Budućnost-Zmaj 94god-Koševo
Moderator/ica: GracanicaAA
Sve znam ali sta je tu je ..Barney Stinson je napisao/la:Nikad oprostiti![]()
ma kakvi vi mrzim vas zbog v.p. to nije normalno...Barney Stinson je napisao/la:Da, Bajano i vas golman Hasagic da nije tada branio... Gol sa 30 m heh...![]()
![]()
A ako se ne varam ove godine kada su Buducnost i Brtonjo razigravali za prvaka da su Skripari bili dobro docekani u Sarajevu, a i Manijacu u nas... Čak ako se ja dobro sjecam da su u Širokom bili na istoj tribini... Nesto mi je ostalo da je nesto tako bilo...
nisam jel??? e moj balo ti ces rec kad sam se ja rodio..... naj gori ste nebude vas 20 na utakmicama..samo ste za ismijavanja stvoreni...Barney Stinson je napisao/la:haha nisam tebi nista ni govorionisi se ni rodio tada bio
Hajd bar ne pjevaju zige - zage._amel_13_BHf_ je napisao/la:nisam jel??? e moj balo ti ces rec kad sam se ja rodio..... naj gori ste nebude vas 20 na utakmicama..samo ste za ismijavanja stvoreni...Barney Stinson je napisao/la:haha nisam tebi nista ni govorionisi se ni rodio tada bio
![]()
MOŽEŠ LI REĆI NEŠTO O NJEMU???sony_91 je napisao/la:Kako saznajem novi igrač FK Budućnost bi mogao postati najbolji strijelac NK Omladinac Ćehajić Admir
A mi smo te godine lijepo docekani u Citluku, a sa navijacima Posusja (bilo ih je 50-tak) u Banovicima su mjenjani salovi i dresovi... U Sarajevu protiv Zelje docekani kao ratni zlocinci. Par momaka bilo mlaceno jer su htjeli u WC.Barney Stinson je napisao/la:Da, Bajano i vas golman Hasagic da nije tada branio... Gol sa 30 m heh...![]()
![]()
A ako se ne varam ove godine kada su Buducnost i Brtonjo razigravali za prvaka da su Skripari bili dobro docekani u Sarajevu, a i Manijacu u nas... Čak ako se ja dobro sjecam da su u Širokom bili na istoj tribini... Nesto mi je ostalo da je nesto tako bilo...
Nema govora o tome da je ova slika snimljena 1999/2000. Kao prvo - box je bio skoro pun (barem 5-6 buseva je bilo taj dan), kao drugo - nikakvih transova nije ni bilo a kao trece - bilo je bar tri puta vise specijalaca.Ljumani_Banovici je napisao/la:
Play-Off za prvaka Bosne i Hercegovine 1999/2000
Željezničar-Budućnost Banovići 1:3
PLAY - OFF ZA PRVAKA BIH - GRUPA: A
1 Buducnost (B) 6 4-0-2 10:7 12
2 Siroki Brijeg 6 4 0-2 8:7 12
3 Posusje 6 2-1-3 8:8 7
4 Zeljeznicar Sarajevo 6 1-1-4 4:8 4
FINALE PLAY - OFFA ZA PRVAKA BOSNE I HERCEGOVINE
Buducnost (B) 1 - 1 Brotnjo Citluk
Brotnjo Citluk 0 - 0 Buducnost (B)
LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji._amel_13_BHf_ je napisao/la:nisam jel??? e moj balo ti ces rec kad sam se ja rodio..... naj gori ste nebude vas 20 na utakmicama..samo ste za ismijavanja stvoreni...Barney Stinson je napisao/la:haha nisam tebi nista ni govorionisi se ni rodio tada bio
![]()
Solidan igrac i igrao je jedno vrijeme u Slobodi.Ipak se nije nametnuo, a nije ni dobio pravu priliku.Razlog jer smo mi imali Mujica i Bekica, kao i nadolazeceg Malkica.Uglavnom igrac koji moze dosta posluzitiLjumani_Banovici je napisao/la:MOŽEŠ LI REĆI NEŠTO O NJEMU???sony_91 je napisao/la:Kako saznajem novi igrač FK Budućnost bi mogao postati najbolji strijelac NK Omladinac Ćehajić Admir![]()
Riječ je o jednom veoma dobrom igraču, on je inače prvi dio sezone otišao od nas u Slobodu i tamo uspio upisati četiri nastupa i pri tome je postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju nakon čega se je povrijedio i završio u gipsu. Mislim da će Budućnost angažovanjem Ćehajića napraviti jedan veoma dobar posao, riječ je o jednom brzom igraču, krasi ga još i veoma jak i precizan šut a najbolje se snalazi na poziciji desnog krilnog igrača.SaltCityAttack je napisao/la:Solidan igrac i igrao je jedno vrijeme u Slobodi.Ipak se nije nametnuo, a nije ni dobio pravu priliku.Razlog jer smo mi imali Mujica i Bekica, kao i nadolazeceg Malkica.Uglavnom igrac koji moze dosta posluzitiLjumani_Banovici je napisao/la:MOŽEŠ LI REĆI NEŠTO O NJEMU???sony_91 je napisao/la:Kako saznajem novi igrač FK Budućnost bi mogao postati najbolji strijelac NK Omladinac Ćehajić Admir![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza i 12 gostiju.