Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

amazon
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amazon » 04 mar 2016, 23:03

Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 mar 2016, 23:11

amazon je napisao/la:Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.
Nemoj da kakis. Sve ip adrese u Sarajevu si iskoristio. Mor'o si si u Tarčin ici da ovaj profil napraviš :urnebes: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2016, 23:12

Cocaine je napisao/la:
amazon je napisao/la:Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.
Nemoj da kakis. Sve ip adrese u Sarajevu si iskoristio. Mor'o si si u Tarčin ici da ovaj profil napraviš :urnebes: :urnebes:
Sve je kako ti kazes. :wave: Dajte momku sansu, evo ja sam mu dao :bow: On u kamenu jos zivi pa misli da moras ici po mjestima da mijenjas IP adrese, nije tehnologija jos dosla kod njega, ali dobar je momak :bow:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 05 mar 2016, 09:13

nije losa emisija.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 mar 2016, 10:23

Mi stariji navijaci znamo za onaj stari Velez.Ja Sam bio na utakmici Zeljo-Velez 2-4 prejaka tekma igraci poput Bake tad igrali Baka Nas razvalio tad nije bili ni sjeverne tribune na Grbavici.E ti je Velez ovaj sad klima 20 godina.Halo vi u ovakvoj ligi miste nikad Evrope vidjeli.Stadion vam jest uzet Ali i Nas je bio izgorio pa smo se opet digli.Vi ste Sami sebi krivi jer van klub code nesposobni ljudi.Pa vi ste jedini klub u Hercegovini da nije Hrvatskog predznaka pa gdje su van navijaci.Pa Konjic ima vise Zeljinih navijaca nego vasih jel vas stid.Pitate li se zasto je to tako.E zato jer se kurcite da ste neko i nesto na osnovu uspjeha starog Veleza ovaj sad je u rangu Travnika.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 mar 2016, 10:35

Alipasino je napisao/la:Mi stariji navijaci znamo za onaj stari Velez.Ja Sam bio na utakmici Zeljo-Velez 2-4 prejaka tekma igraci poput Bake tad igrali Baka Nas razvalio tad nije bili ni sjeverne tribune na Grbavici.E ti je Velez ovaj sad klima 20 godina.Halo vi u ovakvoj ligi miste nikad Evrope vidjeli.Stadion vam jest uzet Ali i Nas je bio izgorio pa smo se opet digli.Vi ste Sami sebi krivi jer van klub code nesposobni ljudi.Pa vi ste jedini klub u Hercegovini da nije Hrvatskog predznaka pa gdje su van navijaci.Pa Konjic ima vise Zeljinih navijaca nego vasih jel vas stid.Pitate li se zasto je to tako.E zato jer se kurcite da ste neko i nesto na osnovu uspjeha starog Veleza ovaj sad je u rangu Travnika.
Seres previse o Velezu a pojma nemas. Odakle ti podaci da u Konjicu ima vise navijaca Zeljeznicara nego Veleza. Halo,dodji sebi. Da se spoje navijaci Sarajeva i Zeljeznicara u cijeloj Hercegovini nebi imali vise navijaca od Veleza.

Dat cu ti banalan primjer, 80-neke su u Sarajevo na Pofalice dosle 4 porodice iz Mostara (vjerovatno nekog sela,al nebitno). Danas protiv Zelje u Vrapcice idu dvojica sinova,otac i deda. Mene pitaju kako u KS nema da se kupi Sky Cola sa grbom Veleza. Ti sinovi su momci sad vec od 24 i 26 godina. Navijacima ili ti ga simpatizerima je potrebno samo malo organizacije onih monaka iz Veleza,poziva iz Mostara na utakmicu da bi se aktivirali. To je ono na cemu moraju ljudi iz kluba poraditi. Ogromnu bazu ima Velez, samo takve ljude treba aktivirati ma natjerati da dodju i vidio bi posjetu. Zivio.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 mar 2016, 10:42

[youtube][/youtube]
Jedna od jacih poslijeratnih utakmica u PL.
Ćiro bio ibretio se atmosferi, po pljusku ludilo u kopovima.
Kvalitet fudbala i golova :bow:
Nek se ponovi danas
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2016, 10:52

FaustinoAsprilla je napisao/la:

nije losa emisija.
Emisija za deset,sve je bolje od bht sporta! :lol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 05 mar 2016, 11:19

RuleHz je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Mi stariji navijaci znamo za onaj stari Velez.Ja Sam bio na utakmici Zeljo-Velez 2-4 prejaka tekma igraci poput Bake tad igrali Baka Nas razvalio tad nije bili ni sjeverne tribune na Grbavici.E ti je Velez ovaj sad klima 20 godina.Halo vi u ovakvoj ligi miste nikad Evrope vidjeli.Stadion vam jest uzet Ali i Nas je bio izgorio pa smo se opet digli.Vi ste Sami sebi krivi jer van klub code nesposobni ljudi.Pa vi ste jedini klub u Hercegovini da nije Hrvatskog predznaka pa gdje su van navijaci.Pa Konjic ima vise Zeljinih navijaca nego vasih jel vas stid.Pitate li se zasto je to tako.E zato jer se kurcite da ste neko i nesto na osnovu uspjeha starog Veleza ovaj sad je u rangu Travnika.
Seres previse o Velezu a pojma nemas. Odakle ti podaci da u Konjicu ima vise navijaca Zeljeznicara nego Veleza. Halo,dodji sebi. Da se spoje navijaci Sarajeva i Zeljeznicara u cijeloj Hercegovini nebi imali vise navijaca od Veleza.

Dat cu ti banalan primjer, 80-neke su u Sarajevo na Pofalice dosle 4 porodice iz Mostara (vjerovatno nekog sela,al nebitno). Danas protiv Zelje u Vrapcice idu dvojica sinova,otac i deda. Mene pitaju kako u KS nema da se kupi Sky Cola sa grbom Veleza. Ti sinovi su momci sad vec od 24 i 26 godina. Navijacima ili ti ga simpatizerima je potrebno samo malo organizacije onih monaka iz Veleza,poziva iz Mostara na utakmicu da bi se aktivirali. To je ono na cemu moraju ljudi iz kluba poraditi. Ogromnu bazu ima Velez, samo takve ljude treba aktivirati ma natjerati da dodju i vidio bi posjetu. Zivio.
Brat objasnio.

I ja znam u sred Sarajeva par momaka koji navijaju za Velez, jer su porjeklom iu Hercegovine.

Opasan potencijal ima Velez. Samo se RA i kasnije uprava trebaju organizovati i pokrenuti to sve. Malo organizacije, malo marketinga, mako sminkanja svega i svacega oko kluba...i puno rada. I eto ga.

Znam sada situaciju u klubu, al im zelim da se sto prije stabilizuju i da se vec slijedece sezone vrate organizovani i stabilni u PL.

Velez veliki klub. RA prava raja. :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 mar 2016, 11:27

Meni je izrazito lijepo vidjeti da je Velez posrnuo, koliko su samo namjestali tekme, a sada zbog duga od 350 milja € propadaju, ispadaju, Vitez ih satire. Sramota je da jedan klub ima problem zbog sice. To govori kakvi su prokleti ljudi oko Veleza. Ej, u problemima za 350 000€, i oni vole klub. Toliko se dnevno na duhanu okrene na jednoj trznici, prosjecnoj.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 11:40

Evo objasnili su ti ova dva momka a sad ja tebe pitam. Evo borite se za titule 20 godina a mi ni jednu. E haj sad ti postavi manijake iz Mostara a ja cu RA sa grbavice. Šta ti znas sandžački buhtlašu koji su naši kapaciteti i koliko nas ima. Idi mjesi tjesto usta ti se ponjake provokatorska. Ovo sto navijaci veleža proživljavaju a opet idu na tekme i ne propuštaju gostovanja u solidnim brojkama je rang nemoguceg jer bi se 90% grupa ugasilo. Ljubav koja ne poznaje granice i akobogda demantovat cemo te kad se malo stabilizujemo. Ono brato kao sto se desavalo prije nekoliko godina. Obezbjedis 20 autobusa i kas vidis da ne mogu svi zvat panika daj zovi autoprevoz bregavu mostar bus. Dokazano. Haj sad u pekaru šimsvr ti po tim isprženim rukama jekodermom iz mojih mošnja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 11:44

UltrasNotRed je napisao/la:Meni je izrazito lijepo vidjeti da je Velez posrnuo, koliko su samo namjestali tekme, a sada zbog duga od 350 milja € propadaju, ispadaju, Vitez ih satire. Sramota je da jedan klub ima problem zbog sice. To govori kakvi su prokleti ljudi oko Veleza. Ej, u problemima za 350 000€, i oni vole klub. Toliko se dnevno na duhanu okrene na jednoj trznici, prosjecnoj.
:urnebes: :urnebes: vidi ovog čobana i načina kako se računa profit u škutoriji. Koji brnjo :rol:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 mar 2016, 11:46

Cocaine je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Meni je izrazito lijepo vidjeti da je Velez posrnuo, koliko su samo namjestali tekme, a sada zbog duga od 350 milja € propadaju, ispadaju, Vitez ih satire. Sramota je da jedan klub ima problem zbog sice. To govori kakvi su prokleti ljudi oko Veleza. Ej, u problemima za 350 000€, i oni vole klub. Toliko se dnevno na duhanu okrene na jednoj trznici, prosjecnoj.
:urnebes: :urnebes: vidi ovog čobana i načina kako se računa profit u škutoriji. Koji brnjo :rol:
Opet dominiras, nestvaran. Sirof.
Vita est militia

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 11:56

UltrasNotRed je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Opet dominiras, nestvaran. Sirof.
Nije brato nego si otupio gledajuci (u za vas ovu svetu napravu) i svakodnevnim pokretima ruke gore dole slika :urnebes: :urnebes: :wave:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 mar 2016, 12:07

Cocaine

Malo ti je velezofski brainstorming glup i banalan. Nije da generaliziram, al'definitivno kod tebe sve izgleda, kako i treba.
Vita est militia

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2016, 12:15

Duhan drzi dobru cijenu no smilje je jace!!!
Jeb... nogomet Cocain imas li kakvih duluma da zasadimo??
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 mar 2016, 12:23

hskzmostar je napisao/la:Duhan drzi dobru cijenu no smilje je jace!!!
Imam avliju 10 sa 10 metara u cernici pa bujrum dođi sadi. Ne razumijem se u te vase ratarske izvore zarade :urnebes: :urnebes:
:wave:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 mar 2016, 12:42

Povraca mi se kada vidim koliki animozitet kod nekih vlada prema Veležu,simbolu Mostara,Hercegovine, BiH.
Ljudi protjerani sa svog stadiona fasistickim dekretima i sada na osnovu toga da ih neko podjebava,bolesno!
Jasno mi je da u tome uzivaju svinjevci,cekali su 3 generacije predaka da se opet formiraju,ali da pojedini navijaci Zelje mogu da se nasladuju tome,to mi je nenormalno.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 mar 2016, 12:48

Cocaine je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Duhan drzi dobru cijenu no smilje je jace!!!
Imam avliju 10 sa 10 metara u cernici pa bujrum dođi sadi. Ne razumijem se u te vase ratarske izvore zarade :urnebes: :urnebes:
:wave:
Znači da si došlo odnekle pod ručnom. Svaka iole starija Mostarska porodica ima u Mostaru i baštu i zemlje.Nemam ništa protiv došla osim kad prva generacija pošto su došli kažu da su pravi Mostarci. :nene: Bar još dvije generacije treba i naravno bašta u Mostaru.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.