Idemo veceras dobiti Torinu te se primaci jos vise zeljenom mjestu. Normalno, Roma ce da kiksne sa Empoliem, Inter da izgubi od Juventusa a Fiorentina da remizira sa Napoliem
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Voli popit Abiati vidi mu se u ocima 
Idemo veceras dobiti Torinu te se primaci jos vise zeljenom mjestu. Normalno, Roma ce da kiksne sa Empoliem, Inter da izgubi od Juventusa a Fiorentina da remizira sa Napoliem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rek'o bi covjek da sam poslije desetak godina pracenja Milana i hiljade procitanih tekstova usvojio bar osnove talijanskog, al' jok...
doduse, skonto sam ovo il mister e la persona giusta
ovo je kolo izgleda idealno da se jednom pobjedom jos vise priblizimo vrhu, al' mi i dalje necemo mrdnuti sa sestog mjesta
doduse, skonto sam ovo il mister e la persona giusta
ovo je kolo izgleda idealno da se jednom pobjedom jos vise priblizimo vrhu, al' mi i dalje necemo mrdnuti sa sestog mjesta
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca.
Valjda Zapata večeras ne bude u onom svom pravom izdanju, pa da nas košta bodova.
Valjda Zapata večeras ne bude u onom svom pravom izdanju, pa da nas košta bodova.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jesmo nesto euforicni
forza milan
forza milan
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neko od ove dvojice nazad ce da briljira
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
Niti jedan tim nije odbranio Champions League._forzamilan_ je napisao/la: Jedini tim koji je uzeo 2x zaredom ligu prvaka ali ne priznaje se službeno jer se pod različitim imenom i u različitom formatu. Kakvi su to samo igrači bili to je čudo. Ne vjerujem da će iko ikad ponoviti takvu strašnu dominaciju. Žao mi je što nisam rođen ranije da sam mogao više pratiti tu zlatnu generaciju Milana. Fascinantno mi je kad čitam o njima. Negdje sam čitao kako je Sacchi znao staviti Maldinija i Baresija protiv puno više napadača i ovi im nikad nisu uspjeli zabiti gol na treningu. Za ove mlađe koji ne znaju a takvih ovdje na forumu nema Baresi je najbolji defanzivni igrač koji je ikad kročio nogom na teren.
Milan jeste osvojio klempavog 1989. i 1990., ali je to bio KEŠ iliti European Cup.
To je uradilo više klubova pored Milana - Real, Benfica, Inter, Ajax, Bayern, Liverpool i N.Forest, tako da to nije 1 vanvremensko postignuće kakvim si ga prikazao.
BTW, slažem se za taj Milan. Po mom mišljenju, to je najbolji tim klupskog fudbala u XX veku.
gigi
ovo dijete je stvarno ludo
niang
znam da sam ovo hiljadu puta rekao, al' u zivotu glupljeg igraca nisam vidio. ili da budem politicki korektan, neinteligentnijeg. 
niang
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Kako stojimo na terenu? Nisam u prilici da gledam prvo poluvrijeme nadam se da ću na drugo stići:)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa bolji ste. Trebali ste voditi do sada po svemu prikazanom, ali nije ni Toro bezopasan. Imaju brze kontre.
EDIT: Evo ga. Potpuno zasluženo. Da ste ranije zabili mogao se Toro i dokrajčiti.
EDIT: Evo ga. Potpuno zasluženo. Da ste ranije zabili mogao se Toro i dokrajčiti.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 27 feb 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lucaaaaaaaa.Ma.bolji smo, ovi ne mogu centar preci kako treba.Ali mrzim ovaj tip utakmice po ovakom terenu posebno, kad jedna frljoka zacas moze da zaluta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta je ovo od milanu,kako trcaju,trude se,zasluzeno 1-0 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Gol u najboljem mogucem trenutku, krunisali smo bolji igru golom zasluzeno, ocekujem u drugom jos bolju nasu igru i nasu sig pobjedu kojom cemo se sig pribliziti nekom od ovih gore bar se nadam 
Vadi Bertollacija hebo ga Rope daj malog Maurija il Locatellija
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Ide ovo na 2-0 rutninski na kraju
Honda i veceras sjajan, steta za precku, kakav bi to gol bio
Vadi Markizija, daj sta jeftinije a bolje
Honda i veceras sjajan, steta za precku, kakav bi to gol bio
Vadi Markizija, daj sta jeftinije a bolje
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da može bolje od ovoga to su pokazali u prethodnim utakmicama, nadam se da ce i u nastavku igrati ovaj pressing i tako onemoguciti Torinu da uradi nesto konkretnije.I opet kazem teren je klizav i treba se cuvati neke frljoke.
Ma realno nije ovo cemu, ni nasa igra ni generalno utakmica, al' eto bitno je da vodimo. Odlika velikih timova, da zabijes kada ne igras bas najbolje.
Sto je dobro jer smo napokon stasali u stabilnu ekipu, prije bi uvijek mi primali gol.
Sad ce makar biti lakse igrati mada nije ni Torino naivan, daleko je ovo od rijesene utakmice.
gospodin ANTONELI*
usao na mala vrata, a izaci ce na velika
skroz gotivan igrac i jedno od nasih najboljih pojacanja.
ovog glika svi prizivamo ovdje, a ne svidja mi se vala...
Sad ce makar biti lakse igrati mada nije ni Torino naivan, daleko je ovo od rijesene utakmice.
gospodin ANTONELI*
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 27 feb 2016, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro je zabili smo gol na vakat, jos jedan u nastavku i da se rijesi utakmica mirno.
Steta sto onaj slobodnjak Honde ne udje
Steta sto onaj slobodnjak Honde ne udje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Ma realno nije ovo cemu, ni nasa igra ni generalno utakmica, al' eto bitno je da vodimo. Odlika velikih timova, da zabijes kada ne igras bas najbolje.![]()
Sto je dobro jer smo napokon stasali u stabilnu ekipu, prije bi uvijek mi primali gol.
gospodin antoniniusao na mala vrata, a izaci ce na velika
skroz gotivan igrac i jedno od nasih najboljih pojacanja.
Kakav crni Antonini? Valjda Antonelli.
ma suti
ja izgleda tog antoninija nikad prezalit necu
ja izgleda tog antoninija nikad prezalit necu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Kao što neko napisa samo se bodovi na kraju racunaju,tako da idemo još jedan dati i provesti mirno kraju utakmicu:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.