Ciji je ono direktor ili sta vec isao u zatvor mozda je i sad u zatvoru zbog utaje porezaKarlo je napisao/la:i normalano da navija za bajern koji brani cast fudbala i istine,za razliku od tamnih mafijaskih sila iz torina prevare od kluba.Frankie je napisao/la:Svaki normalan simpatizer ce da gleda Juve - Bayern, jer ova druga vecerasnja tekma nema potrebe ni da se igra
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Rekt hahaha
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ramsey16 je napisao/la:Ciji je ono direktor ili sta vec isao u zatvor mozda je i sad u zatvoru zbog utaje porezaKarlo je napisao/la:i normalano da navija za bajern koji brani cast fudbala i istine,za razliku od tamnih mafijaskih sila iz torina prevare od kluba.Frankie je napisao/la:Svaki normalan simpatizer ce da gleda Juve - Bayern, jer ova druga vecerasnja tekma nema potrebe ni da se igra
ja ,ja ,ja
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 23 feb 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Direktor Dnevnog Avaza, al izašo je neki dan bio doček ispred Avazove zgradeRamsey16 je napisao/la:Ciji je ono direktor ili sta vec isao u zatvor mozda je i sad u zatvoru zbog utaje porezaKarlo je napisao/la:i normalano da navija za bajern koji brani cast fudbala i istine,za razliku od tamnih mafijaskih sila iz torina prevare od kluba.Frankie je napisao/la:Svaki normalan simpatizer ce da gleda Juve - Bayern, jer ova druga vecerasnja tekma nema potrebe ni da se igra
Mogli bi domacini vcrs pozitivno da iznenade ali i da razocaraju, ocekivati neocekivano 
- hule_barca
- Kontakt:
Večeras Arsenal vs Barca 1:3, Juve vs Bayern 0:0 (hladnokrvno) 
Mes Que Un Club
ovo za prcelonu se mogu sloziti ,pa i za ovaj mec jubeta i bajerna ,ali mislim da ce biti golova ,remi sa golovimahule_barca je napisao/la:Večeras Arsenal vs Barca 1:3, Juve vs Bayern 0:0 (hladnokrvno)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Arsenal vs Barca 2:2
Juve vs Bayern 1:0
Juve vs Bayern 1:0
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
@paja trenutno

- BlueBosnian
- Kontakt:
Jes' ovaj @Karlo zanimljiv, nema šta..
Samo tako nastavi, možda se dječica nafuraju i izbodu noževima. Vrlo velik' trag ostavlja tvoje preseravanje
Što se tiče večerašnjih mečeva, gosti su blagi favoriti, ali ako iko može iznenaditi to je Arsenal.
Juve - Bajern
kladioničarski tip X, a i priželjkuju ga (forumaši) s obije strane, razlika je u tome što crveni žele zabit' gol.
Forza Juve!
Samo tako nastavi, možda se dječica nafuraju i izbodu noževima. Vrlo velik' trag ostavlja tvoje preseravanje
Što se tiče večerašnjih mečeva, gosti su blagi favoriti, ali ako iko može iznenaditi to je Arsenal.
Juve - Bajern
Forza Juve!
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Očekujem fer i korektnu utakmicu s obje strane i nadam se bez sudijskih greški.Svaki tim ima neke svoje mane i prednosti jedni i drugi imaju problema sa povredama vidjećemo ko je bolje uradio zadaću Allegri&Guardiola.Šteta što se ova dva tima sastaju ovako rano i jedan mora završiti takmičenje dok će se ekipe poput Citya ili Dinama provući u 1/4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ili neko tipa Wolfsburg.Saurman je napisao/la:Očekujem fer i korektnu utakmicu s obje strane i nadam se bez sudijskih greški.Svaki tim ima neke svoje mane i prednosti jedni i drugi imaju problema sa povredama vidjećemo ko je bolje uradio zadaću Allegri&Guardiola.Šteta što se ova dva tima sastaju ovako rano i jedan mora završiti takmičenje dok će se ekipe poput Citya ili Dinama provući u 1/4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Bayern Munich [4-2-3-1]: Neuer; Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat; Vidal, Thiago, Muller; Robben, Costa, Lewandowski.
Juventus [4-4-2]: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba; Dybala, Mandžukić.
Juventus [4-4-2]: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba; Dybala, Mandžukić.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 23 feb 2016, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Imali su nešto težu grupu morali su imati malo sreće u 1/8.Romagnoli13 je napisao/la:Ili neko tipa Wolfsburg.Saurman je napisao/la:Očekujem fer i korektnu utakmicu s obje strane i nadam se bez sudijskih greški.Svaki tim ima neke svoje mane i prednosti jedni i drugi imaju problema sa povredama vidjećemo ko je bolje uradio zadaću Allegri&Guardiola.Šteta što se ova dva tima sastaju ovako rano i jedan mora završiti takmičenje dok će se ekipe poput Citya ili Dinama provući u 1/4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Juventus - Bayern 0 : 5 i taman da prestanem pratit fudbal.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Odigrala se dvica na Barcu i dvica na Bayer. Ulog 20KM, moguci dobitak 80KM.
Lake pare.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Lake pare.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čech(GK)
Mertesacker(C)
Koscielny
Monreal
Bellerín
Özil
Ramsey
Coquelin
Giroud
Oxlade-Chamberlain
Alexis Sánchez
(GK) Ter Stegen
Piqué
Dani Alves
Mascherano
Jordi Alba
Rakitić
Busquets
Iniesta(C)
Suárez
Messi
Neymar
Mertesacker(C)
Koscielny
Monreal
Bellerín
Özil
Ramsey
Coquelin
Giroud
Oxlade-Chamberlain
Alexis Sánchez
(GK) Ter Stegen
Piqué
Dani Alves
Mascherano
Jordi Alba
Rakitić
Busquets
Iniesta(C)
Suárez
Messi
Neymar
- Romagnoli13
- Kontakt:
Težu grupu je imao City a ništa manje tešku nije imao ni Dinamo.Saurman je napisao/la:Imali su nešto težu grupu morali su imati malo sreće u 1/8.Romagnoli13 je napisao/la:Ili neko tipa Wolfsburg.Saurman je napisao/la:Očekujem fer i korektnu utakmicu s obje strane i nadam se bez sudijskih greški.Svaki tim ima neke svoje mane i prednosti jedni i drugi imaju problema sa povredama vidjećemo ko je bolje uradio zadaću Allegri&Guardiola.Šteta što se ova dva tima sastaju ovako rano i jedan mora završiti takmičenje dok će se ekipe poput Citya ili Dinama provući u 1/4.
holifild dobijas buraz 100%Evander je napisao/la:Odigrala se dvica na Barcu i dvica na Bayer. Ulog 20KM, moguci dobitak 80KM.
Lake pare.
Evander je napisao/la:Odigrala se dvica na Barcu i dvica na Bayer. Ulog 20KM, moguci dobitak 80KM.
Lake pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.