So... jetzt liegt der Ball beim @BVB
1. FSV Mainz 05 @Mainz05en
Over to you, Thomas Tuchel #FCBM05
Kakvi su ovo giganti iz Mainza
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Spektakularno veče....Pale_Companion je napisao/la: Fantastična noć, puno golova, puno drame i odličnih utakmica, zbog ovog se voli i prati bundesliga![]()
![]()
![]()
Eh sada, koliko zapravo rastu? Oni daju određeni začin Bundesligi, uvijek su taktički dobri i često igraju moderan fudbal (presing i protupresing su odavno bili zastupljeni kod njih, ranije pod Tuchelom posebno, a kompaktnost i taktička disciplina im nikad nije bila strana), ali mene oni nerviraju što kada dođu do Evrope ni pedalj ne naprave. Onda nekako ispadne da ovaj klub ima ograničene domete, u određenim segmentima ne znaju napredovati. A da i mali mogu napraviti puno u Evropi vidjeli smo na primjeru Augsburga , a ranije i Hannovera. I onda tu Mainzu nekako najmanje vjerujem i ne želim ga iz tih razloga vidjeti visoko na tabeli...Pale_Companion je napisao/la: Mainz![]()
![]()
Nevjerovatno je koliko ovaj klub iz sezone u sezonu raste i kakvim kvalitetom raspolažu, prije svega trenerskim a ni ovaj igrački nije za bacit'
![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači i ti si amnestija
Nigdje veze, ako su za ono penal tražili nek odmah prestanu igrati lopte, čist faul na golmanu, sudija dobro postupio na kraju, ali ipak nisam mogao vjerovati zbog čega gužvu stvoriše, zar se ondje ima nešto mozgati.JFH9 je napisao/la:ona situacija kad su gosti trazili penal. Nisam sve vidio kad sam morao prebaciti na drugo poluvrijeme Chelsea-ja.
ledar je napisao/la: Hoffe ima kvalitetu i dobiva na samopouzdanju, protiv Fuggera ništa ne prepušta slučaju, opet očekivano, diže se iz utakmice u utakmicu, ima odličan raspored i mislim da nema sumnje da će izboriti opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.