22. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja

samirr
Kontakt:

Re: 22. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja

Post Postao/la samirr » 13 mar 2016, 23:39

Sarajevo - Slavija 1 Sarajevo trenutno i evropa upitna slavija ce se boriti za opstanak nadam se da ce dobiti Zrinju kuci...
Drina - Radnik 2 Drina ispala gostima treba za evropu.
Mladost DK - Velež 1 Mladost za opstanak, velez ispao.
Sloboda - Željezničar 1X Niko nece slaviti na Tušnju.
Travnik - Borac Banja Luka X Svi zadovoljni
Olimpic - Vitez 1 Olimpic se ne predaje.
Široki Brijeg - Čelik 1 Siroki za evropu.
Zrinjski - Rudar 1 Rudar ispao.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 14 mar 2016, 13:16

Sarajevo - Slavija X
Drina - Radnik 2
Mladost DK - Velež 1
Sloboda - Željezničar x2
Travnik - Borac Banja Luka 2
Olimpic - Vitez x
Široki Brijeg - Čelik 1
Zrinjski - Rudar 1

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 mar 2016, 17:39

Sarajevo - Slavija 1 (Na guzove , jedva)

Drina - Radnik 2 (Radnik jači, a jači-kači)

Mladost DK - Velež 1 (Ako ovo ne dobiju, ne zasluzuju da igraju u PL B i H)

Sloboda - Željezničar 1 ( Veliki derbi kola, kljucna utakmica za Slobodu, a Zeljo hvata prikljucak. Prednost Slobodi, ali realno sve je moguce)

Travnik - Borac Banja Luka 1 (Borac ne lezi Travniku, ali mislim da ce Borac biti umoran od kupa, pa zbog toga mislim da ce Travnik da iskoristi situaciju)

Olimpic - Vitez x (Iznenadjenje kola, nije Vitez toliko los)

Široki Brijeg - Čelik x (Nece ovdje Siroki lako do bodova, trebace dosta srece i da m..uda dobro oznoji :D )

Zrinjski - Rudar 1 (Jaci Zrinjski puno, sigurica kola)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 mar 2016, 17:43

Sarajevo - Slavija 1
Drina - Radnik x
Mladost DK - Velež 1
Sloboda - Željezničar x2
Travnik - Borac Banja Luka 2
Olimpic - Vitez 1
Široki Brijeg - Čelik 1
Zrinjski - Rudar 1
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 14 mar 2016, 17:54

Sarajevo-Slavija 1
Drina-Radnik 1
Mladost DK-Velez X
Sloboda-Zeljeznicar 2
Travnik-Borac X
Olimpic-Vitez 1
Siroki-Celik 1
Zrinjski-Rudar 1
1921 !
05.06.1998

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 15 mar 2016, 21:32

Sarajevo - Slavija 2 - Slavija osigurava opstanak, Sarajevo je u raspadu sljedi borba za europu.

Drina - Radnik 2 - Radnik sve blizi europu, Drina je vec ispala.

Mladost DK - Velež 1 - Velez je ispao, Mladost osigurava opstanak.

Sloboda - Željezničar 2 - Prvi poraz Slobode sad su malo u euforiji - mogli bi da pregore, Zeljo ce da im prekine niz, Zeljo u borbi na dva fronta kao i Sloboda.

Travnik - Borac Banja Luka 2 Borac trazi bodove spasa, Travnik ide u nizi rang.

Olimpic - Vitez 1 Olimpik se cupa da ne ispadne, Vitez borbena ekipa ali jos nisu sigurni.

Široki Brijeg - Čelik 1 Sirki se vraca u vrh, Celik siguran na sredini ali se nece lako predat nikome.

Zrinjski - Rudar 1 Zrinski mora nadoknaditi bodove iz Zenice ako zele da nastave borbu za titulu. Rudar ide u nizi rang.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 15 mar 2016, 23:55

Sarajevo - Slavija - 1, domaćin je veliki favorit, ali loše partije u zadnje vrijeme možda i odnesu bodove Sarajevu, 2:1
Drina - Radnik - 2, Drina ispala, Radnik u borbi za Europu, očekujem minimalnu pobjedu gostiju, 0:1
Mladost DK - Velež - 1, jako važni bodovi za Mladost kojoj sve više prijeti zona ispadanja, pobjeda ne smije doći u pitanje, 2:0
Sloboda - Željezničar - X, derbi kola, u pitanju su i vjerojatno najraspoloženije ekipe trenutno, očekujem dobru utakmicu i nadam se dobrom otporu Želje i bar 1 bodu, 1:1
Travnik - Borac Banja Luka - 2, Travnik u katastrofalnoj formi već odavno, Borac je teoretski još u igri za opstanak, ali će teško do toga doći, očekujem pobjedu kvalitetnije ekipe, 0:2
Olimpic - Vitez - X, teška utakmica za prognozirati, ali kako god završi imat ćemo bolji uvid o timovima koji će i dogodine igrati u istom rangu takmičenja; Olimpik je možda blagi favorit ali vjerujem da Vitez može doći barem do boda, 1:1
Široki Brijeg - Čelik - 1, Čelik više nego solidna ekipa, da se igra u Zenici nisam siguran da bi ovako tipovao, ali Široki je na Pecari uvijek favorit, 2:1
Zrinjski - Rudar - 1, nešto laganija utakmica nakon 3 jako teška meča i prilika za pobjedu i za držanje priključka Slobodi, 3:0

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 mar 2016, 18:25

Sarajevo - Slavija 1
Drina - Radnik 2
Mladost DK - Velež 1
Sloboda - Željezničar 1
Travnik - Borac Banja Luka 1
Olimpic - Vitez X
Široki Brijeg - Čelik 1
Zrinjski - Rudar 1
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 mar 2016, 21:16

Sarajevo -Slavija 1x
Drina-Radnik 2
MDK- Velež 1
Sloboda -Željo 2
Travnik - Borac 2
Olmpik-Vitez 1
Široki -Čelik 1
Zrinski-Rudar 1

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 17 mar 2016, 23:21

Sarajevo - Slavija 1 ------------ Jednostavno moraju
Drina - Radnik X ---------------- Ovo bi mogla biti jedina utakmica do kraja prvenstva koja ce se igrati bez nekih mucki, vjerujem da Drina moze uzeti bod
Mladost DK - Velež 1 ---------- Kao sto neko rece, ako ovo ne dobiju ne zasluzuju da ostanu u ligi
Sloboda - Željezničar 1X ------ Istinski derbi, dvije trenutno najbolje ekipe (uz Zrinjski), nadam se da nece kompenzirati KUP za ovu utakmicu
Travnik - Borac Banja Luka 2 - Borac lovi posljednji voz za opstanak, ako kiksaju sada ostaje im samo matematika
Olimpic - Vitez X --------------- Iskreno se nadam nerjesenom ali ni pobijeda Olimpica nebi bila losa
Široki Brijeg - Čelik 1X -------- Iako je Široki kvalitetniji, nebi me iznenadio X ili cak i pobjeda gostiju
Zrinjski - Rudar 1 -------------- Sta reci?

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2016, 02:29

Sarajevo - Slavija 1
Drina - Radnik 2
Mladost DK - Velež 1
Sloboda - Željezničar 1
Travnik - Borac Banja Luka 1x2
Olimpic - Vitez 1
Široki Brijeg - Čelik x
Zrinjski - Rudar 1

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 mar 2016, 10:20

Sarajevo - Slavija 1 Mislim da će doći do šoka, a i neće lako Sarajevo dva puta u 7 dana kući kiksati.
Drina - Radnik 2 Drina već ispala Radnik možda i Evrope zakači
Mladost DK - Velež 1 Mladost se bori za opstanak Velež bez ambicija
Sloboda - Željezničar 1 s Tušnja je samo bod odnesen i to se nastavlja
Travnik - Borac Banja Luka iskreno nemam pojma može biti svega
Olimpic - Vitez x2 Olimpic mi smrdi
Široki Brijeg - Čelik 1x Mislim da likČe nema šanse protiv kamenjaša, al neka bomba Djidica bi ih mogla u egal dovest, nadajmo se da hoće :mrgreen:
Zrinjski - Rudar 1 Kec ko kuća
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 mar 2016, 12:12

Sarajevo - Slavija 1 - bit ce tesko, Slavija je dobra ekipa, ali mislim da ce ovo Sarajevo dobiti nekako
Drina - Radnik 2 - Drina je bolja ove polusezone nego prosle, tvrda igra Radnika dovoljna za 0-1
Mladost DK - Velež 1 - Mladost mora ovo dobiti ako planiraju igrati ligu12, Velezove juniore vec stize umor
Sloboda - Željezničar 1 - derbi kola, moze svasta biti, ali uz prepun Tusanj i nabrijane igrace uzimamo 3 boda
Travnik - Borac Banja Luka x - u grcu ce igrati i jedni i drugi, mislim da svejedno obje ekipe ispadaju
Olimpic - Vitez x - Vitezu i bod odgovara, jaka su ekipa, Olimpic dosta ozbiljniji ovu polusezonu ali tesko ce do bodova protiv male barce :lol:
Široki Brijeg - Čelik x - Celik je predobra ekipa, opstanak je gotovo sigurna stvar, rastereceni dolaze na Pecaru i mogu napraviti probleme Sirokom
Zrinjski - Rudar x - kad je moglo Sarajevo, moze i Rudar
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 mar 2016, 12:45

Ispravka:

Sloboda Tuzla- Zeljeznicar 2 Zeljo dosta jaca ekipa, tacnije najjaca na svijetu, ima da nas pregaze, 0-3 rezultat... Dzabe sto je Sloboda prva, sto ima samo 2 poraza, samo jedan nerijesen rezultat na Tusnju, sto su pregazili Sarajevo, Zeljo je Zeljo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2016, 12:47

Kup je sasvim drugo takmicenje. Vi ste porazeni od Sarajeva jer pricamo o ligi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 mar 2016, 12:50

MortemHz je napisao/la:Kup je sasvim drugo takmicenje. Vi ste porazeni od Sarajeva jer pricamo o ligi.
Mramore sto pises u drugom licu za nasu Slobodu? Jesi se sada otkrio...
Nad tobom sunce najljepše sja

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 18 mar 2016, 13:04

Fakat ovi smorise. Niko ne smije ni prognozirati rezultat protiv Slobode, odmah se nesto pale i nadju uvrijedjeni. Ja kazem svaka cast Slobodi za cijelu ovu sezonu, za proslu polusezonu, imaju dobru ekipu, znaju sta hoce, Husref je to dobro poslozio. Ekipa za postovanje, kao i njihovi rezultati. Zeljo ima pet pobjeda iz pet utakmica, slicno kao i Sloboda, Zeljo ima bolje pojedince, Sloboda dosta uigranija, obje ekipe u velikom naletu, dobra atmosfera u oba tabora. Svako ima pravo da se nada i da ocekuje pobjedu svoje ekipe. Za razliku od komsija, mi necemo nikoga vrijedjati, niti omalovazavati, postovanje svakome, ali Zeljo je najtrofejniji klub u drzavi i kao takav uvijek ide na tri boda, nije bitno ko je s druge strane. Ako Sloboda pobjedi ja cu prvi cestitati i ostati medju onima koji zele da Sloboda uzme titulu, ako mi vec ne mozemo. Poznajem mnogo Tuzlaka i zbog njih to zelim, a ovi koji ovako skriveni iza nekih nikova vrijedjaju to ne mogu promjeniti.

Sarajevo-Slavija- ocekujem pobjedu domacina, pozitivni sok nakon smjene Jesica koji je dosta poljuljao ekipu i pogubio konce.

Drina-Radnik-pobjeda Radnika i nastavak odlicne sezone. Vidjecemo koliko mogu izdrzati i da li ce imati dovoljno svjezine da se nose na dva fornta.

Mladost-Velez-pobjeda domacina, Mladost poprilicno dobra ekipa, Velez u velikom padu, vec su se pomirili sa svojom sudbinom, mada ocekujem da Rodjeni nekog dobro namuce i mozda otikinu velike bodove, ima tu nekih jako talentovanih mladica.

Sloboda-Zeljeznicar- sve je moguce, ja ocekujem pobjedu Zelje, mislim da imamo kvalitet da zaustavimo Slobodu.

Travnik-Borac- ocekujem remi ili pobjedu domacina, mada ce tu biti svega, mislim da ce onaj koji izgubi ovdje i definitivno biti putnik u nizi rang.

Olimpic-Vitez- pobjeda domacina, cak su i protiv Radnika bili jako blizu pobjede, Brkovic fulio dva zicera. Dolaskom Odovica igraju bolje i znaju sta hoce, ocekujem da ce se Olimpic spasiti, mozda bas na racun Viteza ili cak Mladosti.

Siroki-Celik- gosti jako opasni i pozitivno su me iznenadili, a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Zrinjskog. Siroki ponajbolja ekipa u ligi, ali uvijek im fali nesto i moguce je da ce bas protiv Celika odigrati losiju utakmicu. Mozda podjela bodova.

Zrinjski-Rudar- gosti na krilima velikog boda protiv Sarajeva idu u Mostar, ali mislim da je domacin mnogo kvalitetniji i iskusniji da bi dozvolio neki kiks. Pobjeda Zrinjskog.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 mar 2016, 13:07

Sarajevo - Slavija 1 - Da je Jesic tu ne znam sta bih stavio, ovako Hurtic uzima 3 boda.
Drina - Radnik 2 - Radnik nastavlja borbu za evropu.
Mladost DK - Velež 1 - Mladost nastavlja borbu da ostane u ligi.
Sloboda - Željezničar X2 - Zeljeznicar u naletu i definitivno su kvalitetniji, Slobodina prednost je Husref i sudije.
Travnik - Borac Banja Luka X- Oba daju go. :D
Olimpic - Vitez 1 - Olimpić jaci 50% nego sto je bio prije par kola, Odovic ce ih mozda spasiti.
Široki Brijeg - Čelik 1 - Rutinski.
Zrinjski - Rudar 1 - Najsigurniji par kola.
1946

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 18 mar 2016, 13:08

Sarajevo - Slavija 1
Drina - Radnik 2
Mladost DK - Velež 1
Sloboda - Željezničar 1
Travnik - Borac Banja Luka x
Olimpic - Vitez x
Široki Brijeg - Čelik 1
Zrinjski - Rudar 1
:bih:
Mustafa Hukić
1951-1999

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 mar 2016, 13:32

Sarajevo-Slavija X2 uzdrmani pitari.Ako se Slavija ohrabri i krene naprijed,moze biti cirkusa.
Drina-Radnik X tvrda utakmica.
Mladost-Velez 1 u hendikepu.
Travnik-Borac 1 hvala,dovidjenja,prijatno
Olimpic-Vitez 1
Siroki-Celik X2 vise navijacki Ali eto.
Zrinjski-Rudar 1 Rudar ispao Zrinjski jaci 5 puta
Sloboda-Zeljo 2 iskloface nas Zeljo ko Zuhdija tepih.ovo je unaprijed upisan poraz za nas.dva i vise razlike.Naravno nakon ove utakNice obavezno slijedi pad Slobode i evropa je upitna.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: pitar9876 i 15 gostiju.