PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Stoljeće bez trofeja i ono našlo mudrovati, a još kažu velik im klub
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 14 mar 2016, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
slobodin najveci uspjeh sto imaju svoj podforum na ovom forumu
Znaci prekucao sam te.amazon je napisao/la:Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
hahahahhahahahahha kakvo zakucavanjeeeee hahhahahahahahhasolinas je napisao/la:Znaci prekucao sam te.amazon je napisao/la:Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti
solinas je napisao/la:Znaci prekucao sam te.amazon je napisao/la:Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- amazon
- Kontakt:
Vec sam ti napisao da sam te izdrko, babo azmir brise plocice.solinas je napisao/la:Znaci prekucao sam te.amazon je napisao/la:Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
U svakom slucaju je trofejniji od Slobode.. Kakve veze ima sto je Azmir milioner uopste? On jeste milioner i kao takav je donio odluku da od svih gova.na na svijetu, ulozi novac u kulu govana.wobly92 je napisao/la:Misliš dobio je "trofej" OD modnog mačkaPipiDugaCarapa je napisao/la:Edis dobio trofej modnog macka, i za tako kratko vrijeme uspio ono sto FK Sloboda nije za haman sto godina. Dakle, Edis je trofejniji od Slobode.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Mi barem imamo kule govanaPipiDugaCarapa je napisao/la:U svakom slucaju je trofejniji od Slobode.. Kakve veze ima sto je Azmir milioner uopste? On milioner i kao takav, od svih gova.na na svijetu, nasao da ulozi novac u kulu govana.wobly92 je napisao/la:Misliš dobio je "trofej" OD modnog mačkaPipiDugaCarapa je napisao/la:Edis dobio trofej modnog macka, i za tako kratko vrijeme uspio ono sto FK Sloboda nije za haman sto godina. Dakle, Edis je trofejniji od Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Amazon drka na plocice.
Sta reci.Koju posluku porati.
Sta reci.Koju posluku porati.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 14 mar 2016, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Nema ovo slabo ba, dok se ja i špijun ne pocnemo častit tu nema show.
Nego rahmet dusi velikoj legendi Ekremu Jevricu, koje je imao damu ko bi od zmaja od sipova.
Kad zapjeva u sred srbije, vukovi su preko drine davno presli sine, ako poginem oseveti me.
Nego rahmet dusi velikoj legendi Ekremu Jevricu, koje je imao damu ko bi od zmaja od sipova.
Kad zapjeva u sred srbije, vukovi su preko drine davno presli sine, ako poginem oseveti me.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 14 mar 2016, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tac daunsolinas je napisao/la:Znaci prekucao sam te.amazon je napisao/la:Prekuco si level idiota.solinas je napisao/la: Jos drkas. ..Ko pocisti plocice kasnije ti ili stara ti

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naše kule će simbolizirati osvojene trofeje, dok ste vi očigledno već sagradili ono što simbolizira sve što ste uspjeli osvojiti tokom vašeg, najblaze rečeno ponizavajućeg stoljeća.wobly92 je napisao/la:
Mi barem imamo kule govana
I on govori da je Edis majmunSRSlavinovici je napisao/la:Jesmo li dosli na zelenu granu ili nismo?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Haha ovaj misli da mu ga je metnuo jer je napisao da ga je prekucao u idiotluku haha koji vrag jos ovi likuju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Suti i uzivajHigh je napisao/la:Haha ovaj misli da mu ga je metnuo jer je napisao da ga je prekucao u idiotluku haha koji vrag jos ovi likuju
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Još uvijek se ibretim..High je napisao/la:Haha ovaj misli da mu ga je metnuo jer je napisao da ga je prekucao u idiotluku haha koji vrag jos ovi likuju
Davno ali su odmah poceli da me ismijavaju..pinoglavi je napisao/la:Kad je vama samirr rekao da se previse vjeruje Jesicu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.