Manuel je napisao/la:Kakva tekma izmedju Cola Cola i Corintihiansa![]()
Zayebo si i klub i drzavu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Manuel je napisao/la:Kakva tekma izmedju Cola Cola i Corintihiansa![]()
Ma ja yebo mu ja mater.Mislim jedno pisem drugoBihac96 je napisao/la:Manuel je napisao/la:Kakva tekma izmedju Cola Cola i Corintihiansa![]()
![]()
Zayebo si i klub i drzavuCero Porteno-Corintihians
Al utakmicu bila odlicna
Kako mi je krivo sto Gansa nisu zaobisle povrede.Da jesu dominirao bi u Evropi.Bihac96 je napisao/la:Sao Paulo zestoko ostecen.Al sta ima radi Ganso
Bolanos je napisao/la:Braca molim vaa pogledajte gol koji je Melgar primio![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Nije, poprilicno je spor, mogao je igrati u klubovima tipa Fenerbahce kao Alex, ali za nesto vise tesko.Manuel je napisao/la:Kako mi je krivo sto Gansa nisu zaobisle povrede.Da jesu dominirao bi u Evropi.Bihac96 je napisao/la:Sao Paulo zestoko ostecen.Al sta ima radi Ganso
Imao je veci potencijal od Neymara.
Nista bolje nece proci ni trenutna zlatna djec Santosa.Chinaglia je napisao/la:Ganso je vjerovatno najprecjenjeniji brazilski igrac u posljednjoj deceniji![]()
ne znam kako su ga mediji u Brazilu dozivljavali, ali znam kako su u evropi, stalno su ga selili u neke velikane evropskog fudbala, a lik predje u Sao Paulo
Jesu oni kriminalni ovo prvenstvo a u argentini fkt ne znas ko je gori od goreg.Pratio sam defensu pa razbili su u pocetku sve,mislim da su i bocu dobili i sad izgube kuci od huracana.Sinoc rosario izgubi,river pregazenBolanos je napisao/la:Braca molim vaa pogledajte gol koji je Melgar primio![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=PjM7PDfN4T8[/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.