FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo press počinje,da li je redovni ili će nam nešto saopstiti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dzemo mora igrati,njegovo iskustvo nam je neophodno u ovim utakmicama do kraja.
Ahmo takodje mora imati prednost nad Advanom.
Nama je svaka utakmica do kraja kvalifikaciona.
Ahmo takodje mora imati prednost nad Advanom.
Nama je svaka utakmica do kraja kvalifikaciona.
Gdje ima prijenos?Majkl je napisao/la:Evo press počinje,da li je redovni ili će nam nešto saopstiti
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne znam ima li prijenos,ali vidim na **** najavisezagorski je napisao/la:Gdje ima prijenos?Majkl je napisao/la:Evo press počinje,da li je redovni ili će nam nešto saopstiti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Aha
Thx
Thx
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ne igra Bekic. Kramar na lijevom beku. 
Šta je sa ovim Almirom ,frajer ko papir.Hajde Kramare dokazi se
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma bit će od Kramara nesta,vjerujte mi,evo bas sad sam mu gledo u kašike..
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Blizi se kraj sezone, titula je sve dalje (imamo teoretske sanse, ali u stvarnosti je situacija drugacija), Kup je izgubljen...sportski dio ne funkcionise najbolje (probio se budzet na pocetku sezone, krah u Evropi, pogresna selekcija igraca na ljeto, pa i na zimu donekle), administrativni dio takodjer (afera "punac", kamp, preseravanje po medijima, fan shop, cijene karata itd).
Na pocetku sezone sam bio ubijedjen u jedan trofej, da ce se zadrzati konstanta sa trenerom, da cemo napredovati...i davao sam podrsku svima, jer im je trebala, da znaju da imaju vjetar u ledja... ALI, sve su to prokockali, sto svojim greskama, sto neiskustvom bavljenja fudbalom/menadzerstvom u fudbalu, i malo su skrenuli....
Volio bi da se prezentuje neki detaljni plan za period 2014-2018, kao sto je bio nekad za period 2010-2014 (mislim). Ako je to omladinci, daj onda malo vise damu i ubacivaj ih (bilo je i ove sezone davanja prilike, ali daj jos vise, kad vidis da ne mozes osvojiti trofej).
Prica da Sarajevo uvijek napada sve trofeje je izlizana, jer to je zavaravanje samog sebe..reci sta je stvarni cilj, da se za dz ne zivciramo
Lako je podrzati neki prelazni period, ako ce se kasnije sve to isplatiti - a kod nas sve nesto ho-ruk, sve nesto pod moranje.
Nadam se da ce igraci izboriti Evropu (nadam se ja konj i dalje tituli, ali...), pa da se na miru napravi kakva studija, sta se sve radilo ove sezone, sta su bili ciljevi (interni), je li se to ispunilo, sta dalje??? Pa da se liga12 napadne malo ozbiljnije, profesionalnije, bez je**nih prica o premiranju, kupovanju sudija itd.
Na pocetku sezone sam bio ubijedjen u jedan trofej, da ce se zadrzati konstanta sa trenerom, da cemo napredovati...i davao sam podrsku svima, jer im je trebala, da znaju da imaju vjetar u ledja... ALI, sve su to prokockali, sto svojim greskama, sto neiskustvom bavljenja fudbalom/menadzerstvom u fudbalu, i malo su skrenuli....
Volio bi da se prezentuje neki detaljni plan za period 2014-2018, kao sto je bio nekad za period 2010-2014 (mislim). Ako je to omladinci, daj onda malo vise damu i ubacivaj ih (bilo je i ove sezone davanja prilike, ali daj jos vise, kad vidis da ne mozes osvojiti trofej).
Prica da Sarajevo uvijek napada sve trofeje je izlizana, jer to je zavaravanje samog sebe..reci sta je stvarni cilj, da se za dz ne zivciramo
Nadam se da ce igraci izboriti Evropu (nadam se ja konj i dalje tituli, ali...), pa da se na miru napravi kakva studija, sta se sve radilo ove sezone, sta su bili ciljevi (interni), je li se to ispunilo, sta dalje??? Pa da se liga12 napadne malo ozbiljnije, profesionalnije, bez je**nih prica o premiranju, kupovanju sudija itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
nukleusmember
- Kontakt:
aco prochachkaj malo u savezu jesu li ovi iz borca predali papire pa me obraduj zhiv bio[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Svjesni smo da Borac mora ostati u ligi, ali i mi moramo u Evropu, tako neka se vade na nekom drugom. Ocekujem salve fasistickih povika sa tribina, i puno golova u mrezi domacina.
Kad nam nas predsjednik doooodje, svega ce nam, svega ce nam doonijeti. Trosit cemo nemiliciiice, sretnin klubom, sretnim klubom nazvati...
Kad nam nas predsjednik doooodje, svega ce nam, svega ce nam doonijeti. Trosit cemo nemiliciiice, sretnin klubom, sretnim klubom nazvati...
Kaže Hurta ne zna još hoće li igrati sa jednim ili dva napadača,pa zar nisi čitavo vrijeme pripremo ekipu za Borac ,kako ne znaš .Pa zar nisi skautiro Borac
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ma ne mora ostati borac ako ih mi dobijemo sanse su im skoro pa samo teoretske.
Nadam se da ih necem vratiti iz mrtvih ko nk skretnicu
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Jesi li gledao raspored Mladosti ? Borac i kad izgubi od nas, opet ima bolje sanse za opstanak od Mladosti.keli1946 je napisao/la:Ma ne mora ostati borac ako ih mi dobijemo sanse su im skoro pa samo teoretske.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja bih prije stavio Rustema na lijevog beka,ne moze biti gori od Kramara!Stopere Mihojevica Barbarica,veznog kovAcevica i Radovca ispred Harba lijevo Duljevic desno Simeunovic
Kallasi levo Advan desno
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hurtić trenutno bez poraza 
nukleusmember je napisao/la:aco prochachkaj malo u savezu jesu li ovi iz borca predali papire pa me obraduj zhiv bio[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Nek uplate ba dobicemo ih,nemoj bice sutra kad budemo sampioni prica ,lako vam je bilo kad su vam upisali bodove protiv Borca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bez primljenog gola!Memara je napisao/la:Hurtić trenutno bez poraza
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, trunks1946 i 12 gostiju.