Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
e ne vjerujem

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Buahhahahah malo ga vozapinoglavi je napisao/la:Bez zajebancije, da li sebe smatras mentalno uracunljivom osobom?amazon je napisao/la:
Ako uzmes u obzir da je najvise svirano Travniku 5, i Olimpicu, Celiku 3, znaci da vam sviraju sasvim dovoljno koliko i kad treba. Pa naravno da nece svaku utakmicu svirati penal, jarane skontaj se..
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- amazon
- Kontakt:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
A sad bez zaje.bancije koga zanima da pogleda statistiku nakon 17.KOLA.
http://r.eprezentacija. ba/37114-premijer-liga-bih-kroz-statistiku-nakon-17-odigranih-kola
http://r.eprezentacija. ba/37114-premijer-liga-bih-kroz-statistiku-nakon-17-odigranih-kola
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
De ba druze puko si
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakav je krab ovaj amazon
Ilegalno, sviju mi.
- FrantoBauzek
Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
Pitanja?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Da, samo šteta za vas što ima još 11 kola do kraja.FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
- FrantoBauzek
Nikakav problem.TheHornet je napisao/la:Da, samo šteta za vas što ima još 11 kola do kraja.FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
Na uzarenoj atmosferi Tusnja su padali objektivno puno bolji i jaci protivnici od nas, a kamoli timovi podjednake snage
Nemojte plakati, nije sramota u Tuzli izgubiti
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Uzarena atmosfera na Tušnju, ono jednom protiv Jedinstva.
Pravda za Slobodanku Tošić !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrantoBauzek
PipiDugaCarapa je napisao/la:Uzarena atmosfera na Tušnju, ono jednom protiv Jedinstva.
Lako je napuniti stadion kad si u vrhu i kad igras bitne i derbi utakmice.
Obrati paznju na posjecenost na Tusnju na bitnim i derbi utakmicama u narednom periodu
Nabrijanost stadiona, htijenje pobjede i mocna ekipa lomi svakog protivnika. Tusanj-Fukare-Sloboda dobitna kombinacija
Sta ce jedanaest blecaka Zeljinih? Propali u inostranstvu, pa se vratili u domacu ligu da bi ozivjeli karijeru. Formula za neuspjeh je ista, ako si neuspjesan vani neuspjesan si i kuci
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zato i trebate poslati Zebu i Ahmetovića u prijevremenu penziju, a nakon što Ivetića i Mehidića prodate za višemilionske cifre u Leicester i Everton, dovedite zvučna pojačanja kakva vi samo znate.. Za primjer uzmimo Lakičevića, Haurdića a zatim i Čolića, Đelmića i Stevanovića.
PS
Evo ubrzo igrate protiv direktnog konkurenta, baš da vidimo tu posjetu kojom se dičiš..
PS
Evo ubrzo igrate protiv direktnog konkurenta, baš da vidimo tu posjetu kojom se dičiš..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Protiv Radnika ce biti 3,3,5 milje ne vise.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zato i trebate poslati Zebu i Ahmetovića u prijevremenu penziju, a nakon što Ivetića i Mehidića prodate za višemilionske cifre u Leicester i Everton, dovedite zvučna pojačanja kakva vi samo znate.. Za primjer uzmimo Lakičevića, Haurdića a zatim i Čolića, Đelmića i Stevanovića.
PS
Sarajevo kup,Zeljo i Siroki bice preko 5000.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
AkoBogda u nedeljuPipiDugaCarapa je napisao/la:Zato i trebate poslati Zebu i Ahmetovića u prijevremenu penziju, a nakon što Ivetića i Mehidića prodate za višemilionske cifre u Leicester i Everton, dovedite zvučna pojačanja kakva vi samo znate.. Za primjer uzmimo Lakičevića, Haurdića a zatim i Čolića, Đelmića i Stevanovića.
PS
Ma dobit ce Sloboda Radnika,kuci igra,gdje nesmije kiksat,a i Radnik nije ekipa koja igra s ovim jacim nesto posebno,osim zelje,njima ne leze nikako,ove ostale mogu iznenaditi a to ne ocekujem sad na tusnju,mislim sigurna pobjeda Slobode

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- amazon
- Kontakt:
Ne lezi ni vama Celik,mogo bi vas klepitRedEvil je napisao/la:Ma dobit ce Sloboda Radnika,kuci igra,gdje nesmije kiksat,a i Radnik nije ekipa koja igra s ovim jacim nesto posebno,osim zelje,njima ne leze nikako,ove ostale mogu iznenaditi a to ne ocekujem sad na tusnju,mislim sigurna pobjeda Slobode![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj da pocinjemo o statistici..FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrantoBauzek
Napisao: "Obrati paznju na posjecenost na Tusnju na bitnim i derbi utakmicama u narednom periodu"PipiDugaCarapa je napisao/la:Zato i trebate poslati Zebu i Ahmetovića u prijevremenu penziju, a nakon što Ivetića i Mehidića prodate za višemilionske cifre u Leicester i Everton, dovedite zvučna pojačanja kakva vi samo znate.. Za primjer uzmimo Lakičevića, Haurdića a zatim i Čolića, Đelmića i Stevanovića.
PS
Nazalost, Radnik jos niko nije shvatio ozbiljnije i ta utakmica se nece shvatiti kao derbi u Tuzli. Najbitnija utakmica sezone na Tusnju ce biti najvjerovatnije ona protiv Sarajeva. Protiv Zelje ce takodjer biti navijaca dosta, jer nije sve u borbi za vrh, ali ta borba i dobri rezultati su bitni sastavni elementi da bi se napunio stadion.
Zeljo je taj koji se medijski eksponira, najavljuje "zeljino proljece" i ima izjave tipa "pisaj po sirotinji". I dalje su to talasike od igraca, kao sto sam naveo i umisljati sebi da je zeljo favorit u svakoj utakmici sa rastimanim orkestrom i dirigentom koji jos uci da vrti stapicem, je vise nego apsurdno.
Ako uspijete ostaviti igrace na okupu i uigrate se, za sljedecu sezonu mozda i budete jedan od glavnih favorita. Dotad samo lagano, da ne bi bilo trijeznjenje u punom buretu hladne vode
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- FrantoBauzek
MortemHz je napisao/la:Nemoj da pocinjemo o statistici..FrantoBauzek je napisao/la:Statistika kaze da je Sloboda prva, Zrinjski drugi, Radnik treci
Pitanja?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
E čuj ne leži imaju tri pozitivna rezultata u poslijeratnom periodu na Koševu.amazon je napisao/la:Ne lezi ni vama Celik,mogo bi vas klepitRedEvil je napisao/la:Ma dobit ce Sloboda Radnika,kuci igra,gdje nesmije kiksat,a i Radnik nije ekipa koja igra s ovim jacim nesto posebno,osim zelje,njima ne leze nikako,ove ostale mogu iznenaditi a to ne ocekujem sad na tusnju,mislim sigurna pobjeda Slobode![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.