Nisam siguran da li sam WBA igrao 1:0 ili 1:1 i HSV 2:0 ili 2:1.legenda reala je napisao/la:Pa ko je tebi kriv što si glup
ljiljan kaže da je pogodio Marsej i Lazio,mali lebron kaže da je HSV pogodio, a ja sam pogodio Liverpoll
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A i ja sam Liverpoola tipovao 1-2... Nema veze, slijedece nedjelje ponovo...legenda reala je napisao/la:Pa ko je tebi kriv što si glup
ljiljan kaže da je pogodio Marsej i Lazio,mali lebron kaže da je HSV pogodio, a ja sam pogodio Liverpoll
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- legenda reala
- Kontakt:
tema se može vratiti ako si je samo obriso, ostane u bazi, ako si klikno opciju permanentno onda valjda ne, ipak čekamo admina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:tema se može vratiti ako si je samo obriso, ostane u bazi, ako si klikno opciju permanentno onda valjda ne, ipak čekamo admina
Evo doboi sam od admina pp.Na zalost tema se ne moze vratiti.Ide nova utakmica.Postavim u toku dana.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pogodi koji par, ne mogu nas uvijek ja izvlačitiGreivis je napisao/la:Pazi legendarnog. On kao upamtio sta je ko tipovao.
I nemoj nikad igrati na United u gostima
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ja sam nas vukao prosle godine dok se vas dvojica niste uhodali. Nema potrebe sada.anell je napisao/la:Pogodi koji par, ne mogu nas uvijek ja izvlačitiGreivis je napisao/la:Pazi legendarnog. On kao upamtio sta je ko tipovao.![]()
I nemoj nikad igrati na United u gostima
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pitanje za savez,moze li novi igrac Jointa kumkalesic tipovati od ovog kola,posto tamo na ponudi jos uvijek stoji nas prosli topnik Forster .
Ne moze tipovati jer je trenutno suspenzija za ovo kolo.Zodiac je napisao/la:Pitanje za savez,moze li novi igrac Jointa kumkalesic tipovati od ovog kola,posto tamo na ponudi jos uvijek stoji nas prosli topnik Forster .
Arsenal ne igra ovaj vikend, pa sam editovao post i odigrao bonus par koji inace preskacem
da ne bude peripetija kasnije.. ž
Support Velez, It's logical! ★
@brile

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bolognaaaaaaa nam u 90' donese preokret i pobjedu

Brienza bratSheyi je napisao/la:Bolognaaaaaaa nam u 90' donese preokret i pobjedu![]()
![]()
Skide dva gola Fk Bilderu
I sto trpite neznalicu @nerminovic-a, sad bi bili ubjedljivo prvo da vam on ne igra
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mrtva bologna

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Popravite rezultat na Primitivci-Formula.. 1-0 je
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Necemo.Rinuka je napisao/la:Popravite rezultat na Primitivci-Formula.. 1-0 je
arelinho je napisao/la:Necemo.Rinuka je napisao/la:Popravite rezultat na Primitivci-Formula.. 1-0 je
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Skide i našim glavnim konkurentima, Stocu iz HercegovineMokes je napisao/la:Brienza bratSheyi je napisao/la:Bolognaaaaaaa nam u 90' donese preokret i pobjedu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skide dva gola Fk Bilderu![]()
![]()
![]()
I sto trpite neznalicu @nerminovic-a, sad bi bili ubjedljivo prvo da vam on ne igra![]()
Nerminovic je glavni stub u odbrani
Mrtvi rayi i eibarGarfield je napisao/la:Mrtva bologna![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners