Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PitarBordo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PitarBordo » 17 apr 2016, 18:08

pinoglavi je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Prozvali da su sve titule neregularne, i sad kako koji šampion dolazi na Tušanj šiba vas u ligi... :urnebes:

To što je naša sezona za zaborav, ne može da umanji činjenicu da je s druge strane trčanje pred rudu bilo olimpijska disciplina haman... :lol:

Mojne, neka te. :salut:
Šta ima veze što nas šibaju, dodju ljudi bolji, spretniji, sretniji i pobjede. Mene bi bilo sramota ismijavati rezultate Sarajeva da nas je Sarajevo 0-3 dobilo na Tušnju i sa ukupno 5-1 izbacilo iz kupa uz komentare samo su nas Borusija i Sloboda ovako na Koševu nadigrali i još da je Sarajevo ispred u prvenstvu. Ali eto valjda se razlikujemo. Kakogod smiješno je prebacivati lopticu da su tuzlaci kompleksaši što se tiče ovoga.
Uz dužno poštovanje to što si napisao nema veze sa mnom, niti sam išta od toga tvoga napisao.. Neka te. :stop:
Samo Saraj'vo.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 apr 2016, 18:09

Virtu4l je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:pa da ginu protiv nas u posljednjem kolu :D
Neka za početak Olimpic gine u dva naredna kola, a za zadnje ćemo se dogovoriti ;)
slavija ima pretezak raspored i opstanak im zavisi od ove utakmice... olimpik sam teskog srca vec otpisao... mozda me iznenade...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 apr 2016, 18:10

samirr je napisao/la:Cestitke Širokom na pobjedi. Cist crveni karton je trebao dobiti Boris Pandza kao zadnji igrac odbrane.
ma ja
nije 1 crveni nego 2, 3 5 crvenih :lolno:

:damn:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 apr 2016, 18:10

Horde Zla :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 17 apr 2016, 18:11

otjpevaše nam kitari cijeli repertoar :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 18:11

PitarBordo je napisao/la: Uz dužno poštovanje to što si napisao nema veze sa mnom, niti sam išta od toga tvoga napisao.. Neka te. :stop:
Drugi dio nema veze s tobom, ovo kažem jer ismijavaš poraz Slobode. Ne znam za ostale navijače Slobode ali meni ne bi palo na pamet da vas zayebavam da niste titulu prošle godine osvojili, šta vas koji krc imam zayebavati kad smo se mi za opstanak borili. Ne znam, valjda je do mene, možda ja nisam normalan jer vas ne bi zayebavao i možda nisam normalan jer više volim Slobodu nego što mrzim ostale klubove.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 apr 2016, 18:12

Pinoglavi pojedi i ti snickers :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 17 apr 2016, 18:12

HORDE, HVALA ! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

PS
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 17 apr 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2016, 18:12

Vitezom odjekuje ''Mirza Raščić''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2016, 18:12

jovanmaksimovic je napisao/la:slavija ima pretezak raspored i opstanak im zavisi od ove utakmice... olimpik sam teskog srca vec otpisao... mozda me iznenade...
Olimpic ima dvije vezane kući protiv naših direktnih rivala i mogu se izvući.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2016, 18:13

brig je napisao/la:
samirr je napisao/la:Cestitke Širokom na pobjedi. Cist crveni karton je trebao dobiti Boris Pandza kao zadnji igrac odbrane.
ma ja
nije 1 crveni nego 2, 3 5 crvenih :lolno:

:damn:
nemoj gledati sa navijacke strane i sam znaš da ako zadnji igrac odbrane napravi faul da je to crveni karton !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 17 apr 2016, 18:13

kyrgios je napisao/la:otjpevaše nam kitari cijeli repertoar :D
?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 18:13

FrancescoTotti je napisao/la:Pinoglavi pojedi i ti snickers :lol:
Ti se nećeš izvući, nije još gotovo :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 apr 2016, 18:14

Virtu4l je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:slavija ima pretezak raspored i opstanak im zavisi od ove utakmice... olimpik sam teskog srca vec otpisao... mozda me iznenade...
Olimpic ima dvije vezane kući protiv naših direktnih rivala i mogu se izvući.
to bi bilo idealno, ali koliko i realisticno... kad bi oni samo po bod osvojili protiv slobode i pogotovo protiv sirokog brijega, ja bi bio zadovoljan
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 apr 2016, 18:15

jovanmaksimovic je napisao/la:
ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima... :crazy:
slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 17 apr 2016, 18:15

FrancescoTotti je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
O čemu ti? :urnebes:
Pa kad god neka utakmica, pominjanje Borca na forumu, ili jednostavno iz cista mira, neko napise “druga liga“. Eto, o tome ja. I nije neko, to pola strane bude ispisano drugom ligom i tonom smajlija
:lol:
Pojedi snickers
Eto, pojeo sam, sreca pa mi je ostao jedan. I da, taj Snickers mi je pomogao da se sjetim jucerasnjeg navijanja Robije, zapoceli sa skandiranjem “druga liga“ a i kasnije kad su zabili go cujes opet isto. Nisi ti navijac Celika, ali hocu da kazem da ste s tim smorili i Bogu i narodu. Bilo je interesantno prvih par puta, kasnije za povratiti.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 apr 2016, 18:15

čitajući postove tipa: Široki imao sreće, Sloboda loš dan bla bla, dobije se dojam da je Sloboda u najmanju ruku Man Utd, a Široki se bori za ostanak...
Ne znam samo gdje i po čemu je Široki imao sreće? Odigrano taktički odlično. Jesu griješili igrači Slobode kod gola 2 ali to je dio nogometa.

Jednostavno Široki je danas bio taktički bolji, borbeniji, više je trčao itd i na kraju zasluženo pobjedio.

I nije sigurno pobjedio radi Zrinjskog i takvih glluposti koje se pišu nego radi sebe i svojh ciljeva

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 apr 2016, 18:15

pinoglavi je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Uz dužno poštovanje to što si napisao nema veze sa mnom, niti sam išta od toga tvoga napisao.. Neka te. :stop:
Drugi dio nema veze s tobom, ovo kažem jer ismijavaš poraz Slobode. Ne znam za ostale navijače Slobode ali meni ne bi palo na pamet da vas zayebavam da niste titulu prošle godine osvojili, šta vas koji krc imam zayebavati kad smo se mi za opstanak borili. Ne znam, valjda je do mene, možda ja nisam normalan jer vas ne bi zayebavao i možda nisam normalan jer više volim Slobodu nego što mrzim ostale klubove.
Ovo moje nije bilo izljev mržnje, mojne mi emotivnih ispada ovdje. Čisto pitanje gdje su oni navijači koji su ovdje peglali sve ostale sa tim trčanjem pred rudu, pa onda to omalovažavanje prethodnih sezona, od strane i navijača i bome i vodstva ekipe... A i recimo navijalo se prošle sezone "Bit će Željo kooratz šampion" od strane navijača Slobode kojima je to ni u džep ni iz džepa, tako da mojne mi tih floskula. Toliko do mene na ovim temama koje nisu isključivo FKS. Mahanje. :wave:
Samo Saraj'vo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2016, 18:16

Da Sloboda ne izgubi, tačno ne bih znao koliko miševa je do sad bilo u rupama. Ajde neka ste svi izašli. ;)
Još 15 bodova u igri, prvi bježi 3. Iako i sam sumnjam da se može stići, matematički je moguće (isto kao što je i moguće da završimo 3.-4.), i dok god je tako nada će postojati pa makar i slaba.

Širokom sve čestitke jer su prva ekipa ove sezone koja nas je nadigrala, i zasluženo rasturila. Ajayi je zvijer, i dobio je zaslužen aplauz, kao i ekipa Širokog.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 apr 2016, 18:16

pinoglavi je napisao/la:Ne znam, valjda je do mene, možda ja nisam normalan jer vas ne bi zayebavao i možda nisam normalan jer više volim Slobodu nego što mrzim ostale klubove.
Slazem se :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.