PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sto vas Hico nije sve pobio 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
@FrantoBauzek, Koliko cesto boravis u glavnom gradu, i koliko ljudi iz istog poznajes ?
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 01 apr 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Hiljadu puta ponovljena laž ne može postati istina, ma koliko ti pokušavao. Ali ako će tebi biti lakše, sve je tako kako si ti napisao.FrantoBauzek je napisao/la:
Haha, tebi je bas tesko prihvatiti istinu. Polako drug
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
@FrantoBauzek
U redu je paša, skonto sam te
Sloboda je strašna prijetnja cak i Barci, Realu, Bayernu i ostaloj buraniji , neka krivulja uspjeha Slobode ili šta vec , derbi Željo - Sarajevo je kar.ina i nije istinski derbi vec lažni, centralistički grad Sarajevo i tako te konstatacije
svaka ti je zlatna, samo smanji malo sa tim konzumacijama
loše te fura
i nemoj me smarati više sa notifikacijama, živ bio
U redu je paša, skonto sam te
Sloboda je strašna prijetnja cak i Barci, Realu, Bayernu i ostaloj buraniji , neka krivulja uspjeha Slobode ili šta vec , derbi Željo - Sarajevo je kar.ina i nije istinski derbi vec lažni, centralistički grad Sarajevo i tako te konstatacije
i nemoj me smarati više sa notifikacijama, živ bio
- FrantoBauzek
Druze mani se demagogije. Mijenjas nam ulogekappa je napisao/la:Hiljadu puta ponovljena laž ne može postati istina, ma koliko ti pokušavao. Ali ako će tebi biti lakše, sve je tako kako si ti napisao.FrantoBauzek je napisao/la:
Haha, tebi je bas tesko prihvatiti istinu. Polako drug
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Cak je i sutrasnji derbi Barsa-Real je odgodjen, kako i igraci i uprave ovih klubova mogli uzivati gledajuci slobodu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Prije derbija igrači obje ekipe će izaći na teren u Slobodinim dresovima i sa velikim transparentom STOP CENTRALIZACIJI I UGROŽAVANJU SLOBODE OD STRANE SARAJEVSKOG LOBIJA!Rinuka je napisao/la:Cak je i sutrasnji derbi Barsa-Real je odgodjen, kako i igraci i uprave ovih klubova mogli uzivati gledajuci slobodu.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Da je ovaj mutant vidio moj osmijeh od uha do uha nakon debakla Sarajeva protiv Slobode, moj i jos hiljade Zeljovaca, ne bi ovako pricao 100%.
Ne konta frajer da je nama Sloboda nebitna i da uvijek navijam za njih kada igraju protiv kona, isto kao i za Mladost, Zvijezdu, Olimpic i ostale.
Ne konta frajer da je nama Sloboda nebitna i da uvijek navijam za njih kada igraju protiv kona, isto kao i za Mladost, Zvijezdu, Olimpic i ostale.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
I UEFA se oglasila..sloboda nece morati igrati pretkola LP, oni ce zajedno sa ostalim velikanima europskog fudbala ici direktno u grupe..kappa je napisao/la:Prije derbija igrači obje ekipe će izaći na teren u Slobodinim dresovima i sa velikim transparentom STOP CENTRALIZACIJI I UGROŽAVANJU SLOBODE OD STRANE SARAJEVSKOG LOBIJA!Rinuka je napisao/la:Cak je i sutrasnji derbi Barsa-Real je odgodjen, kako i igraci i uprave ovih klubova mogli uzivati gledajuci slobodu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Tako oni navijaju protiv Radnickog iz Lukavca.brile je napisao/la:Da je ovaj mutant vidio moj osmijeh od uha do uha nakon debakla Sarajeva protiv Slobode, moj i jos hiljade Zeljovaca, ne bi ovako pricao 100%.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Priključuju se LP od polufinala.Rinuka je napisao/la:I UEFA se oglasila..sloboda nece morati igrati pretkola LP, oni ce zajedno sa ostalim velikanima europskog fudbala ici direktno u grupe..kappa je napisao/la:Prije derbija igrači obje ekipe će izaći na teren u Slobodinim dresovima i sa velikim transparentom STOP CENTRALIZACIJI I UGROŽAVANJU SLOBODE OD STRANE SARAJEVSKOG LOBIJA!Rinuka je napisao/la:Cak je i sutrasnji derbi Barsa-Real je odgodjen, kako i igraci i uprave ovih klubova mogli uzivati gledajuci slobodu.
Udruženje psihijatara organizuje skupljanje pomoći za našeg dragog Frantu uz slogan DIJAGNOZA UZ TEBE SMO! TVOJ OPORAVAK JE NAJBITNIJI!
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Pa to je taj neki nivo, plus Slaven iz Zivinica. Trojno rivalstvo tuzlanskog kantona.Sabinho je napisao/la:Tako oni navijaju protiv Radnickog iz Lukavca.brile je napisao/la:Da je ovaj mutant vidio moj osmijeh od uha do uha nakon debakla Sarajeva protiv Slobode, moj i jos hiljade Zeljovaca, ne bi ovako pricao 100%.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
zipa mojih "sarajlija" od Foce pa do Bratunca sjatilo se svega u Rajvosa
kakva fina raja 
Sloboda Tuzla
Sabinho je napisao/la:Tako oni navijaju protiv Radnickog iz Lukavca.brile je napisao/la:Da je ovaj mutant vidio moj osmijeh od uha do uha nakon debakla Sarajeva protiv Slobode, moj i jos hiljade Zeljovaca, ne bi ovako pricao 100%.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izvolite onda pa se ponasajte u skladu sa svojim rijecima. Uvijek kada igrate protiv Slobode i Celika najvise se nabrijavate. Grbavica na jesen, popunjena, a na drugim utakmicama jeseni poluprazna, stavljaju nocni termin, Kosevo u Kupu najveca posjeta u sezoni i opet stavljaju nocni termin.
Gostovanja, angazovanje i interesovanje da se ide u Tuzlu kao niti za jednu drugu utakmicu.
Ako smo nebitni popustite nas, pricajte o nama koliko o Mladosti i Zvijezdi.
Kao i vasi huskacki mediji klix i sarajevo radio.
Pogotovo ova sa Sarajevom, digli su se bili svi iako je radni dan. Kao da je neka Evropska utakmica, samo da bi se pokusao skinuti skalp Slobodi.
Gostovanja, angazovanje i interesovanje da se ide u Tuzlu kao niti za jednu drugu utakmicu.
Ako smo nebitni popustite nas, pricajte o nama koliko o Mladosti i Zvijezdi.
Kao i vasi huskacki mediji klix i sarajevo radio.
Pogotovo ova sa Sarajevom, digli su se bili svi iako je radni dan. Kao da je neka Evropska utakmica, samo da bi se pokusao skinuti skalp Slobodi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 apr 2016, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- FrantoBauzek
FrantoBauzek je napisao/la:Komentari koji su uslijedili i koji ce jos uslijediti daju dovoljnu tezinu i potvrdu napisanom tekstu![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ako igrate sa Zeljom noćni termin, jasno vam dajemo do znanja da nam značite !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Strava u mostaru, igraci tuzlanske slobode hitno prikljuceni na auspuhe nakon sto su kolabirali od posljedica udisanja cistog zraka
goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naravno jer smo vam mi pored Sarajeva i najveci rivali historijski gledano. Posto je Velez u raspadu publike ce uvijek biti najvise kada dobru ekipu imaju Sloboda, Celik i Borac pa vi pricajte sta hocetePipiDugaCarapa je napisao/la:Ako igrate sa Zeljom noćni termin, jasno vam dajemo do znanja da nam značite !
Bice cirkus sa Slobodom na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.