Opet ti tvrdoglavo svoje meljes, nisam bitan ja, nego tu tvoju recenicu sto sam podebljao reci srbima i hrvatima u BiH, koji cine 50% stanovnista BiH i zive na 70% teritorije BiH i prenesi nam ovdje sta su odgovorili.Fidelis je napisao/la:Banja Luka i Siroki Brijeg su BiH,moje zelje su tu nebitne.Ako bi neko pokusao to promijeniti bilo bi problema.Pivopija je napisao/la:
95% srpskih i hrvatskih politicara i narod koji ih prati javno kazu da mrze, negiraju i ne postuju drzavu, ali nemaju namjeru da se fizicki maknu iz BiH, jedino teritorijalno. Ako zelis da su Banja Luka i Siroki Bijeg i dalje u BiH onda moras svasta trpiti. Ne moze i jare i pare.
Da ponovim,ako se necega odreknes onda je red da se odmaknes od toga,da te ne zanima samo onda kad ti donosi korist,kapishi?
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la:
95% srpskih i hrvatskih politicara i narod koji ih prati javno kazu da mrze, negiraju i ne postuju drzavu, ali nemaju namjeru da se fizicki maknu iz BiH, jedino teritorijalno. Ako zelis da su Banja Luka i Siroki Bijeg i dalje u BiH onda moras svasta trpiti. Ne moze i jare i pare.
I sta sada???? Hocemo li mi, 100% Bosnjaka da im povladjemo, da im se saginjemo, da im pusimo...kao sto ovaj Evender i jos poneki rade??? Ko im j mater, ako negiraju drzavu BiH, ako opravdavaju zlicince, ako izjednacavaju Armiju BiH i vojsku RS!!!! Pa SUD U HAGU je presudio da je vojska i policija tzv RS napravila genocid i sad se ovdje javi neki Evneder i uporedjuje Armiju BiH sa njime??????? Nece - ne moraju,ako nismo jaci neka nose za sada to sto imaju, koji ce mi k to i fiktivnno ako stvarno nije BOSNA I HERCEGOVINA....Jada Boga pa se geostrateski interesi poklope, BOSNA ce kad tad biti cijela, historija nije 1, 5, deset godina...bilo je i vecih gov.ana od ovih sadasnjih cetnicko ustaskih koji su kidisali na Bosnu pa su na kraju kitu dobili. Sto se tice reprezentacije, uhljupe Evanderu, ona je ODAVNO Bosnjacka htio ti ili ne, tako da me zobelje krivalj sta ce oni u Banja Luci i Trebinju misliti i hoce li je prihvatiti, Srbalji ionako prihvatjau samo ono sto im se silom nametne...
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Ko postavi ovu sliku? Makni ovo da ne gledam ove oznake na svome ekranu!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Re: RE: Re: Ognjen Vranješ
Ti "oslobodioci" su etnički očistili prostore od nesrba.Tamo je takođe najnormalnije veličati ratne zločince i genocid.Evander je napisao/la:
RS je sastavni dio BiH, a tamo naraod tu VRS smatra za oslobodilacku. Tamo je najnormalnije nositi ove simbole i ambleme.
Evander je napisao/la: Je li iko osudio Barbareza sto privatno nosi jaknu ARBiH?
Jesi li ti pod nekim drogama il' pijan, dovodiš u istu ravan ARBiH i agresora VRS/JNA.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pokazali smo zadnjih 20 godina koliko je volimo.Fidelis je napisao/la:Ti momak lupas ko maksim po diviziji.AnelZ je napisao/la:Ove stvari se mogu promjeniti jedino prihvatanjem cinjenica, a cinjenica je da ce Srbi uvijek biti u BiH i da mi moramo shvatiti da na mirne nacine nece se nikada ukinuti RS. Neke promjene granica entiteta mogu se desiti, ali to je to. Na nasilne nacine ukidanje RS-a jeste moguce, ali apsolutno nikada ja kao osoba ne bi pristao na novi rat ili veliku nestabilnost gdje ce svaki dan se desiti najmanje jedno ubistvo zbog neke ideologije. Ja sam iskreno zadovoljniji trenutnim stanjem nego da se opet pokrene novi rat za koji niko ne moze prognozirati kako ce zavrsiti. Srbi su kako god narod koji je zajedno sa Hrvatima i Bosnjacima zivio u ovoj zemlji vec stoljeca i ja to prihvatam kao i sve njihove obicaje i povezanost sa Srbijom. Isto vazi i za Hrvate. Fasisticke retorike, nasilne parole, diskriminaciju i sl. ne podrzavam ne vazno koji narod ih propagira i ostro ih osudjujem. Osudjivanjem Ognjena zbog tetovaze ustavno prihvacenog entiteta samo dodatno tjera Srbe od toga da igraju za BiH jer onda nece osjecati nikakvu pripadnost sa njom posto ce biti osudjivani od strane navijaca te cete se onda vi na ovom forumu ibretiti zasto oni biraju Srbiju ispred BiH, a niste u mogucnosti da vidite da ste i vi jedan od tih razloga.
Jesu se neki nevjerovatni zlocini desili povezani sa ljudima koji su bili politicki vrh tog entiteta koji je on istetovirao, ali citava Evropa i svijet je iscrtana krvavim granicama koje su nastale ratovima i nevjerovatnim zlocinima. Njemacka i Francuska su do 1950. bili zakleti neprijatelji, taj animozitet je bio nevjerovatan i ogroman. Ogromne zlocine su Nijemci pocinili prema Francuzima (i ovi prema njima), a gle danas, cine okosnicu moderne Evrope
Mi moramo suradjivati medju nasim narodima i to je to, drugacije apsolutno ne moze. Nije nase da mi nekoga ubjedjujemo kako treba da se izjasnjava, kakvu pripadnost treba da osjeca i sta treba da gleda kao svetinju, to je politika ljudi koji su nizeg stepena mentalne razvijenosti jer time zadires u neciju privatnost. Evo za mene je bitniji grad Sarajevo nego BiH (koju takodjer volim), jesam li ja to isto sada protivnik drzave ako istetoviram granice Sarajeva? Mozete reci da smo jednom bili naivni i zbog toga lose prosli ali zivot u strahu je cak losija opcija jer iskljucivo znaci stagniranje u svim sferama zivota.
P.S. Uopste nijedan zivot nije vrijedan da se izgubi radi jedne ideologije
Ne radi se ovdje ni o kakvoj ideolegiji,ovdje se radi o drzavi Bosni i Hercegovini koja je nama koji je volimo sve,svetinja.Ako opet bude napadnuta i ugrozena uvijek smo je spremni braniti.I nemamo namjeru ni sa kim se pogadjati oko nje,ko je ne voli i ne osjeca svojom neka od.**** i od reprezentacije.
Vranjes je i dosao po toj matrici da se na silu uvedu igraci druge nacionalnosti a koji objektivno nemaju kvalitet i koji prethodno i obavezno nemaju mjesta u reprezentacijama Srbije i Hrvatske.Taj igracki otpad zarad nekog privida necega nam ne treba,pogotovo jos ako cijepa drzavu za ciju reprezentaciju igra.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JohnCleese
- Kontakt:
Jesi li ti pod nekim drogama il' pijan, dovodiš u istu ravan ARBiH i agresora VRS/JNA.Evander je napisao/la: Je li iko osudio Barbareza sto privatno nosi jaknu ARBiH?
Ne izjednacava on ili ja. To su ti izjednacili odmah nekoliko mjeseci ili godina poslije rata isti ovi i ovakvi sto su na vlasti. Svi Ognjenovi ratni uzori,kad bi Ognjena tako pretpostavili da ih stvarno ima, jer tako ga deklarisu BHF, sjeli su zajedno u kancelarije OS BiH zajedno sa majorima ostalih vojska, te se na taj nacin izjednacili. Europa lafo osudjuje, Hag presudjuje, a nista se ne mijenja niti ce se ista promjeniti u BiH po tom pitanju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jako los post i ti si promasio sve sto se promasiti moze.AnelZ je napisao/la:Ove stvari se mogu promjeniti jedino prihvatanjem cinjenica, a cinjenica je da ce Srbi uvijek biti u BiH i da mi moramo shvatiti da na mirne nacine nece se nikada ukinuti RS. Neke promjene granica entiteta mogu se desiti, ali to je to. Na nasilne nacine ukidanje RS-a jeste moguce, ali apsolutno nikada ja kao osoba ne bi pristao na novi rat ili veliku nestabilnost gdje ce svaki dan se desiti najmanje jedno ubistvo zbog neke ideologije. Ja sam iskreno zadovoljniji trenutnim stanjem nego da se opet pokrene novi rat za koji niko ne moze prognozirati kako ce zavrsiti. Srbi su kako god narod koji je zajedno sa Hrvatima i Bosnjacima zivio u ovoj zemlji vec stoljeca i ja to prihvatam kao i sve njihove obicaje i povezanost sa Srbijom. Isto vazi i za Hrvate. Fasisticke retorike, nasilne parole, diskriminaciju i sl. ne podrzavam ne vazno koji narod ih propagira i ostro ih osudjujem. Osudjivanjem Ognjena zbog tetovaze ustavno prihvacenog entiteta samo dodatno tjera Srbe od toga da igraju za BiH jer onda nece osjecati nikakvu pripadnost sa njom posto ce biti osudjivani od strane navijaca te cete se onda vi na ovom forumu ibretiti zasto oni biraju Srbiju ispred BiH, a niste u mogucnosti da vidite da ste i vi jedan od tih razloga.
Jesu se neki nevjerovatni zlocini desili povezani sa ljudima koji su bili politicki vrh tog entiteta koji je on istetovirao, ali citava Evropa i svijet je iscrtana krvavim granicama koje su nastale ratovima i nevjerovatnim zlocinima. Njemacka i Francuska su do 1950. bili zakleti neprijatelji, taj animozitet je bio nevjerovatan i ogroman. Ogromne zlocine su Nijemci pocinili prema Francuzima (i ovi prema njima), a gle danas, cine okosnicu moderne Evrope
Mi moramo suradjivati medju nasim narodima i to je to, drugacije apsolutno ne moze. Nije nase da mi nekoga ubjedjujemo kako treba da se izjasnjava, kakvu pripadnost treba da osjeca i sta treba da gleda kao svetinju, to je politika ljudi koji su nizeg stepena mentalne razvijenosti jer time zadires u neciju privatnost. Evo za mene je bitniji grad Sarajevo nego BiH (koju takodjer volim), jesam li ja to isto sada protivnik drzave ako istetoviram granice Sarajeva? Mozete reci da smo jednom bili naivni i zbog toga lose prosli ali zivot u strahu je cak losija opcija jer iskljucivo znaci stagniranje u svim sferama zivota.
P.S. Uopste nijedan zivot nije vrijedan da se izgubi radi jedne ideologije
Ognjen Vranjes svojom tetovazom jasno promovise separatizam. Jel ti sad jasno nesto?
I haj opet pogledaj tetovazu pa vidi jel ono ustavno prihvaceno odnosno jel u ustavu pise da je Brcko u RS-u.
I nije li sramota pojedine ovdje predstavljati kao da nama smetaju Srbi i Hrvati u reprezentaciji? Jel to namjerno raditi ili ste glupi ko qrac?
Navijaci traze minimum postovanja a pod minimumom postovanja mislim samo da je ne ponizavas a separatisticki potezi to rade. I niko te dirati nece i niko te nece napadati na forumu, ako si odlican igrac postat ces legenda i to je to.
Oni ti ga puse Ognjene, Ognjene, Ognjenje....
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ova tema mi se gadi.. 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Otvori temu PLBiH, da vidiš kako se diskutuje normalno o utakmicamaRokoko87 je napisao/la:Ova tema mi se gadi..
Nad tobom sunce najljepše sja
JohnCleese je napisao/la:Jesi li ti pod nekim drogama il' pijan, dovodiš u istu ravan ARBiH i agresora VRS/JNA.Evander je napisao/la: Je li iko osudio Barbareza sto privatno nosi jaknu ARBiH?
[/quote]Ne izjednacava on ili ja. To su ti izjednacili odmah nekoliko mjeseci ili godina poslije rata isti ovi i ovakvi sto su na vlasti. Svi Ognjenovi ratni uzori,kad bi Ognjena tako pretpostavili da ih stvarno ima, jer tako ga deklarisu BHF, sjeli su zajedno u kancelarije OS BiH zajedno sa majorima ostalih vojska, te se na taj nacin izjednacili. Europa lafo osudjuje, Hag presudjuje, a nista se ne mijenja niti ce se ista promjeniti u BiH po tom pitanju
I na ovoj kao na mnogo drugih tema se vidi da mi ne zasluzujemo nikakvu pomoc nit Evrope, niti Haga niti bilo koga na svijetu.Sto bi oni ispravljali krive drine i mjenjali nase podanicke gene, kada mi sami sebe ne postujemo, ne postujemo svoje zrtve, ne cijenimo svoje, jednostavno imamo podanicki mentalitet koji nije zabiljezen na kugli zemaljskoj. Dodje mi nekako u pravu onaj srb sto rece na nekom forumu: vi Bosnjaci ste bas idioti, mi vas tucemo po usima svako malo a vi nam se ponovo ulizujete i hocete jos. Silne Bosnje dodju ovdje sa motom: eto bori se ba, nije vazno sto je cetnik, treba da igra, voli reprezentaciju. Voli on moj k da mu reprezentacija nije znacila nastavak karijere igrao bi on ali u mudima. Jos neka sam dozivio da covjek hladno poredi Armiju BiH sa onim koji su po presudi haskog tribunala napravili genocid????? Smradino cetnicka, MARS iz reprezentacije!!!
Ognjen Vranješ sa sve svojom tetovažom ima pravo na svoj stav. Pravo na mišljenje je u demokratskim zemljama, hvala bogu, nepovredivo pravo i Ognjen Vranješ ga može koristiti koliko god tebi ili drugima to smetalo.Kajzer10 je napisao/la:Ognjen Vranjes svojom tetovazom jasno promovise separatizam. Jel ti sad jasno nesto?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nasi politicari su potpisali RS 95. godine. Meni se ne svidja jer moram imati drzavljanstvo RSa pored BiH.
To nam je realnost.
To nam je realnost.
Dobar Ogi protiv Celte, nema price, odmah udara
Spasio je dva gola, ali mogao bi dobiti drugi zuti
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Odličan nema šta. Ova posljednja intervencija je zaVirtu4l je napisao/la:Dobar Ogi protiv Celte, nema price, odmah udara
Coronados de gloria vivamos,
Potpisali su zato sto im je bio noz pod grlom, i to ne samo njima nego cijelom Bosnjackom narodu. Sobozirom na nove elemente kao sto su presude za genocid osnivacima tzv republike srpske, logicno je da se stvari promjene i to bi se vec desilo da nismo kita mlohava od naroda. Sve da i bude onako kako je potpisano, nigdje se ne kaze da ce to biti eksluzivno pravo samo za Srbe nego su svi narodi ravnopravi na cijelom teritoriju BiH. Takodje se ne daje nikome pravo da non stop prijeti referendumom o otcjepljenju te time namjerno destabilizuje citavu zemlju, cekajuci pogodan trenutak, (vise nemam nikakve sumnje da ce ga, pored nas bijednika kao sto pokazujemo na ovoj temi, i docekati). O reprezentaciji BiH u Banja Luci, Lukavici, Visegradu da ne pricamo...Sve to dobro zna i Vranjes a opet je nacrtao u genocidnu tvorevinu ukljucujuci i Brcko te taj crtez skrivao dvije godine od svojih reprezentativnih kolega dok za to vrijeme nije imao kluba.... Medjutim nama je vazno da bi mogli dobiti desnog beka, je li tako? Neka nam je hairli!grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Nasi politicari su potpisali RS 95. godine. Meni se ne svidja jer moram imati drzavljanstvo RSa pored BiH.
To nam je realnost.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Drago mi je sto Ogi igra za repku, ne sto je neki kvalitet ili nesto ekstra donosi repci, nego samo zato sto ga svi ovi Seljacici toliko mrze. Samo dalji Ogi majstore!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Drago mi je sto Ogi igra za repku, ne sto je neki kvalitet ili nesto ekstra donosi repci, nego samo zato sto ga svi ovi Seljacici toliko mrze. Samo dalje Ogi majstore!
Effenberg je napisao/la:![]()
![]()
Tuca.![]()
![]()
Ma da, uhvatio ga Ogi za vrat, branio golmana, znaš kad u hokeju igrači brane golmana, ista situacija
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.