiona, no radi na tome) i nije čudo kada se desi jedan ovakav poraz. Mnogo pozitivnih stvari je pokazala ova mini-turneja.
Što se tiče Nadala, njemu je davno istekao rok trajanja, zato je najbolje da se povuče dok ne postane još smješniji igrač. U zadnjih godina dana i više, svi su se mogli uvjeriti zašto Nadal nikad neće biti veći igrač od Federera.
Ne može se više ni porediti realno, nema nikakvog smisla
Pojedini rekoše da od Nicka nema ništa(obični australski šarlatan
). Ubjedljivo najjači od svih nadolazecih nada. Kakvi Zverevi, Kokkinakisi i pm, Nick ladno šamara sve. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mlad je jos i igra kad mu se igra, a kad ga neko malo sredi u glavi bice sig top10 igrac;)bodi123 je napisao/la:Pojedini rekoše da od Nicka nema ništa(obični australski šarlatan). Ubjedljivo najjači od svih nadolazecih nada. Kakvi Zverevi, Kokkinakisi i pm, Nick ladno šamara sve.
Kako mi je drago da se Delpo vratio lik je relativno jos mlad 27 god igrac koji je itekako sposoban pobjediti sve ove u vrhu i nadam se da ce ga povrede zaobici i da ce uskoro igrati velike meceve protiv djokovica i kompanije
I da vidim da se spominje Theim ovdje to je sig buducnost tenisa decko ce ove god po meni sig upasti u top 10 veliki potencijal
zverev je mlađi i sve je bolji plus u glavu je jačibodi123 je napisao/la:Pojedini rekoše da od Nicka nema ništa(obični australski šarlatan). Ubjedljivo najjači od svih nadolazecih nada. Kakvi Zverevi, Kokkinakisi i pm, Nick ladno šamara sve.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Nick. Odlična sedmica krunisana titulom. Iako nisam sve mečeve pogledao 'sem ova dva zadnja. Mentalno je malo sazrio. Prva titula na vrijeme došla, ovo mu mora biti podsticaj za bolje rezultate. Od svih mladih igrača najtalentovaniji, sve ima što treba imati imati jedan šampion. A ponašanje će stabilizovat, previše je mlad da bi bio u tenisu 100%, to će godinama doći. Još je on mentalno dijete.
Kyrgios i Zverev ubjedljivo najbolji do sad, i ovu dvojicu vidim kao nove lidere. Ovi ostali nemaju šansi protiv ove dvojice, ako se budu svi pravilno razvijali. Možda im se još Rublev priključi, ovi ostali teško.
Kyrgios i Zverev ubjedljivo najbolji do sad, i ovu dvojicu vidim kao nove lidere. Ovi ostali nemaju šansi protiv ove dvojice, ako se budu svi pravilno razvijali. Možda im se još Rublev priključi, ovi ostali teško.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze i 'mali' Coric jako puno on je jos najmaldji ovdje a vec je daleko dogurao on je po meni za godinu dvije top 10 igrac samo da ispravno neko radi sa njim, a sto se zvereva tice dovoljno je reci da je svabo uporan ko mazga
Znaci kyrgios, zverev, theim i coric novi mladi narastaj
Tijem je dosta stariji od njih. i nije ni pola tako talentovan. njegov maksimum je možda top10.ronaldo99 je napisao/la:Moze i 'mali' Coric jako puno on je jos najmaldji ovdje a vec je daleko dogurao on je po meni za godinu dvije top 10 igrac samo da ispravno neko radi sa njim, a sto se zvereva tice dovoljno je reci da je svabo uporan ko mazga![]()
nije ćorić najmlađi, to je zverev. on je 97 godište, a ćorić 96.
za mene nik i zverev su najbolji. borni fali snage i visine.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bravo Nick, tako to radi predvodnik nove generacije.
Ako bude dovoljno pametan, postat će novi broj jedan kroz par sezona.
Ako bude dovoljno pametan, postat će novi broj jedan kroz par sezona.
baš sam gledao dosta kyrgiosa ove sedmice, haman da nisam samo prvi meč.. i igrao je čitav turnir nevjerovatan tenis..i bolje od toga! jednostavno, svejedno ko je preko puta i svejedno kako taj drugi igra, jednostavno mu niko nije bio ni blizu da parira....samo se nadam da će i na RG uspjeti pokazati bar pola od ovoga što je pružio u marseju
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije najmlađi, mislim da je od njih Rublev najmlađi ili su Zverev i Rublev tu negdje. Teško Borna može išta, bez fha nema šta tražit a ovi su sad već bolji od njega, Kyrgios i Zverev, i još će napredovat. Naravno, svi će, ali teško da može fh do te mjere popravit da pogađa sve živo i bilježi winnere.ronaldo99 je napisao/la:Moze i 'mali' Coric jako puno on je jos najmaldji ovdje a vec je daleko dogurao on je po meni za godinu dvije top 10 igrac samo da ispravno neko radi sa njim, a sto se zvereva tice dovoljno je reci da je svabo uporan ko mazga![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.