BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

shminka
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la shminka » 11 apr 2016, 10:24

Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD

Nakon tri fenomenala uvodna mjeseca na tvrdoj podlozi Damir ispred sebe ima fantastičan period od pola godine u kojih brani samo 90 bodova, MD GSova je siguran, MD ATP 250 turnira također, Olimpijada je na dohvat ruke, top 70 na kraju godine izvjesan, a top 50 itekako dostižan

Na šljaci može igrati opušteno, osjetili su to na svojoj koži Caruso i Fabbiano, osjetit će i Haase

Nadam se da će organizatori postaviti meč na teren sa kamerama, da i mi u svemu ovome možemo u potpunosti uživati

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 11 apr 2016, 10:30

Virtu jedini covjek koji je nezadovoljan, zasto, pojma nemam xd

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 11 apr 2016, 10:48

Harika je napisao/la:Virtu jedini covjek koji je nezadovoljan, zasto, pojma nemam xd

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Zato sto Damir nije ga slusao i je odabrao drugaciji raspored, Virtu bi hteo biti menadzer ali nazalost za njega Damir nije hteo igrati challengera na sljaci kad je mogao biti direktno u ATP turniru na tvrdoj podlozi :mrgreen:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 apr 2016, 10:50

Šta je sa Mirzonijem? Nakon Napolina koji je raspored?? I koji ono i do kada mora biti za glavni turnir u Parizu?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 apr 2016, 11:04

shminka je napisao/la:Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD

Nakon tri fenomenala uvodna mjeseca na tvrdoj podlozi Damir ispred sebe ima fantastičan period od pola godine u kojih brani samo 90 bodova, MD GSova je siguran, MD ATP 250 turnira također, Olimpijada je na dohvat ruke, top 70 na kraju godine izvjesan, a top 50 itekako dostižan

Na šljaci može igrati opušteno, osjetili su to na svojoj koži Caruso i Fabbiano, osjetit će i Haase

Nadam se da će organizatori postaviti meč na teren sa kamerama, da i mi u svemu ovome možemo u potpunosti uživati
Isto mislim, ako bude ozbiljan i ne bude pravio pauze zbog trave. moze u TOP 70 uci do betona. :bih:
Mirza ako ostane u 200 do kraja godine, elham
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 apr 2016, 11:31

Ne možemo baš nazvati ih fenomalna tri mjeseca jer osim Miamija nije imao neki bolji rezultat. Miami je izvadio cijela 2-3 mjeseca. Sad slijede bolji rezultati, sve zavisi kako će Damir da se psihički pripremi za sve. Posebno me raduje ovo za kvale MDa što je nastavio sa dobrim rezultatima jer inače bi on prije odmah nakon nekog dobrog rezultata ispadao u sljedećem turniru u svom prvom meču.

Šljaku maksimalno iskoristit i uzeti što više bodova. I ne smije praviti prevelike pauze, egzibicije zaboravit, svaki turnir na kojem može uzeti bodove odigrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 11 apr 2016, 11:46

Naravno da se može nazvati fenomelanlnim. Pa posmatraj sve samo iz ugla nekih koji misle da Damir ništa sem šljake ne bi trebao igrati. Damir je, znači, u prva tri mjeseca u top 80 na race listi zahvaljujući rezultatima na podlogama koje mu ne odgovaraju i to na ATP nivou.

Pa kako bismo recimo nazvali jedan takav Mirzin poduhvat na šljaci?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 apr 2016, 11:58

To bi se već moglo nazvati fenomenalno :mrgreen:

Miami vadi cijelu stvar bez Miamija ne bi to bilo ovako dobro. Mislim da Damir između dvorane i brzih betona na otvorenom uvijek trebao birati šljaku, naravno ao u tom trenutku ima da se igra. Mišljenja sam da je odabrao Quito, BA, Rio, Sao Paolo umjesto Sofije, Memphisa, Derlay Beacha sad i bio debelo u TOP 70 a možda i u TOP 60. A ovako se bori da ostane u TOP 100. Sad na šljaci odigrat kako treba i osigurat TOP 50.

Damir Dzumhur!!!!

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 11 apr 2016, 12:11

Unofficialpage je napisao/la:To bi se već moglo nazvati fenomenalno :mrgreen:

Miami vadi cijelu stvar bez Miamija ne bi to bilo ovako dobro. Mislim da Damir između dvorane i brzih betona na otvorenom uvijek trebao birati šljaku, naravno ao u tom trenutku ima da se igra. Mišljenja sam da je odabrao Quito, BA, Rio, Sao Paolo umjesto Sofije, Memphisa, Derlay Beacha sad i bio debelo u TOP 70 a možda i u TOP 60. A ovako se bori da ostane u TOP 100. Sad na šljaci odigrat kako treba i osigurat TOP 50.
Da bi igrao BA, Rio i Sao Paulo, u Miamiju dobio bi 10 bodova, znaci isto bi mogao biti na kraju blizu 90-100 mjesta.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 apr 2016, 12:19

thelightblue je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:To bi se već moglo nazvati fenomenalno :mrgreen:

Da bi igrao BA, Rio i Sao Paulo, u Miamiju dobio bi 10 bodova, znaci isto bi mogao biti na kraju blizu 90-100 mjesta.
Ne bi bio isto, jer na ostalim ne bi osvojio samo po 10-20 bodova koliko već donosi prolazak 1. kola već bi osvojio dosta više bodova. A i nisam siguran da i u Miamiju ne bi ostvario isti rezultat. Ali u suštini sad je ovo nebitno, sad slijedi vrlo bitan period u njegovoj karijeri, što više poena uzeti, jednostavno pokazati klasu na šljaci.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 11 apr 2016, 12:29

Šta bi bilo kad bi bilo priče treba ostaviti po strani, bilo je kako je bilo, idemo sada na šljaci pokazati snagu i razbiti Haaseta sutra :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 apr 2016, 12:37

shminka je napisao/la:Šta bi bilo kad bi bilo priče treba ostaviti po strani, bilo je kako je bilo, idemo sada na šljaci pokazati snagu i razbiti Haaseta sutra :mrgreen:
Sa manje od 6 gameova :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 11 apr 2016, 12:49

Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 apr 2016, 13:20

bhsport je napisao/la:
shminka je napisao/la:Nije nešto Virto dobar ove godine, sad će ljeto, pa će doći sebi, moramo mu dati podršku da se vrati u formu, u krizi je kao i Tomo Brkić xD

Isto mislim, ako bude ozbiljan i ne bude pravio pauze zbog trave. moze u TOP 70 uci do betona. :bih:
Mirza ako ostane u 200 do kraja godine, elham
Kako to? Mene ljudi ubjedjivali da je Mirza bolji teniser.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 11 apr 2016, 13:43

shminka je napisao/la:Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi
Jeli ti to ozbiljno? Koliko znam, Haase je takodje najjaci na sljaci! Volio bih da si u pravu :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 apr 2016, 13:56

Greivis je napisao/la:
Kako to? Mene ljudi ubjedjivali da je Mirza bolji teniser.
U dvorani jeste bolji, ali tenis nije samo dvorana. Pitaj te sto su te ubjedjivali po cemu ste bolji?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 11 apr 2016, 14:17

samocelik je napisao/la:Šta je sa Mirzonijem? Nakon Napolina koji je raspored?? I koji ono i do kada mora biti za glavni turnir u Parizu?

Slijede kvale ATP Bukurešta, pa kvale ATP Minhena. Ne može on u MD RG-a nikako.. jedino može čuvat poziciju za status nositelja u kvalama, mada mu to ništa ne znači ako ne popravi igru na šljaci.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 11 apr 2016, 14:36

hm59 je napisao/la:
shminka je napisao/la:Sve preko 6 izgubljenih gemova protiv Hassea je ravno katastrofi
Jeli ti to ozbiljno? Koliko znam, Haase je takodje najjaci na sljaci! Volio bih da si u pravu :)
Rezultati u MCu su mu katastrofalni u zadnje tri godine, glatko gubi svoje mečeve, nije igrao mjesec dana niti jedan meč, prvi meč na šljaci u godini, a Damir igra odlično...sve ovo sluti na laganu Damirovu pobjedu sutra :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2016, 16:16

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 11 apr 2016, 17:29

Damir sutra 2. mec na terenu broj 9. Bit ce stream, ali je kamera katastrofa.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []