DrustveniParazit je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nije mi jasno par stvari, nisam ja neki stravstveni navijac sarajeva, pratim ih i dzabe se nerviram, ponekad odem na neku utakmicu i tjt.
Al kad se tako vec na sjeveru skupi vas 5.000, a igrači dole na terenu igraju ko neke tarabe. Pa majku mu sidjite svi dole ispod tribine iza gola i odatle navijajte. Budite im za vratom, tad ce se potrudit da ga ne prime.
Sto se ne dogovaraju te vođe da navijači pokazu neko pravo lice, kad ce se vise skontati da ih je 50 puta vise na stadionu i od policije i od igraca, uprave... Postrojite igrače prije utakmice, nesto neka akcija, ovako mogu oni kur** govorit aj napolje.
Forum burazeru, mozes razmisliti o onome sto si napiso prije nego sto kliknes
posalji
Oj djecem' ne mogu vjerovati sta lik napisa...
A sto se nasih legendi tice pokazo je Pape neki dan kakve su, vecinom.
E pa onda ce ovako i igrati. Ocito ni vi ne mozete razumiti da dodje Mourinho dzaba nam, kada on ne poznaje ligu, moze on taktike izmisljat kakve hoce.
Nama treba trener koji je godinama u ligi. A ovako isto neki papci mijenjaju svako pola sezone trenere, dovode zvucna pojačanja, odlaze na neke vrhunske pripreme, jedini klub koji nesto kaznjava igrače, kad je dosao Turkish AIrlines, ta euforija jao, spremni za Evropu.. Sta vam je ba, jel vi znate pogledat na tabelu? Dokle se vise lazemo. Igraju momci koji imaju kvalitet ali nece ljudi da igraju, sto bi se trosili. U klubu niko mu*a nema. Sta je to Sarajevo uradilo? Sta se uradilo oko stadiona? Price, ankete oko rekonstrukcije, gradnje novog ovo ono. Kupili zemlju u budmiru, namjestili 2-3 terena i izgradili onu zgradicu ondje. Jeeee uhvatili boga za muda i sad zavrsili sve. Jes k. Ja ne znam kako moze neko od vas biti zadovoljan na sve ovo