Jos pelcovan nijeRinuka je napisao/la:Ko je amazonsku pudlicu pustio sa lanca?![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nije pelcovan a voli kad ga bockaju u obrijanu guzuMuhamedTM je napisao/la:Jos pelcovan nijeRinuka je napisao/la:Ko je amazonsku pudlicu pustio sa lanca?![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Za razliku od Sirokog,Zrinjskog,i slicnih klubova FK Sloboda je ime brend postovan i uvazavan sirom bivse drzave.Rikardo je napisao/la:Ovu ligu da prati neko iz Litvanije rekao bi da Sloboda svake godine konurent za titulu i kup a ovako prvi put nakon rata u prilci da naprave nesto vise da izadju u europu.
Ime na koje ustaju mnogi sportski radnici sirom ex juge i klanjaju mu se.
I za to nam nisu bile potrebne titule i kupovi.
Sticajem okolnosti 2013 bio sam u Zagrebu u za mene neobicnom drustvu i malo starijem.
I tako pita me covjek odakle si reko Tuzla.
Covjek kao iz topa izvali "a **** te bogorodica Hukic Secerbegovic Smajlovic Lica kaka je to djecko ekipa bila i kakav klub,mogli su pobjediti bilo koga bilo di ".
I sta dalje reci.
Klub koji je dao 29 reprzentativaca juge .koji je iznjedrio jednog Musica i Konjica.
I da uzmu 50 kanti nikada nece imati ime koje ima Sloboda na prostorima balkana. Boli vas to,ali to su cinjenice.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zato jadnik ganja sam svoj rep, njuhalo iz amazonaRinuka je napisao/la:Nije pelcovan a voli kad ga bockaju u obrijanu guzuMuhamedTM je napisao/la:Jos pelcovan nijeRinuka je napisao/la:Ko je amazonsku pudlicu pustio sa lanca?![]()
Erdoganov je zeznut igrac, pazi sad kad ponovi jedno te isto.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:
Zato jadnik ganja sam svoj rep, njuhalo iz amazona![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- amazon
- Kontakt:
Glupane prelistaj svoje postove svaki isti ko da ides u skolu za posebne potrebeMuhamedTM je napisao/la: Erdoganov je zeznut igrac, pazi sad kad ponovi jedno te isto.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Glupane prelistaj svoje postove svaki isti ko da ides u skolu za posebne potrebeMuhamedTM je napisao/la: Erdoganov je zeznut igrac, pazi sad kad ponovi jedno te isto.
Tacno tebe posebno tucam, jer tebi je posebno potrebno dati mohune, donna nasa mala 90210
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pudlicom ga

- amazon
- Kontakt:
Ti si dobar primjer jednog degena.MuhamedTM je napisao/la: Tacno tebe posebno tucam, jer tebi je posebno potrebno dati mohune, donna nasa mala 90210
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dobro kool, istekao ti je rok trajanja, tukneš.Pravi novi acc ili imas vec u steku par.amazon je napisao/la:Ti si dobar primjer jednog degena.MuhamedTM je napisao/la: Tacno tebe posebno tucam, jer tebi je posebno potrebno dati mohune, donna nasa mala 90210
Vako te svi znaju ko Mukijeva čičkica donna
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Ovdje vec pokazujes da si kompletan degen. Degenerizacija danasnje omladine.MuhamedTM je napisao/la: Dobro kool, istekao ti je rok trajanja, tukneš.Pravi novi acc ili imas vec u steku par.
Vako te svi znaju ko Mukijeva čičkica donna
solinas je napisao/la:Za razliku od Sirokog,Zrinjskog,i slicnih klubova FK Sloboda je ime brend postovan i uvazavan sirom bivse drzave.Rikardo je napisao/la:Ovu ligu da prati neko iz Litvanije rekao bi da Sloboda svake godine konurent za titulu i kup a ovako prvi put nakon rata u prilci da naprave nesto vise da izadju u europu.
Sticajem okolnosti 2013 bio sam u Zagrebu u za mene neobicnom drustvu i malo starijem.
Covjek kao iz topa izvali "a **** te bogorodica Hukic Secerbegovic Smajlovic Lica kaka je to djecko ekipa bila i kakav klub,mogli su pobjediti bilo koga bilo di ".
I sta dalje reci.
Klub koji je dao 29 reprzentativaca juge .koji je iznjedrio jednog Musica i Konjica.
I da uzmu 50 kanti nikada nece imati ime koje ima Sloboda na prostorima balkana. Boli vas to,ali to su cinjenice.
goveđigulašmajka
Sta se smijes Kremenko.rigotina je napisao/la:solinas je napisao/la:Za razliku od Sirokog,Zrinjskog,i slicnih klubova FK Sloboda je ime brend postovan i uvazavan sirom bivse drzave.Rikardo je napisao/la:Ovu ligu da prati neko iz Litvanije rekao bi da Sloboda svake godine konurent za titulu i kup a ovako prvi put nakon rata u prilci da naprave nesto vise da izadju u europu.
I sta dalje reci.
I da uzmu 50 kanti nikada nece imati ime koje ima Sloboda na prostorima balkana. Boli vas to,ali to su cinjenice.![]()
Bez i jedne titule poznatiji od vas,bog te do 94 za vas niko nije cuo.
Joj izvini pa niste ni postojali.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sto je najjace gulasu ovo je istinasolinas je napisao/la: Bez i jedne titule poznatiji od vas,bog te
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Ne zezaj Solinas, kako nisu poznati, drevni "zapadnjaci" po steccima sahovnice ispisuju, na carape japanke navlace i prodaju najukusnije krofne po uzarenoj i veoma zahtjevnoj Rivijeri - a sve su to navijaci Zrinjskog, maksimalno promovisu klub bola i svi ih lahko prepoznaju.solinas je napisao/la:Za razliku od Sirokog,Zrinjskog,i slicnih klubova FK Sloboda je ime brend postovan i uvazavan sirom bivse drzave.Rikardo je napisao/la:Ovu ligu da prati neko iz Litvanije rekao bi da Sloboda svake godine konurent za titulu i kup a ovako prvi put nakon rata u prilci da naprave nesto vise da izadju u europu.
I sta dalje reci.
Nego Rigotina, jesil ubacio u ruksak one "donut slippers"? Ko sto Ronaldo na kopackama sa strane ima CR7, tako i ti marketom napisi HŠK Zrinjski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuj donut slippers
Jbga ipak on sam je ovdje, njegovi ga napustili. Bakce se sam s vama ko I onaj djutu fish.
Gulaš nije loš, jos ako bude papucar prve klase
Jbga ipak on sam je ovdje, njegovi ga napustili. Bakce se sam s vama ko I onaj djutu fish.
Gulaš nije loš, jos ako bude papucar prve klase
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tuzlaci vrh
Nevjerovatno jbt

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nevjerovatno jbt
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Eno u faktoru pise da sloboda nece dobiti licencu? 
AprilililiZip je napisao/la:Eno u faktoru pise da sloboda nece dobiti licencu?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Cekaj bolan, mozda bi se Krleza upecoDoeTz je napisao/la:AprilililiZip je napisao/la:Eno u faktoru pise da sloboda nece dobiti licencu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.