Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- provokatorII
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Nije lik za naprijed, da to rezimiramo. Od centra pa unazad, nema mu ravnog. Dakle, bez eksperimenata, ako ce vec igrati u prvoj postavi, onda u liniji, ili iza Zukanovica. Lula naprijed , svakako. Tako bar imamo lijevu stranu osiguranu ko svicarsku banku.
Nije li to onaj koji se ponudio da bude u stručnom štabu reprezentacije RS u prijateljskoj utakmici protiv Srbije?
Golemo oca mi.
Mora da se piše, razumijem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pa covjek jeste Bosanac i Hercegovac, iliti Bosanac, a zar on nije trener repke Republike Srpske
Mislim da je ipak pretendovao na glavnu poziciju, tj. selektora RS.zizu1991 je napisao/la:Čuj Buvač će da predstavlja posrednika između Kolašinca i L'poola. Naime, rođeni Bosanac je to.
Nije li to onaj koji se ponudio da bude u stručnom štabu reprezentacije RS u prijateljskoj utakmici protiv Srbije?
Golemo oca mi.
Mora da se piše, razumijem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
On je Srbin bre.Chinaglia je napisao/la:pa covjek jeste Bosanac i Hercegovac, iliti Bosanac, a zar on nije trener repke Republike Srpske
Upravu si @Pivopija, omaklo mi se.
Pa fali Loserpoolu lijevi bek, Klopp ga zna iz Bundeslige, uklopio bi se svojim stilom igre, match made in Heaven. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kazu dobra ovcavina u Engleskoj, uvoz iz Australije, samo provjereni kvalitet, sto bi moglo biti presudno oko transfera.hodža je napisao/la:"novinari"
Steffen morao preci na drugu stranu, usrao se lik a nije mu ni na drugoj strani bas bilo lako.
- Marsal
- Kontakt:
Momak je muftija!
Niko mu ništa ne može, pogotovo kad se najede ovčavine i sudžuke pred utakmicu, onda ruši sve redom. Momak je građen ko trafika, mislim na Sea. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na poluvremenu utakmice, reklame na FACE-u i ide reklama bosanski sudzuk Visoko, ja sam mislio da Kolasinac nece moci nastaviti utakmicu.Marsal je napisao/la:Momak je muftija!Niko mu ništa ne može, pogotovo kad se najede ovčavine i sudžuke pred utakmicu, onda ruši sve redom. Momak je građen ko trafika, mislim na Sea.
Udari u trafiku Steffen, otrese glavom. 
Kaze ovaj Baho kada je Seo razmijenjivao majicu ,,pogledajte dragi gledaoci kakva je to momcina''
E bas sam se slatko nasmijao, trebao je reci kao trafika.
i ja sam ocekivao samo da kaze momak je trafikadubrovnik je napisao/la:Kaze ovaj Baho kada je Seo razmijenjivao majicu ,,pogledajte dragi gledaoci kakva je to momcina''
a momak je zaista trafika to smo vidjeli veceras
This time next year we'll be millionaires.
Inače je legenda, na Sea mislim.Momciluk je napisao/la:i ja sam ocekivao samo da kaze momak je trafikadubrovnik je napisao/la:Kaze ovaj Baho kada je Seo razmijenjivao majicu ,,pogledajte dragi gledaoci kakva je to momcina''
E bas sam se slatko nasmijao, trebao je reci kao trafika.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
dubrovnik je napisao/la:Kaze ovaj Baho kada je Seo razmijenjivao majicu ,,pogledajte dragi gledaoci kakva je to momcina''
Kolasinac fenomenalan na lijevom beku, nas najjaci igrac. Sazrijeva iz mjeseca u mjesec, i njegove prave igre tek predstoje... Odlican veceras!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Na tamo nekom švicarskom live tickeru, nakon onog gurkanja, piše da se Steffen zakačio sa Kolasincem, koji izgleda kao "türsteher" odnosno izbacivacMomciluk je napisao/la:i ja sam ocekivao samo da kaze momak je trafikadubrovnik je napisao/la:Kaze ovaj Baho kada je Seo razmijenjivao majicu ,,pogledajte dragi gledaoci kakva je to momcina''
E bas sam se slatko nasmijao, trebao je reci kao trafika.![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Tracy3McGrady je napisao/la:Na tamo nekom švicarskom live tickeru, nakon onog gurkanja, piše da se Steffen zakačio sa Kolasincem, koji izgleda kao "türsteher" odnosno izbacivac
Joj kud Baho ne rece trafika umjesto momcina, trebalo bi apelovati da to kaze kad bude slijedeci put prenosio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.