Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
E moj Hatuna, tebe za selektora treba hahah
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- AndreWilliams
- Kontakt:
Pustite covjeka da radi svoj posao. Bico cijelu sezonu kuburi sa formom i tek se ustalio u prvu postavu. Vjerovatno je u internom dogovoru sa Mesom da je korisnije da ostane u klubu i ucvrsti se u prvih 11. Krunic kad bude igrao u svom klubu, klub ce mu imati reprezentativca. Prema tome, Mesa mu cini uslugu. Ostalo je sve u dure. Cimi povrijedjen, Hodzic i Baljic su u fokusu. Drago mi je da su Prcic i Anicic dobili pozive, posto ih vidim u boljim klubovima od slijedece sezone.
Mesa neznalice
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
emir79 je napisao/la:Nije Bico klasa, klasa je Graovac.
Klasa je naravno onaj ko vise plati poziv!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ako Bog da da ovaj covjek preuzme reprezentaciju.Chinaglia je napisao/la:Mesa neznalice
[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Taj covjek je doktor trenerskog zanata za curkinu vuglu.
Coronados de gloria vivamos,
Da je tako, vodio bi nekog izvan ove nase lige, ali eto svakom svoje.Effenberg je napisao/la:Taj covjek je doktor trenerskog zanata za curkinu vuglu.
Pustite Bazdarevica da radi, dobio je ugovor i treba ga pustiti da se spremi za pocetak kvala, nek isprobava zove koga hoce, dosta toga je pratio eto ima 6,7 mjeseci pa nek sklopi ekipu.
Samo ako je misli graditi oko Spahica odmah je osudjen na propast.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Aferim.AndreWilliams je napisao/la:Pustite covjeka da radi svoj posao. Bico cijelu sezonu kuburi sa formom i tek se ustalio u prvu postavu. Vjerovatno je u internom dogovoru sa Mesom da je korisnije da ostane u klubu i ucvrsti se u prvih 11. Krunic kad bude igrao u svom klubu, klub ce mu imati reprezentativca. Prema tome, Mesa mu cini uslugu. Ostalo je sve u dure. Cimi povrijedjen, Hodzic i Baljic su u fokusu. Drago mi je da su Prcic i Anicic dobili pozive, posto ih vidim u boljim klubovima od slijedece sezone.
Samo je malo kontradiktorno jer je pozvao Šunjića koji je ispao iz postave u Stuttgartu, al hajde, valjda Meša zna.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sve to sto si napisao za Husrefa, moze se prenijeti i na Bazdarevicabhsport je napisao/la:Da je tako, vodio bi nekog izvan ove nase lige, ali eto svakom svoje.
Pustite Bazdarevica da radi, dobio je ugovor i treba ga pustiti da se spremi za pocetak kvala, nek isprobava zove koga hoce, dosta toga je pratio eto ima 6,7 mjeseci pa nek sklopi ekipu.
njegov CV uopste nije impresivan, daleko od toga, ali eto, kod nas mjesto selektora dobivaju legende
Koji to naš trener, osim Vahe, ima bogat CV?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vaha nije nas, on je Jugosloven.Rokoko87 je napisao/la:Koji to naš trener, osim Vahe, ima bogat CV?
Čovjek je radio u Francuskoj. Treba uzeti to u obzir.Chinaglia je napisao/la:sve to sto si napisao za Husrefa, moze se prenijeti i na Bazdarevicabhsport je napisao/la:Da je tako, vodio bi nekog izvan ove nase lige, ali eto svakom svoje.
njegov CV uopste nije impresivan, daleko od toga, ali eto, kod nas mjesto selektora dobivaju legende
I ja sam bio za Važi ili Bajevica ali pustimo Mehmeda da radi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Čovjek ima državljanstvo BiH i to je dovoljno da ga ja smatram našim.
Ali, i sa njim i bez njega, želim da dobijem odgovor koji to ima bogatiji CV od Meše?
Ali, i sa njim i bez njega, želim da dobijem odgovor koji to ima bogatiji CV od Meše?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi ne mozemo dobiti boljeg trenera od Mese. Je li bio raspisan konkurs za selektora? Jeste.
Vaha nas je odbio, Bajevic nas je odbio, Magath je takodjer isto digao ruke od toga. U uzem izboru smo imali Rajevca, Sliskovica, i Okuku. Ko ce znati da li bi sa Rajevcem imali vise uspjeha, ali to je to sto se tice trenerskih imena kod nas. Nazalost, nemamo bolje od Mese.
@Rokoko87
Naravno da nemamo nijednog boljeg od Mese a da je trenutno dostupan. Zato je i s pravom ostao selektor Bazdarevic
Ukoliko jednog dana Petkovic bude slobodan, volio bih da nas on trenira.
Vaha nas je odbio, Bajevic nas je odbio, Magath je takodjer isto digao ruke od toga. U uzem izboru smo imali Rajevca, Sliskovica, i Okuku. Ko ce znati da li bi sa Rajevcem imali vise uspjeha, ali to je to sto se tice trenerskih imena kod nas. Nazalost, nemamo bolje od Mese.
@Rokoko87
Naravno da nemamo nijednog boljeg od Mese a da je trenutno dostupan. Zato je i s pravom ostao selektor Bazdarevic
Znam da trolaš, ali upravo gore što si naveo da su nas i Vaha i Bajević odbili, a ostali bili katastrofa, ne vidim koga bismo boljeg mogli dovesti na mjesto selektora od Meše?
Preuzeo je reprezentaciju baš u kriznim momentima i koliko toliko je uspio spasiti, da se kojim slučajem plasirao na EP, sad bismo čitali članke kako ga traže klubovi iz vrha liga 5.
Moramo nekad biti realniji.
Preuzeo je reprezentaciju baš u kriznim momentima i koliko toliko je uspio spasiti, da se kojim slučajem plasirao na EP, sad bismo čitali članke kako ga traže klubovi iz vrha liga 5.
Moramo nekad biti realniji.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
covjek je pola zivotnog vijeka proveo u Francuskoj, tamo i zivi, pa zato i radi citavu karijeru u Francuskoj, a to ti je ujedno i odgovor zasto Musemic citavu karijeru radi u Bosni i Hercegovinibhsport je napisao/la:Čovjek je radio u Francuskoj. Treba uzeti to u obzir.
da bi trener sa ovih prostora nasao angazman vani, mora biti bas dobar strucnjak, a i sami vidimo da takvih nema, prema tome, nisam bas siguran da bi Mesa dosao do lige petice, da je ovdje trenirao
ponenta moje price je da Mesa nije napravio nikakve zapazene rezultate u Francuskoj, doduse, ako je uvodjenje ekipe iz druge lige u prvu, ili spasavanje ekipe ispadanja zapazen uspjeh, onda jeste
realno, niko od ovih sto su aplicirali za posao nije neki strucnjak, izuzev Vahe, sve je to u deset deka, ali iako je Mesi CV kurcevaca kao i kod ostalih kandidata (nesto bolji, ali opet kurcevaca), nema veze, on je nasa legenda i daj ga za selektora!
Joj koja smo mi gofna od naroda, fuj!
Da je napravio isti spisak kao protiv Iraca srali bi kako ništa ne mijenja, sad je izmjenio spisak pa mu seru kako previše mijenja. Niko se nije rodio ko je nama ugodio, zapamtite to!
Da je napravio isti spisak kao protiv Iraca srali bi kako ništa ne mijenja, sad je izmjenio spisak pa mu seru kako previše mijenja. Niko se nije rodio ko je nama ugodio, zapamtite to!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Spisak je dobar, oni standardni nasi su tu koji su spremni. I tu je dosta i novih a i mladih koji se trebaju probati.
Jedino zamjeram sto nema Bicakcica, koji se morao naci ispred Cocalica. Cocalica smo probali, vidjeli da je igrac samo za male utakmice i moze igrat protiv andore, luksemburga i njima slicnih. Bicakcic po meni nikad nije dobio pravu priliku, da uveze par utakmica a ovo je bila idealna prilika.
No dobro, ;Meša zna najbolje, on je više od pola godine ovaj spisak pravio i sigurno da zna sta i kako
Jedino zamjeram sto nema Bicakcica, koji se morao naci ispred Cocalica. Cocalica smo probali, vidjeli da je igrac samo za male utakmice i moze igrat protiv andore, luksemburga i njima slicnih. Bicakcic po meni nikad nije dobio pravu priliku, da uveze par utakmica a ovo je bila idealna prilika.
No dobro, ;Meša zna najbolje, on je više od pola godine ovaj spisak pravio i sigurno da zna sta i kako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bicakcic je imao problema sa formom, ali i pored toga je trebao biti na spisku, ali Mesa zna valjda šta radi.
Reći da Bicakcic nije dobio pravu priliku a momak igrao na SP..
Reći da Bicakcic nije dobio pravu priliku a momak igrao na SP..
Ja sam za da nakon sto Mesa odradi svoj mandat priliku dobiju ili Husref ili Amar. Mislim da su se oni borili sa vecom bagrom kroz trenersku karijeru i da bi im ti bilo od velike pomoci na selektorskom mjestu.bhsport je napisao/la:Čovjek je radio u Francuskoj. Treba uzeti to u obzir.Chinaglia je napisao/la:sve to sto si napisao za Husrefa, moze se prenijeti i na Bazdarevicabhsport je napisao/la:Da je tako, vodio bi nekog izvan ove nase lige, ali eto svakom svoje.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.