FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
svetastrana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
cuj big Keme , naka tajnovitost...ahahahahah...vidjeces na kaju marta kakva ce biti tajnovitost mrtvi filozofe , polu pismeni
tacno @narodni heroj...neko ce izmiriti sve dugove dok ce neko pokusavati da sa 3-4 ili vise miliona dugova ravnopravno konkurise za licencu. Opet kazem , vidjeces kemo filozofe
tacno @narodni heroj...neko ce izmiriti sve dugove dok ce neko pokusavati da sa 3-4 ili vise miliona dugova ravnopravno konkurise za licencu. Opet kazem , vidjeces kemo filozofe
-
recepivedik
- Kontakt:
ti se inače mnogo i pitaš a i znaš!JoseeMourinho je napisao/la:Ja koliko znam krste je otišao čistih papira, al et ispast ce da je milion u pitanju
transfer/ugovori/finansije su velika nepoznanica svakome od nas, svakako osim dijela kada neka javno objavi svoje stanje, tako da popusti malo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo se vi tjesite da nije bio u planu za prvih 11 a citave pripreme odigrao kao prvotimac ocigledno pojma nemate sta vam se desava u klubu al sve ce vam se samo kazati u narednom periodu a pogotovo sto ste se prodali za siču sada ste drustvo jednog lica.Pantelija je napisao/la:tu cufru smo odbili prije 8 mejsecidzekooooTz je napisao/la:oj 140.000 eura za velkoskog a govorili o cifri 500.000 eura +![]()
![]()
![]()
nijes nista smjesno
sada mu ugovor istice za 4 mjejseca , nije u planu jesica bio u prvih 11 i nista cudno
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 23 feb 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Tan je izmišljeni lik, nemamo trening centar, imamo dugove, odlaze nam igrači za džaba, nismo mi golemi ko viBLU SKY je napisao/la:Samo se vi tjesite da nije bio u planu za prvih 11 a citave pripreme odigrao kao prvotimac ocigledno pojma nemate sta vam se desava u klubuPantelija je napisao/la:tu cufru smo odbili prije 8 mejsecidzekooooTz je napisao/la:oj 140.000 eura za velkoskog a govorili o cifri 500.000 eura +![]()
![]()
![]()
nijes nista smjesno
sada mu ugovor istice za 4 mjejseca , nije u planu jesica bio u prvih 11 i nista cudno
- VanCipelic
- Kontakt:
Otisao je dzaba, zapravo nije dzaba nego smo mu dali 50 000 za kafe da ima. Boze sacuvaj, ne vrijedi uopste raspravljati sa ovim mitomanima. Sta god napisu samo ignore, postavljaju pitanja na koja "navodno" znaju odgovor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahah ne bi ti navijao za male da si normalan, glupson ne mozes ti mene i citav svijet ubijediti da je bio prvotimac na pripremama kada on to nije bio, imas dokaze ali znam da ne vrijedi govoriti nekome ko se striktno drzi mitomanije i ignorise sve cinjenice. Sve je dobro dok nismo uzeli pare od Misketa pa da nas ucjenjuje ko pse i drzi pod ''svojim krovom'' dok je tako sve je ok u Sarajevu hvala Bogu.BLU SKY je napisao/la:Samo se vi tjesite da nije bio u planu za prvih 11 a citave pripreme odigrao kao prvotimac ocigledno pojma nemate sta vam se desava u klubu al sve ce vam se samo kazati u narednom periodu a pogotovo sto ste se prodali za siču sada ste drustvo jednog lica.Pantelija je napisao/la:tu cufru smo odbili prije 8 mejsecidzekooooTz je napisao/la:oj 140.000 eura za velkoskog a govorili o cifri 500.000 eura +![]()
![]()
![]()
nijes nista smjesno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tan je izmišljeni lik, nemamo trening centar, imamo dugove, odlaze nam igrači za džaba, nismo mi golemi ko vi
[/quote]
Niko nije rekao da je tan izmisljen lik ali raspitaj se malo sto ove god nema para za pojacanja i k.rcenja i zbog cega je tan poslao svog revizora
Niko nije rekao da je tan izmisljen lik ali raspitaj se malo sto ove god nema para za pojacanja i k.rcenja i zbog cega je tan poslao svog revizora
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Vi ste gori sto mu uopste dajete paznju i dozvolite da vas iznervira. Opalite ignor i nek qrcu svira. Uvijek ce biti tih sitnih jajara koje ce oci otvarati i glumiti da sve znaju k'o da su u najmanju ruku Tan, Selimovic ili Kusturica licno.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Vaš sastav za nedjelju? Očekujem tešku utakmicu ali i pobjedu . Jednostavno smo trenutno kvalitetniji .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sastav ce biti poznat na vrijeme,a sto se tice toga iznenadit ces se u nedjelju!Uzivaj do tekme do tad se pusti supljeFaustinoAsprilla je napisao/la:Vaš sastav za nedjelju? Očekujem tešku utakmicu ali i pobjedu . Jednostavno smo trenutno kvalitetniji .
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Šta je od onog što sam napiso šuplja ? da smo kvalitetniji ? mislim da svak vidi da ste u odnosu na prošlu sezonu dosta lošiji , a i lani ste na 'guzove' uzeli titulu.
mi imamo bolji tim nego lani , pobjeda je realna za ocekivat.
mi imamo bolji tim nego lani , pobjeda je realna za ocekivat.
JoseeMourinho je napisao/la:Sarajevo je mali grad, mahalski grad, i mnogi od vas su isto čuli al hajde očigledno to niko neće da napise
A ovaj novi pokemon pokušaj to drugačije formulisat, jbg jest raspada o se plata nema došli svi igraju radi ljubavi
Prica lik koji je banovan, pa registrovao novi nik, jako slican prethodnom..
Pa kad bude opet banovan, da ne kmeci kuci vec coek ima dva nika i ladno pise
Koja bolest grob te yeboo
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Zrinjski je apsolutni favorit i neka se tako i postavi, neka napadne slobodno,mi smo losi skroz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije zahvalno tako pricati o aktuelnom prvaku!Cekaj tekmu pa cemo pricati,shvatam kazes da si kvalitetniji,ali na odnosu price!Vidjet cemo brzo ce nedjelja!
Normalno da nije uredu,al jel uredu da Saraj'vo svojim sredstvima placa,a vecini klubova kanton,opstina,u RS-u sve ce im priznati,i opet nije uredu,i sta sad,to promijenit nemozemo,ja sam rekao za rezultat,jer smo mi i zeljo jedne prilike izborili europu,i zbog te licence nismo isli,jbg i to nije realno da ekipa koja se bori za opstanak ide u europu nicim izazvananarodniheroj je napisao/la:Moram na ovo replicirati, jer jednostavno griješiš.Nije lično protiv Slobode ili bilo koga drugog, ali nije uredu da tvoje Sarajevo izmiruje sve obaveze na vrijeme a neko drugi ne izmiruje.Navešću malu usporedbu, imaš firmu i radiš po svim zakonima, plaćaš sve što treba na vrijeme i jedva sastavljaš kraj s krajem. Imaš preko puta konkurentsku firmu koja se bavi istom djelatnošću i taj gazda ne plaća ništa, dužan i Bogu i narodu, ali vozi najbolji auto, putuje po svjetu i hadžija se.RedEvil je napisao/la:Ma glupo je da zbog licence ne idu u europu,ako je vec zasluze na terenu,ne zelim to nikom,borit nam se svima,niko nije siguran,tako ko god je zasluzi na terenu treba je i igrati![]()
Nije u redu, složit češ se ?
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Vase je pravo da se nadate pobjedi, naravno to je i sportski nacin razmisljanja.FaustinoAsprilla je napisao/la:Vaš sastav za nedjelju? Očekujem tešku utakmicu ali i pobjedu . Jednostavno smo trenutno kvalitetniji .
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]PipiDugaCarapa je napisao/la:@High sam protiv svih.
Nešto na ovom fonu.
DI - DI - DISIDENT
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ekstremisto !

Memara je napisao/la:Pogresna tema ali neka ovdje svako zna. Jedini razlog zasto su potpisali za komsije - zagarantovan poziv Mese.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... bih/185376
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kvazi plemici.
Kvazi zeljeznicari, lafo radnici.
Kvazi borci - ciji, koji?
Kvazi nacionalno oscjesceni...cisti
Kvazi fc.iznenadjenje.
Jedino smo mi Sarajevo. Ime koje sve samo po sebi kaze.
SARAJEVO!!!

Kvazi zeljeznicari, lafo radnici.
Kvazi borci - ciji, koji?
Kvazi nacionalno oscjesceni...cisti
Kvazi fc.iznenadjenje.
Jedino smo mi Sarajevo. Ime koje sve samo po sebi kaze.
SARAJEVO!!!
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laszlo, LondonBlues, N3R3D, nedimmmm1337 i 130 gostiju.