Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Hum94
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Hum94 » 07 mar 2016, 21:21

Ma kada me vučeš za jezik moram ti odgovoriti. Premjestili su vas na jug zato što ste zadnji put osvajali sjever pa ste malo "keramike" prosuli po njemu. Nemoj kenjati znaš ti što si na jugu, isto tako znaš i što nisi na istoku. hehe isto tako znaš što niste tako na gradskom derbiju :stop:[/quote]
Haha 15 ljudi vam darmar napravilo na tribini gdje je vas 2000,jos nebi ni otisli da kornjace nisu reda uvodile...znaci eno vam cjela gornja tribina,prima 10000,napunite je niko vam nebrani ;)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 mar 2016, 21:24

Hum94 je napisao/la:Ma kada me vučeš za jezik moram ti odgovoriti. Premjestili su vas na jug zato što ste zadnji put osvajali sjever pa ste malo "keramike" prosuli po njemu. Nemoj kenjati znaš ti što si na jugu, isto tako znaš i što nisi na istoku. hehe isto tako znaš što niste tako na gradskom derbiju :stop:
Haha 15 ljudi vam darmar napravilo na tribini gdje je vas 2000,jos nebi ni otisli da kornjace nisu reda uvodile...znaci eno vam cjela gornja tribina,prima 10000,napunite je niko vam nebrani ;)[/quote]

Golovi se samo pamte ;)
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 mar 2016, 21:32

AnelZ je napisao/la:Cekaj, znaci navijaci Zrinjskog su dobili citavu poprecnu tribinu za sebe i onda imaju drskosti onako se ponasati prema redaru koji cisto zahtjeva da se postuje pravila domacina i saveza? Koja samo bezobraznost kada se uzme u obzir da im se izaslo u susret. Za mene definitivno za kaznu i od saveza i od nadleznih instituacija zbog nedolicnog ponasanja i napada. Znaju se valjda pravila i zahtjevi domacina i saveza koja se moraju postovati. I ovo ne govorim zato sto ja imam nesto protiv Zrinjskog jer bi isto rekao i za svoje navijace. Dok se ne budu striktno postovali pravilnici i zakoni, te upute ovlastenih osoba tesko moze biti velike ekspanzije domaceg fudbal (isto vazi i za drustvo i drzavu). Mislio sam da je ona slika sa onog gostujuceg coska pa sam se i zapitao odakle tamo oznacene stepenice i sjedalice jer znam da ih nema osim tokom evropskih utakmica.
Znaci prijatelju,vidim da si ovako normalan forumas,kisa je lijevala donja tri cetri reda mokra nemoze se sjedit kisnes,sjedi momak sa stakom i langetom na stepenicama,5 redara na tribini,jos 3 puta toliko policajaca,svima je to uredu dolazi napumpani rumeni balavac,gura cupa,kolega ga zovi sebi,da se kane provokacija,glumi siledziju,u 3 sekunde ostaje bez kape,leti sa tribine,i onda sa dna tribine poziva ajde ko ce jedan na jedan,upada specijalna,i njega odvodi na suprotnu tribinu.znaci neskolovani krkan,pravi gungulu i on ce red sprovodit,kraj njega ozbiljne kolege starije,govore raji kasnije ma habla,nije normalan...
A evi ti tribine gdje su domaci,zadatak ti je pronadji stepenice
http://www.jabuka.tv/wp-content/uploads ... jski_4.jpg

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 mar 2016, 21:43

Memara je napisao/la:Todorovic je trebao dobiti zuti zbog simulacije.
i ja se slazem.Ono je klasicno remplanje (rame u rame pa ko je jaci uzima loptu)U Engleskoj lizi (ali i u ostalim ligama)imas onakvih primjera koliko god hoces.Ono nije vidilo penala,sudija Peljto mora biti sankcionisan jer je ocito pogrijesio.Za onaj drugi slucaj u sesnestercu(povlacenje Pandje cini mi se),mislim iako je ocito bilo da je bilo potezanja da nije bio toliki intezitet a Pandja je olahko pao,plus sto je lopta isla golmanu u ruke(a ne bas Pandji na glavu) tako da je ipak dobro postupio sto nije sviro penal,ali prvi slucaj je vise nego ocito da ga nije bilo.Ali eto dese se greske.treba ih probati ispraviti.Ja licno ne volim recimo kad sudija nategne penal ni za moj tim i mislim kad je 50%-50% je li penal ili nije bolje ga je ne svirati jer ti nisi toliko siguran a dajes ogromnu prednost onome za koga sviras pogotovo ako se lomi rezultat ili ako je utakmica pred kraj.

Da bi popravili sudjenje moramo probati realno govoriti a ne samo zato sto je to moj klub biti za ili protiv iako se iz aviona vidi da je greska.Treba reci da nekad i sudije pogrese nenamjerno(ko radi taj i grijesi) ali nema veze ako je napravljena greska treba reci da je greska.Bas hocu da vidim sta ce onaj nas "strucnjak" na BH tV-u Bozo Elcic :crazy: (sudio u kozijim ligama okle njega medju strucnjacima) reci i kako ce on to "strucno" objasniti :problem:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 mar 2016, 21:54

Todorović u reprezentaciju, on je klasa za onog debeljucu iz Sa što ga ovi sportsporta guraju i kažu da je najbolji igrač kige bahahha i da vrijedi 2miliona hahahaha, pa ako on vrijedi 2, Todor vrijedi bar 4 ;)
HŠKZ!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 07 mar 2016, 21:54

Ne shvatam poentu ovakve rasprave.. Hajde da svi Borcu proučimo Fatihu, da se izljubimo sa njima pa da se razilazimo.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 07 mar 2016, 21:58

rodjak je napisao/la:
Memara je napisao/la:Todorovic je trebao dobiti zuti zbog simulacije.
i ja se slazem.Ono je klasicno remplanje (rame u rame pa ko je jaci uzima loptu)U Engleskoj lizi (ali i u ostalim ligama)imas onakvih primjera koliko god hoces.Ono nije vidilo penala,sudija Peljto mora biti sankcionisan jer je ocito pogrijesio.Za onaj drugi slucaj u sesnestercu(povlacenje Pandje cini mi se),mislim iako je ocito bilo da je bilo potezanja da nije bio toliki intezitet a Pandja je olahko pao,plus sto je lopta isla golmanu u ruke(a ne bas Pandji na glavu) tako da je ipak dobro postupio sto nije sviro penal,ali prvi slucaj je vise nego ocito da ga nije bilo.Ali eto dese se greske.treba ih probati ispraviti.Ja licno ne volim recimo kad sudija nategne penal ni za moj tim i mislim kad je 50%-50% je li penal ili nije bolje ga je ne svirati jer ti nisi toliko siguran a dajes ogromnu prednost onome za koga sviras pogotovo ako se lomi rezultat ili ako je utakmica pred kraj.

Da bi popravili sudjenje moramo probati realno govoriti a ne samo zato sto je to moj klub biti za ili protiv iako se iz aviona vidi da je greska.Treba reci da nekad i sudije pogrese nenamjerno(ko radi taj i grijesi) ali nema veze ako je napravljena greska treba reci da je greska.Bas hocu da vidim sta ce onaj nas "strucnjak" na BH tV-u Bozo Elcic :crazy: (sudio u kozijim ligama okle njega medju strucnjacima) reci i kako ce on to "strucno" objasniti :problem:
Penal nije bio ,ali o remplanju nema ni govora jer da bi bilo remplanje lakat od odbrambenog igrača mora biti uz bok ili blizu njega a u ovom slučaju lijeva ruka je bila blizu ramena napadača ali bez nekog većeg intenziteta povlačenja pa samo iz tog razloga je mala mogućnost penala,ali o remplanju nema ni govora radi položaja lijeve ruke odbrambenog igrača.To je abeceda nogometne igre. :stop:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 22:01

mara1905 je napisao/la:Todorović u reprezentaciju, on je klasa za onog debeljucu iz Sa što ga ovi sportsporta guraju i kažu da je najbolji igrač kige bahahha i da vrijedi 2miliona hahahaha, pa ako on vrijedi 2, Todor vrijedi bar 4 ;)
Vama svaki igrac Sarajeva postao debeljuca hahahahah, momak od jedva 70 kg debeljuca? :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 mar 2016, 22:05

MortemHz je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:Todorović u reprezentaciju, on je klasa za onog debeljucu iz Sa što ga ovi sportsporta guraju i kažu da je najbolji igrač kige bahahha i da vrijedi 2miliona hahahaha, pa ako on vrijedi 2, Todor vrijedi bar 4 ;)
Vama svaki igrac Sarajeva postao debeljuca hahahahah, momak od jedva 70 kg debeljuca? :shock:
Lik da Travniku gol i imo asist, pišu svi protali duljević u reprezentativnoj formi hahahahaah, Todor odigra vrhunski i protiv sarajeva i protiv širokog, jučer je igro za dvojicu.. naravno uvijek objektivni portali koji prate našu ligu to neće ni spomenuti ;)
HŠKZ!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 22:09

Druze Todorovic je bio otjeran iz Sarajeva. Drugo, ti si objektivan kada kazes za prebrzog momka i jednog od najspremnijih igraca lige da je debeljuca? to je isto kao da ja tebi kazem da ti nisi iz Mostara nego iz Pariza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 07 mar 2016, 22:10

PipiDugaCarapa je napisao/la:Ne shvatam poentu ovakve rasprave.. Hajde da svi Borcu proučimo Fatihu, da se izljubimo sa njima pa da se razilazimo.
[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 07 mar 2016, 22:16

ne znam kakav je duljević. znam da dižete svoje igrače u nebesa (evo samo cijene na tm pogledajte) . znam da je todorović u nevjerovatnoj formi i da reprezentaciji fali krilo .

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 mar 2016, 22:17

MortemHz je napisao/la:Druze Todorovic je bio otjeran iz Sarajeva. Drugo, ti si objektivan kada kazes za prebrzog momka i jednog od najspremnijih igraca lige da je debeljuca? to je isto kao da ja tebi kazem da ti nisi iz Mostara nego iz Pariza.
stavrno duljevic je dobar igrac ali gradza mu je uzasna i na tome mora proraditi ,nek uzme momak licnog trenera i dovede se u red jer ko medo izgleda za jednog fudbalera iako mu je bog dao talenat ,dug korak i brzinu cak pod tim kilama

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2016, 22:17

Todorovic je stari padavicar... Njegovo simuliranje je u rangu Ashleya Younga :D
Sjecam se pada u Bijeljini protiv Radnika :D za Oscara :D
On i Di Caprio :kafa:

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 mar 2016, 22:18

MortemHz je napisao/la:Druze Todorovic je bio otjeran iz Sarajeva. Drugo, ti si objektivan kada kazes za prebrzog momka i jednog od najspremnijih igraca lige da je debeljuca? to je isto kao da ja tebi kazem da ti nisi iz Mostara nego iz Pariza.
Neka ste ga otjerali svaka vam čast, otjerali ste i bilbiju, pa to ne znaci da vam je struka bila upravu..Todorović je trenutno najbolji igrač lige, pogledaj zadnja 2 kola pa vidi, kako je igro, koliko je trčo i trudio se.. lik bukvalno da sve na terenu.. al' čisto sumnjam da ce ga ikada pozvati u reprezentaciju
HŠKZ!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 mar 2016, 22:36

Niko nikoga nije otjerao,jeste vi normalni!Todorovicu je istekao ugovor,poslije blamaze i kukesija normalno je da neces dobiti ugovor!Za bilbiju je bilo objavljeno da ce produziti,nije produzio poletio u split brze iz splita dosao!Bilbijinih golova ce se sjecati pravi navijac fks atromitosa itd!Ne lupajte!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 07 mar 2016, 22:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:Niko nikoga nije otjerao,jeste vi normalni!Todorovicu je istekao ugovor,poslije blamaze i kukesija normalno je da neces dobiti ugovor!Za bilbiju je bilo objavljeno da ce produziti,nije produzio poletio u split brze iz splita dosao!Bilbijinih golova ce se sjecati pravi navijac fks atromitosa itd!Ne lupajte!
Kukesija ? Todorovic je u to doba kad je igrao bio najbolji igrac Sarajeva , otisao je proslu zimu , prvenstveno sto mu je istekao ugovor , a Sarajevo je tada imalo previse krila
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 mar 2016, 22:49

jel to neko ozbiljno poredi Duljevica, buduceg reprezentativca i igraca koji ode na ljeto u sigurno dosta jacu ligu od nase sa Todorovicem kojem je ovo vrhunac karijere ? - de ba uozbiljite se

@suki bio najbolji dva mjeseca u konkurenciji sa Melunovicem i Karicem(koji nije mogao hodati, koliko je nespreman bio), dok nije zaigrao Komazec, o ekipi koja je kasnije dosla Stojcev,Velkoski,Jajalo itd. ne treba ni trositi rijeci, ni blizu najboljeg igraca nije bio, vise je losih utakmica imao nego dobrih
Pyro is not a crime !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 mar 2016, 22:55

Nije to bas tako davno bilo

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 07 mar 2016, 22:57

THEC je napisao/la:jel to neko ozbiljno poredi Duljevica, buduceg reprezentativca i igraca koji ode na ljeto u sigurno dosta jacu ligu od nase sa Todorovicem kojem je ovo vrhunac karijere ? - de ba uozbiljite se

@suki bio najbolji dva mjeseca u konkurenciji sa Melunovicem i Karicem(koji nije mogao hodati, koliko je nespreman bio), dok nije zaigrao Komazec, o ekipi koja je kasnije dosla Stojcev,Velkoski,Jajalo itd. ne treba ni trositi rijeci, ni blizu najboljeg igraca nije bio, vise je losih utakmica imao nego dobrih
Pa naravno kad Todor ide ko na motoru, a duljevic bucko, da ode u neku malo jacu ligu prosuo bi se ko kilo sarafa.. igra u sa pa ga ovi vasi portali guraju u repku, samo cekam da za simketa pocnete govorit da je jedan od najbolji u ligi, uvijek objektivne sarajlije i njihovi portali
HŠKZ!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []